Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

CITER leiebiler på Ajaccio Corsica - Lufthavn [AJA]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode CITER leiebilavtalene på Ajaccio Corsica - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [AJA] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Minibil

Peugeot 108

alamo
M
4
3
2
Peugeot 108

fra

$28.55 per dag

Minibil

Ford Ka

hertz
M
4
3
2
Ford Ka

fra

$160.20 per dag

SUV

Nissan Qashqai

enterprise
M
5
5
4
Nissan Qashqai

fra

$44.72 per dag

Kompaktbil

Citroen C4

alamo
M
5
5
3
Citroen C4

fra

$45.78 per dag

Kompaktbil

Renault Captur

hertz
A
5
5
3
Renault Captur

fra

$264.32 per dag

Økonomibil

Peugeot 208

sixt
M
5
5
2
Peugeot 208

fra

$74.42 per dag

Økonomibil

Renault Clio

hertz
M
5
5
2
Renault Clio

fra

$200.24 per dag

Stasjonsvogner

Ford Focus Estate

sixt
M
5
5
4
Ford Focus Estate

fra

$95.17 per dag

Standardbil

Peugeot 3008

sixt
M
5
5
4
Peugeot 3008

fra

$99.90 per dag

Minibuss

Citroen Berlingo

europcar
M
5
5
3
Citroen Berlingo

fra

$112.95 per dag

7-seters

Peugeot 5008

sixt
M
7
5
2
Peugeot 5008

fra

$113.15 per dag

Informasjon om CITER på Ajaccio Corsica - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om CITER som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Ajaccio Corsica - Lufthavn [AJA].

National/CITER

Firmanavn:

National/CITER

Adresse:

Telefon:

De beste bilutleiefirmaene på Ajaccio Corsica - Lufthavn-Flyplass [AJA]

Alternativt til CITER, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Ajaccio Corsica - Lufthavn [AJA]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 9 reviews

8.1 / 10

SIXT Corporate

SIXT 159 reviews

7.9 / 10

Hertz Corporate

Hertz 328 reviews

7.9 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 265 reviews

7.5 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 336 reviews

7.5 / 10

ALAMO EHI Corsica

ALAMO 18 reviews

7.5 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 252 reviews

7.5 / 10

ADA - Corsica

ADA 11 reviews

7 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Ajaccio Corsica - Lufthavn [AJA] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra ALAMO og HERTZ. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Ajaccio Corsica - Lufthavn.

Et stort antall medium biler er levert av SIXT på Ajaccio Corsica - Lufthavn . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og bilutleieklasser.

For å finne de beste SUV bilutleieavtale på Ajaccio Corsica - Lufthavn [AJA], ta en titt på SUV fra ENTERPRISE. Denne leverandøren tilbyr en stor samling av SUV biler på Ajaccio Corsica - Lufthavn.

Hvis du er ute etter en stor bil på Ajaccio Corsica - Lufthavn, bør du vurdere avtaler fra EUROPCAR. De gir mye av 7-SETERS, MINIBUSS.

CITER Ajaccio Corsica - Lufthavn bilutleie biloversikt

CITER på Ajaccio Corsica - Lufthavn AJA gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Mini, Suv, Compact, Economy, Estate, Standard, Van, 7-seater, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Ajaccio Corsica - Lufthavn, være klar til å plukke opp Peugeot 208, og Renault Clio , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få Citroen C4, og Renault Captur , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra CITER på Ajaccio Corsica - Lufthavn, kan du plukke opp og Peugeot 3008 .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra CITER på Ajaccio Corsica - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: og Nissan Qashqai .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra CITER på Ajaccio Corsica - Lufthavn, kan du leie og Peugeot 5008 .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

CITER tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra CITER på Ajaccio Corsica - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Ajaccio Corsica - Lufthavn, den mest egnede bilen fra CITER Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra CITER på Ajaccio Corsica - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra CITER på Ajaccio Corsica - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har CITER også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra CITER på Ajaccio Corsica - Lufthavn.

FAQ - CITER leiebil på Ajaccio Corsica - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra CITER på Ajaccio Corsica - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra CITER på AJA Flyplass?

Den billigste bilen fra CITER på Ajaccio Corsica - Lufthavn er Peugeot 108. Gjeldende relevante pris er $28.55 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Ajaccio Corsica - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av AJA Flyplass varierer fra $6.86 til $7.74.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Ajaccio Corsica - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Ajaccio Corsica - Lufthavn Airport [AJA]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Ajaccio Corsica - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!