Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

KEDDY-BY-EUROPCAR leiebiler på Palmerston Nord - Lufthavn [PMR]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode KEDDY-BY-EUROPCAR leiebilavtalene på Palmerston Nord - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [PMR] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Økonomibil

Suzuki Swift

keddy by europcar
A
5
3
2
Suzuki Swift

fra

$35.53 per dag

Standardbil

Suzuki SX4

keddy by europcar
A
5
3
4
Suzuki SX4

fra

$36.65 per dag

SUV

Suzuki Vitara

keddy by europcar
A
5
5
3
Suzuki Vitara

fra

$37.03 per dag

SUV

Ford Ranger Double Cab

keddy by europcar
A
5
4
4
Ford Ranger Double Cab

fra

$87.53 per dag

Økonomibil

Holden Spark

firefly
A
5
5
2
Holden Spark

fra

$29.78 per dag

Kompaktbil

Toyota Corolla

firefly
A
5
5
3
Toyota Corolla

fra

$30.28 per dag

SUV

Holden Trax

europcar
A
5
5
3
Holden Trax

fra

$38.37 per dag

SUV

Toyota Highlander

thrifty
A
5
5
6
Toyota Highlander

fra

$112.95 per dag

Informasjon om KEDDY-BY-EUROPCAR på Palmerston Nord - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om KEDDY-BY-EUROPCAR som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Palmerston Nord - Lufthavn [PMR].

Keddy by Europcar

Firmanavn:

Keddy by Europcar

Adresse:

TERMINAL BUILDING PALMERSTON NORTH AIRPORT, Terminal Building, PALMERSTON NORTH, 4442

Telefon:

64 06 2602320

Drivstoffpolitikk

Hent og returner full

Hentetype

Henting på flyplassterminal

Bonuser

  • - Flyplasstillegg
  • - Veihjelp
  • - Ubegrenset antall mil

De beste bilutleiefirmaene på Palmerston Nord - Lufthavn-Flyplass [PMR]

Alternativt til KEDDY-BY-EUROPCAR, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Palmerston Nord - Lufthavn [PMR]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

Europcar Corporate

Europcar 10 reviews

7.5 / 10

Thrifty

Thrifty 15 reviews

7 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Palmerston Nord - Lufthavn [PMR] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra og FIREFLY. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Palmerston Nord - Lufthavn.

KEDDY-BY-EUROPCAR Palmerston Nord - Lufthavn bilutleie biloversikt

KEDDY-BY-EUROPCAR på Palmerston Nord - Lufthavn PMR gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Economy, Standard, Suv, Compact, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Palmerston Nord - Lufthavn, være klar til å plukke opp Suzuki Swift, og Holden Spark , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få og Toyota Corolla , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Palmerston Nord - Lufthavn, kan du plukke opp og Suzuki SX4 .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Palmerston Nord - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: Suzuki Vitara, Ford Ranger Double Cab, Holden Trax, og Toyota Highlander .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

KEDDY-BY-EUROPCAR tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Palmerston Nord - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Palmerston Nord - Lufthavn, den mest egnede bilen fra KEDDY-BY-EUROPCAR Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Palmerston Nord - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Palmerston Nord - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har KEDDY-BY-EUROPCAR også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Palmerston Nord - Lufthavn.

FAQ - KEDDY-BY-EUROPCAR leiebil på Palmerston Nord - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Palmerston Nord - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra KEDDY-BY-EUROPCAR på PMR Flyplass?

Den billigste bilen fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Palmerston Nord - Lufthavn er Suzuki Swift. Gjeldende relevante pris er $35.53 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Palmerston Nord - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av PMR Flyplass varierer fra $4.33 til $5.54.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Palmerston Nord - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Palmerston Nord - Lufthavn Airport [PMR]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Palmerston Nord - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!