Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

INSAS-PACIFIC leiebiler på Kota Kinabalu - Lufthavn [BKI]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode INSAS-PACIFIC leiebilavtalene på Kota Kinabalu - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [BKI] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Økonomibil

Perodua Bezza

europcar
A
5
3
2
Perodua Bezza

fra

$24.63 per dag

Økonomibil

Perodua Myvi

kk
A
5
3
2
Perodua Myvi

fra

$35.80 per dag

Minibil

Perodua Viva

kk
M
4
3
2
Perodua Viva

fra

$29.92 per dag

Standardbil

Honda City

europcar
A
5
4
4
Honda City

fra

$35.01 per dag

Standardbil

Toyota Camry Hybrid

kk
A
5
4
5
Toyota Camry Hybrid

fra

$200.23 per dag

Kompaktbil

Toyota Vios

europcar
A
5
5
3
Toyota Vios

fra

$35.01 per dag

SUV

Honda HR-V

europcar
A
5
5
4
Honda HR-V

fra

$60.11 per dag

SUV

Toyota Fortuner

kk
A
5
5
5
Toyota Fortuner

fra

$153.25 per dag

7-seters

Perodua Aruz

kk
A
7
5
1
Perodua Aruz

fra

$71.03 per dag

Minibuss

Toyota Hilux Double

kk
A
5
4
0
Toyota Hilux Double

fra

$97.46 per dag

Minibuss

Hyundai Starex

kk
A
12
5
4
Hyundai Starex

fra

$195.53 per dag

Full størrelsebil

Nissan Teana

kk
A
5
4
5
Nissan Teana

fra

$153.25 per dag

Informasjon om INSAS-PACIFIC på Kota Kinabalu - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om INSAS-PACIFIC som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Kota Kinabalu - Lufthavn [BKI].

Insas Pacific

Firmanavn:

Insas Pacific

Adresse:

Kota Kinabalu Airport, Sabah, Meet and Greet, Kota Kinabalu

Telefon:

+6088-701 899

De beste bilutleiefirmaene på Kota Kinabalu - Lufthavn-Flyplass [BKI]

Alternativt til INSAS-PACIFIC, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Kota Kinabalu - Lufthavn [BKI]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

Mayflower Acme Tours Sdn. Bhd.

Mayflower 8 reviews

8.9 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 22 reviews

8 / 10

Hawk Rent A Car

Hawk 15 reviews

7.8 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Kota Kinabalu - Lufthavn [BKI] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra EUROPCAR og KK. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Kota Kinabalu - Lufthavn.

Et stort antall medium biler er levert av EUROPCAR og KK på Kota Kinabalu - Lufthavn . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og FULL STøRRELSEBIL bilutleieklasser.

For å finne de beste SUV bilutleieavtale på Kota Kinabalu - Lufthavn [BKI], ta en titt på SUV fra EUROPCAR. Denne leverandøren tilbyr en stor samling av SUV biler på Kota Kinabalu - Lufthavn.

Hvis du er ute etter en stor bil på Kota Kinabalu - Lufthavn, bør du vurdere avtaler fra KK. De gir mye av 7-SETERS, MINIBUSS.

INSAS-PACIFIC Kota Kinabalu - Lufthavn bilutleie biloversikt

INSAS-PACIFIC på Kota Kinabalu - Lufthavn BKI gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Economy, Mini, Standard, Compact, Suv, 7-seater, Van, Fullsize, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Kota Kinabalu - Lufthavn, være klar til å plukke opp Perodua Bezza, og Perodua Myvi , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få og Toyota Vios , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra INSAS-PACIFIC på Kota Kinabalu - Lufthavn, kan du plukke opp Honda City, og Toyota Camry Hybrid .

INSAS-PACIFIC Full størrelsebil bilutleie klasse på Kota Kinabalu - Lufthavn inkludererfølgende bilutleie modeller: og Nissan Teana .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra INSAS-PACIFIC på Kota Kinabalu - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: Honda HR-V, og Toyota Fortuner .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra INSAS-PACIFIC på Kota Kinabalu - Lufthavn, kan du leie og Perodua Aruz .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

INSAS-PACIFIC tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra INSAS-PACIFIC på Kota Kinabalu - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Kota Kinabalu - Lufthavn, den mest egnede bilen fra INSAS-PACIFIC Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra INSAS-PACIFIC på Kota Kinabalu - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra INSAS-PACIFIC på Kota Kinabalu - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har INSAS-PACIFIC også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra INSAS-PACIFIC på Kota Kinabalu - Lufthavn.

FAQ - INSAS-PACIFIC leiebil på Kota Kinabalu - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra INSAS-PACIFIC på Kota Kinabalu - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra INSAS-PACIFIC på BKI Flyplass?

Den billigste bilen fra INSAS-PACIFIC på Kota Kinabalu - Lufthavn er Perodua Bezza. Gjeldende relevante pris er $24.63 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Kota Kinabalu - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av BKI Flyplass varierer fra $1.77 til $2.17.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Kota Kinabalu - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Kota Kinabalu - Lufthavn Airport [BKI]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Kota Kinabalu - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!