Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

AVIS leiebiler på Saskatoon - Lufthavn [YXE]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode AVIS leiebilavtalene på Saskatoon - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [YXE] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Standardbil

Hyundai Sonata

avis
A
5
4
4
Hyundai Sonata

fra

$72.43 per dag

Luksusbil

Chrysler 300

budget
A
5
4
3
Chrysler 300

fra

$58.96 per dag

Standardbil

Chevrolet Cruze

budget
A
5
4
4
Chevrolet Cruze

fra

$59.57 per dag

Standardbil

Volkswagen Jetta

hertz
A
5
4
4
Volkswagen Jetta

fra

$177.43 per dag

Full størrelsebil

Chevrolet Impala

budget
A
5
4
4
Chevrolet Impala

fra

$65.11 per dag

Økonomibil

Toyota Yaris

budget
A
5
4
2
Toyota Yaris

fra

$70.51 per dag

Økonomibil

Kia Rio

national
A
4
3
1
Kia Rio

fra

$83.32 per dag

SUV

Jeep Cherokee

budget
A
5
5
3
Jeep Cherokee

fra

$77.20 per dag

SUV

GMC Acadia

budget
A
7
5
3
GMC Acadia

fra

$202.08 per dag

Kompaktbil

Chevrolet Sonic

hertz
A
5
4
3
Chevrolet Sonic

fra

$78.48 per dag

Kompaktbil

Hyundai Accent

alamo
A
5
4
3
Hyundai Accent

fra

$118.95 per dag

Minibuss

Dodge Caravan

hertz
A
7
5
3
Dodge Caravan

fra

$139.01 per dag

Informasjon om AVIS på Saskatoon - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om AVIS som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Saskatoon - Lufthavn [YXE].

AVIS Car Rental

Firmanavn:

AVIS Car Rental

Adresse:

2625 Airport Drive, Saskatoon, S7L 7L1, SK, Saskatchewan

Telefon:

306-652-3434

Bonuser

  • - Flyplasstillegg
  • - Veihjelp

AVIS steder i nærheten av YXE Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Saskatoon - Lufthavn. Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

De beste bilutleiefirmaene på Saskatoon - Lufthavn-Flyplass [YXE]

Alternativt til AVIS, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Saskatoon - Lufthavn [YXE]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

ALAMO ehi

ALAMO 7 reviews

9 / 10

Enterprise

Enterprise 14 reviews

8.7 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 138 reviews

8.4 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 10 reviews

7.9 / 10

ACE

ACE 7 reviews

5 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Saskatoon - Lufthavn [YXE] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra BUDGET og NATIONAL. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Saskatoon - Lufthavn.

Et stort antall medium biler er levert av BUDGET og HERTZ på Saskatoon - Lufthavn . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og FULL STøRRELSEBIL bilutleieklasser.

For å finne de beste SUV bilutleieavtale på Saskatoon - Lufthavn [YXE], ta en titt på SUV fra BUDGET. Denne leverandøren tilbyr en stor samling av SUV biler på Saskatoon - Lufthavn.

Hvis du er ute etter en stor bil på Saskatoon - Lufthavn, bør du vurdere avtaler fra HERTZ. De gir mye av 7-SETERS, MINIBUSS.

For de av dere som ønsker å kjøre et luksus kjøretøy på Saskatoon - Lufthavn, bør du undersøke tilbud fra BUDGET. De presenterer nok LUKSUSBIL, EKSOTISKE BILER og biler på Saskatoon - Lufthavn for å tilfredsstille alle dine innfall.

AVIS Saskatoon - Lufthavn bilutleie biloversikt

AVIS på Saskatoon - Lufthavn YXE gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Standard, Luxury, Fullsize, Economy, Suv, Compact, Van, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Saskatoon - Lufthavn, være klar til å plukke opp Toyota Yaris, og Kia Rio , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få Chevrolet Sonic, og Hyundai Accent , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra AVIS på Saskatoon - Lufthavn, kan du plukke opp Hyundai Sonata, Chevrolet Cruze, og Volkswagen Jetta .

AVIS Full størrelsebil bilutleie klasse på Saskatoon - Lufthavn inkludererfølgende bilutleie modeller: og Chevrolet Impala .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra AVIS på Saskatoon - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: Jeep Cherokee, og GMC Acadia .

Luksusbil bilutleie klasse levert av AVIS Saskatoon - Lufthavn består av følgende bilmodeller: og Chrysler 300 .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

AVIS tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra AVIS på Saskatoon - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Saskatoon - Lufthavn, den mest egnede bilen fra AVIS Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra AVIS på Saskatoon - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra AVIS på Saskatoon - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har AVIS også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra AVIS på Saskatoon - Lufthavn.

FAQ - AVIS leiebil på Saskatoon - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra AVIS på Saskatoon - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra AVIS på YXE Flyplass?

Den billigste bilen fra AVIS på Saskatoon - Lufthavn er Hyundai Sonata. Gjeldende relevante pris er $72.43 per dag.

Hva er den mest populære AVIS leiebilen på Saskatoon - Lufthavn [YXE]?

De mest populære leiebil på Saskatoon - Lufthavn fra AVIS er for tiden HYUNDAI SONATA. Den laveste prisen for dette kjøretøyet er $72.43 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Saskatoon - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av YXE Flyplass varierer fra $2.93 til $3.61.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Saskatoon - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Saskatoon - Lufthavn Airport [YXE]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Saskatoon - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!