Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

HERTZ leiebiler på Sultan Abdul Halim - Lufthavn [AOR]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode HERTZ leiebilavtalene på Sultan Abdul Halim - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [AOR] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Standardbil

Hyundai Elantra

hertz
A
5
4
4
Hyundai Elantra

fra

$62.87 per dag

Minibil

Perodua Viva

green matrix
A
4
3
2
Perodua Viva

fra

$26.74 per dag

Økonomibil

Perodua Myvi

green matrix
A
5
3
2
Perodua Myvi

fra

$34.76 per dag

Kompaktbil

Proton Persona

green matrix
A
5
5
3
Proton Persona

fra

$42.92 per dag

Kompaktbil

Toyota Vios

green matrix
A
5
3
3
Toyota Vios

fra

$74.39 per dag

Minibuss

Proton Exora

green matrix
A
5
5
2
Proton Exora

fra

$59.38 per dag

7-seters

Toyota Innova

green matrix
A
7
5
1
Toyota Innova

fra

$100.14 per dag

Standardbil

Toyota Camry

green matrix
A
5
4
5
Toyota Camry

fra

$157.36 per dag

Informasjon om HERTZ på Sultan Abdul Halim - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om HERTZ som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Sultan Abdul Halim - Lufthavn [AOR].

Hertz Car Hire

Firmanavn:

Hertz Car Hire

Adresse:

Sultan Abdul Halim Apt, Alor Setar, 06200

Telefon:

60 4 7144959

HERTZ Sultan Abdul Halim - Lufthavn bilutleie biloversikt

HERTZ på Sultan Abdul Halim - Lufthavn AOR gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Standard, Mini, Economy, Compact, Van, 7-seater, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Sultan Abdul Halim - Lufthavn, være klar til å plukke opp og Perodua Myvi , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få Proton Persona, og Toyota Vios , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra HERTZ på Sultan Abdul Halim - Lufthavn, kan du plukke opp Hyundai Elantra, og Toyota Camry .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra HERTZ på Sultan Abdul Halim - Lufthavn, kan du leie og Toyota Innova .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

HERTZ tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra HERTZ på Sultan Abdul Halim - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Sultan Abdul Halim - Lufthavn, den mest egnede bilen fra HERTZ Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra HERTZ på Sultan Abdul Halim - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra HERTZ på Sultan Abdul Halim - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har HERTZ også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra HERTZ på Sultan Abdul Halim - Lufthavn.

FAQ - HERTZ leiebil på Sultan Abdul Halim - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra HERTZ på Sultan Abdul Halim - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra HERTZ på AOR Flyplass?

Den billigste bilen fra HERTZ på Sultan Abdul Halim - Lufthavn er Hyundai Elantra. Gjeldende relevante pris er $62.87 per dag.

Hva er den mest populære HERTZ leiebilen på Sultan Abdul Halim - Lufthavn [AOR]?

De mest populære leiebil på Sultan Abdul Halim - Lufthavn fra HERTZ er for tiden HYUNDAI ELANTRA. Den laveste prisen for dette kjøretøyet er $62.87 per dag.

Hva er den mest hyppigste bestilte bilklassen fra HERTZ på Sultan Abdul Halim - Lufthavn [AOR]?

Den hyppigste bestilte bilklasse fra HERTZ på AOR Flyplass er STANDARDBIL. Den billigste STANDARDBIL kjøretøyet fra HERTZ er HYUNDAI ELANTRA. Prisen starter fra $62.87 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Sultan Abdul Halim - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av AOR Flyplass varierer fra $1.58 til $2.14.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Sultan Abdul Halim - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Sultan Abdul Halim - Lufthavn Airport [AOR]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Sultan Abdul Halim - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!