Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

BUDGET leiebiler på Kelowna - Lufthavn [YLW]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode BUDGET leiebilavtalene på Kelowna - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [YLW] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Standardbil

Chevrolet Cruze

budget
A
5
4
4
Chevrolet Cruze

fra

$105.07 per dag

Økonomibil

Toyota Yaris

budget
A
5
4
2
Toyota Yaris

fra

$106.15 per dag

SUV

Jeep Cherokee

budget
A
5
5
3
Jeep Cherokee

fra

$131.32 per dag

Konvertibel biler

Ford Mustang Convertible

budget
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

fra

$139.34 per dag

Luksusbil

Chrysler 300

avis
A
5
4
3
Chrysler 300

fra

$94.85 per dag

Luksusbil

Nissan Maxima

enterprise
A
5
4
3
Nissan Maxima

fra

$109.51 per dag

Standardbil

Volkswagen Jetta

enterprise
A
5
4
4
Volkswagen Jetta

fra

$96.45 per dag

Standardbil

BMW 3 Series

enterprise
A
5
4
4
BMW 3 Series

fra

$124.73 per dag

Kompaktbil

Hyundai Accent

enterprise
A
5
4
3
Hyundai Accent

fra

$96.46 per dag

Økonomibil

Chevrolet Spark

enterprise
A
5
4
2
Chevrolet Spark

fra

$96.46 per dag

Full størrelsebil

Chevrolet Impala

avis
A
5
4
4
Chevrolet Impala

fra

$108.08 per dag

SUV

Chevrolet Trax

enterprise
A
5
3
2
Chevrolet Trax

fra

$109.30 per dag

SUV

BMW X3

enterprise
A
5
5
4
BMW X3

fra

$268.59 per dag

Minibuss

Dodge Caravan

hertz
A
7
5
3
Dodge Caravan

fra

$165.34 per dag

Informasjon om BUDGET på Kelowna - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om BUDGET som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Kelowna - Lufthavn [YLW].

Budget Car Rental

Firmanavn:

Budget Car Rental

Adresse:

14-5533 Kelowna Intl Apt, Kelowna, V1V 1S1, BC, British Columbia

Telefon:

250-491-7368

Bonuser

  • - Ubegrenset antall mil

BUDGET steder i nærheten av YLW Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Kelowna - Lufthavn. Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

De beste bilutleiefirmaene på Kelowna - Lufthavn-Flyplass [YLW]

Alternativt til BUDGET, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Kelowna - Lufthavn [YLW]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

NATIONAL ehi

NATIONAL 39 reviews

8.9 / 10

Hertz Corporate

Hertz 8 reviews

8.6 / 10

Enterprise

Enterprise 130 reviews

8.4 / 10

DOLLAR (CA)

DOLLAR 338 reviews

8.1 / 10

AVIS ABG

AVIS 162 reviews

8 / 10

THRIFTY

THRIFTY 323 reviews

8 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Kelowna - Lufthavn [YLW] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra ENTERPRISE. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Kelowna - Lufthavn.

Et stort antall medium biler er levert av ENTERPRISE og AVIS på Kelowna - Lufthavn . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og FULL STøRRELSEBIL bilutleieklasser.

For å finne de beste SUV bilutleieavtale på Kelowna - Lufthavn [YLW], ta en titt på SUV fra ENTERPRISE. Denne leverandøren tilbyr en stor samling av SUV biler på Kelowna - Lufthavn.

Hvis du er ute etter en stor bil på Kelowna - Lufthavn, bør du vurdere avtaler fra HERTZ. De gir mye av 7-SETERS, MINIBUSS.

For de av dere som ønsker å kjøre et luksus kjøretøy på Kelowna - Lufthavn, bør du undersøke tilbud fra AVIS. De presenterer nok LUKSUSBIL, EKSOTISKE BILER og KONVERTIBEL BILER biler på Kelowna - Lufthavn for å tilfredsstille alle dine innfall.

BUDGET Kelowna - Lufthavn bilutleie biloversikt

BUDGET på Kelowna - Lufthavn YLW gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Standard, Economy, Suv, Convertible, Luxury, Compact, Fullsize, Van, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Kelowna - Lufthavn, være klar til å plukke opp Toyota Yaris, og Chevrolet Spark , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få og Hyundai Accent , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra BUDGET på Kelowna - Lufthavn, kan du plukke opp Chevrolet Cruze, Volkswagen Jetta, og BMW 3 Series .

BUDGET Full størrelsebil bilutleie klasse på Kelowna - Lufthavn inkludererfølgende bilutleie modeller: og Chevrolet Impala .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra BUDGET på Kelowna - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: Jeep Cherokee, Chevrolet Trax, og BMW X3 .

Luksusbil bilutleie klasse levert av BUDGET Kelowna - Lufthavn består av følgende bilmodeller: Chrysler 300, og Nissan Maxima .

Etter å ha valgt Konvertibel biler Bilutleie klasse fra BUDGET Kelowna - Lufthavn, de tilgjengelige bilmodeller vil være og Ford Mustang Convertible .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

BUDGET tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra BUDGET på Kelowna - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Kelowna - Lufthavn, den mest egnede bilen fra BUDGET Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra BUDGET på Kelowna - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra BUDGET på Kelowna - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har BUDGET også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra BUDGET på Kelowna - Lufthavn.

FAQ - BUDGET leiebil på Kelowna - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra BUDGET på Kelowna - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra BUDGET på YLW Flyplass?

Den billigste bilen fra BUDGET på Kelowna - Lufthavn er Chevrolet Cruze. Gjeldende relevante pris er $105.07 per dag.

Hva er den mest populære BUDGET leiebilen på Kelowna - Lufthavn [YLW]?

De mest populære leiebil på Kelowna - Lufthavn fra BUDGET er for tiden FORD MUSTANG CONVERTIBLE. Den laveste prisen for dette kjøretøyet er $139.34 per dag.

Hva er den mest hyppigste bestilte bilklassen fra BUDGET på Kelowna - Lufthavn [YLW]?

Den hyppigste bestilte bilklasse fra BUDGET på YLW Flyplass er ØKONOMIBIL. Den billigste ØKONOMIBIL kjøretøyet fra BUDGET er TOYOTA YARIS. Prisen starter fra $106.15 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Kelowna - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av YLW Flyplass varierer fra $3.48 til $4.18.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Kelowna - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Kelowna - Lufthavn Airport [YLW]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Kelowna - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!