Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

VAN leiebiler tilgjengelig i Kenora Lufthavn [YQK]

Se over våre store VAN Kenora Lufthavn leiebiltilbud og velg det mest egnede tilbudet. Finn ut våre leiemodeller, deres priser, og leverandører av VAN leiebiler som er tilgjengelige i YQK Flyplass.

Minibuss

Chevrolet Silverado Ext Cab

enterprise
A
4
4
0
Chevrolet Silverado Ext Cab

fra

$54.22 per dag

Økonomibil

Kia Rio

enterprise
A
4
3
1
Kia Rio

fra

$28.71 per dag

Kompaktbil

Nissan Versa

enterprise
A
5
4
3
Nissan Versa

fra

$29.92 per dag

Standardbil

Toyota Corolla

enterprise
A
5
4
4
Toyota Corolla

fra

$31.14 per dag

Standardbil

Ford Fusion

enterprise
A
5
2
3
Ford Fusion

fra

$33.57 per dag

Luksusbil

Chrysler 300

enterprise
A
5
4
5
Chrysler 300

fra

$38.07 per dag

SUV

Toyota Rav4

enterprise
A
5
5
3
Toyota Rav4

fra

$43.29 per dag

7-seters

Dodge Caravan

enterprise
A
7
5
3
Dodge Caravan

fra

$43.29 per dag

Informasjon om VAN bilutleie klasse i Kenora Lufthavn

Vans er store 10-12 passasjerbiler som også er kjent som folkebærere. Disse romslige bilene er vanligvis valgt for overføring av store familier eller andre store grupper av mennesker. Vans er også veldig bra for å frakte ulike typer last i tilfelle det skulle være nødvendig. En leiebil kan for eksempel være en god løsning når du flytter hvis det ikke er noen annen transportmulighet.

Disse bilene bør være en prioritet for dem som krever overdrevne mengder plass som ellers ikke kan oppnås med biler fra andre utleie klasser.

VAN YQK Flyplass Leiebil

VAN Bilutleie klasse i Kenora Lufthavn Airport presenteres av følgende Bilutleie modeller: Chevrolet Silverado Ext Cab, eller lignende VAN leiebiler.

FAQ - VAN lei en bil på Kenora Lufthavn

Hvordan bestille VAN leiebil i Kenora Lufthavn?

Begynn å skrive inn nødvendig hentested og avsenderadresse i søkeskjemaet og velg den mest passende fra rullegardinlisten. Velg ønsket dato og klokkeslett for leie. På søkeresultatsiden vil du kunne filtrere og sortere alle leiebil avtaler basert på din foretrukne klasse.

Hva er den billigste VAN leiebilen i YQK Flyplass?

Den billigste VAN bilen i Kenora Lufthavn flyplass er Chevrolet Silverado Ext Cab fra enterprise. Den gjeldende relevante prisen er $54.22 per dag.

Hvor mye vil jeg bruke på drivstoff for VAN leiebilen i Kenora Lufthavn?

Hva trenger jeg å ha når jeg plukker opp VAN leiebil i Kenora Lufthavn?

Vanligvis er det nok å presentere:

  • Et førerkort. Sjåfører fra Storbritannia må også vise bildekortet. Hvis førerkortet ikke er i det latinske alfabetet (dvs. på arabisk, gresk, kyrillisk eller kinesisk), må du ta med en internasjonal kjøretillatelse sammen med din innenlandske lisens.
  • Gyldig legitimasjon med bilde (pass eller nasjonal ID).
  • Et gyldig kredittkort i navnet på hoved sjåføren. Det er nødvendig å forhåndsbestille et depositum for leiebil på leiekontoret.

Hvor gammel må jeg være for å leie VAN kjøretøy i Kenora Lufthavn?

Du må vanligvis være mellom 25 og 70 år for å leie VAN bil i Kenora Lufthavn. Aldersbegrensning av bilutleiefirmaer i Kenora Lufthavn kan avvike dramatisk.

Hvis du faller utenfor disse alders begrensningene, kan du alltid finne en bilutleie leverandør som vil tillate deg å leie en bil på betingelse av at du betaler en ekstra tilleggsavgift eller kjøper ekstra forsikring.

Er det mulig å leie VAN bil en vei?

Ja, noen leverandører gir en veis VAN leiebiler i Kenora Lufthavn. Vær oppmerksom når du velger en leverandør. Hvis du er ute etter enveis leie, være forberedt på at noen restriksjoner og ekstra betalinger kan være nødvendig. Ikke glem å kontakte selskapet for å være sikker på faktisk tilgjengelighet og kostnader med enveis leie.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!