Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på Nanaimo - Lufthavn [YCD]

Med tabellen vår nedenfor, kan du lett sammenlikne leiepriser på ulike billeieklassetilbud fra pålitelige leverandører i Nanaimo - Lufthavn.

For å forenkle valget enda mer, har vi merket det billigste bilutleietilbudet for hver av bilutleieklassene på YCD Flyplass i rødt.

Økonomibil

Økonomibil

Kompaktbil

Kompaktbil

Standardbil

Standardbil

Minibuss

Minibuss

SUV

SUV

Full størrelsebil

Full størrelsebil

Budget Car Rental fra$53.63 fra$53.63 fra$55.65 fra$87.50 fra$97.60 fra$58.67
National fra$50.26 fra$50.26 fra$51.74 fra$82.19 fra$75.30

De beste bilutleiefirmaene på Nanaimo - Lufthavn [YCD]

Bilutleiefirmaer på Nanaimo - Lufthavn varierer stort, ikke bare i utvalg av leiebiler og utleievilkår, men også i gjennomsnittlige rangeringer som gis av våre tidligere kunder.

NATIONAL ehi

NATIONAL 16 reviews

8.9 / 10

Hertz Corporate

Hertz 45 reviews

8.2 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 702 reviews

7.8 / 10

Utvalget av leiebiler på YCD Flyplass vil fascinere deg. Tilgjengelige bilutleieklasser på Nanaimo - Lufthavn rangeres fra ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, MINIBUSS, SUV til 7-SETERS. Den største kolleksjonen av biler på Nanaimo - Lufthavn tilbys av NATIONAL.

På Nanaimo - Lufthavn, kan du finne riktig leverandør til all turene dine. Du vil finne leverandører som tilbyr timebaserte, daglige, ukentlige, kortvarige, månedlige, langvarige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne enkelte tilbud for unge førere på YCD Flyplass.

Bilutleiesteder nær Nanaimo - Lufthavn

Om du ikke finner det perfekte bilutleietilbudet på Nanaimo - Lufthavn, husk å sjekke tilbudene på andre hentesteder nærmere YCD Flyplass. Utvalget av biler er vanligvis større på Nanaimo - Lufthavn, men det kan hende du vil finne billigere tilbud på andre, litt mindre populære hentesteder som: små eller lokale flyplasser, togstasjoner, havner og bysentrumområder.

Nanaimo - Lufthavn Bilutleieflåte Oversikt

Bilutleieleverandørene på YCD Flyplass tilbyr et gigantisk utvalg av biler som vil være passende for alle mulige turer du ønsker å ta. Med tabellen nedenfor, vil du lett finne en bil som passer til formålet ditt.

Bilutleieklasse Best for Πιθανά μοντέλα Eνοικίασης Aυτοκινήτων
Minibil Billige soloturer eller turer med en venn i en by med lite parkeringsmuligheter Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, eller liknende
Økonomibil Et par eller to venner som vil spare penger på bensin Chevrolet Spark, Mitsubishi Mirage, eller liknende
Kompaktbil 2-4 reisende som trenger litt oppbevaringsplass Hyundai Accent, Nissan Versa, eller liknende
Mellomklassebil Små familier eller grupper på opptil 5 venner som vil utforske NANAIMO Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Lange turer med opptil 5 reisende for en rolig og komfortabel tur Audi A4, eller liknende
Full størrelsebil Komfortabel langdistansekjøring med familien din og rikelig med bagasje Ford Taurus, Chevrolet Camaro, eller liknende
7-seters Roadtrips om gruppen din er på mer enn 5 passasjerer med lite bagasje Dodge Caravan, Toyota Sienna, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer med mye bagasje Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, eller liknende
Premium Forretningsturer som begynner på Nanaimo - Lufthavn Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Trygge og komfortable motorveireiser eller off-road turer Toyota Rav4, Audi Q5, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler Spesielle anledninger og kjøreturer for livet i NANAIMO Bentley, Rolls Royce, Ferrari, eller liknende
Konvertibel biler Turer på egenhånd eller med partneren for å føle friheten på NANAIMO sine veier Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, eller liknende

FAQ - Lei en bil i Nanaimo - Lufthavn

Hvordan leier jeg bil på Nanaimo - Lufthavn?

Fyll ut den nødvendige hente- og leveringsplassen i søkefeltet og velg dato og tid for leie. Etter at du får søkeresultatene dine, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie bil på YCD Flyplass?

Prisene for å leie bil på Nanaimo - Lufthavn varierer fra $50.26 per dag til $91.64 per dag basert på utvalgt modell og leieopsjoner.

Hvilket er det beste bilutleiefirmaet på Nanaimo - Lufthavn?

Bilutleiefirmaet som for tiden har den høyeste brukerrangeringen på YCD er NATIONAL EHI med en gjennomsnittsrangering på 8.9/10. Den billigste bilen fra NATIONAL EHI på Nanaimo - Lufthavn er Kia Rio. Den foreløpige prisen er $50.26 per dag.

Hva er bensinprisen nærme Nanaimo - Lufthavn?

Bensinprisene nærme YCD Flyplass varierer fra $3.66 til $4.21.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Nanaimo - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” tegn på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Nanaimo - Lufthavn?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene. Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nett og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!