Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

ENTERPRISE leiebiler på Wellington - Lufthavn [WLG]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode ENTERPRISE leiebilavtalene på Wellington - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [WLG] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Økonomibil

Mazda Demio

mode rentals
A
5
5
2
Mazda Demio

fra

$23.74 per dag

Økonomibil

Holden Barina

firefly
A
5
5
2
Holden Barina

fra

$88.92 per dag

Kompaktbil

Toyota Corolla

thrifty
A
5
5
3
Toyota Corolla

fra

$43.55 per dag

SUV

Suzuki Vitara

keddy by europcar
A
5
5
3
Suzuki Vitara

fra

$50.02 per dag

SUV

Audi Q7

sixt
A
5
5
6
Audi Q7

fra

$141.02 per dag

Full størrelsebil

Toyota Camry

ace rental cars
A
5
4
5
Toyota Camry

fra

$52.75 per dag

7-seters

Kia Carnival

ace rental cars
A
7
5
4
Kia Carnival

fra

$88.04 per dag

Informasjon om ENTERPRISE på Wellington - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om ENTERPRISE som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Wellington - Lufthavn [WLG].

Enterprise

Firmanavn:

Enterprise

Adresse:

Rongotai Airport, Stewart Duff Drive, Wellington, 6022

Telefon:

+6443808914

De beste bilutleiefirmaene på Wellington - Lufthavn-Flyplass [WLG]

Alternativt til ENTERPRISE, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Wellington - Lufthavn [WLG]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

Ezi Car Rental

Ezi 21 reviews

9.3 / 10

Thrifty

Thrifty 16 reviews

7.6 / 10

Europcar Corporate

Europcar 10 reviews

7.4 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Wellington - Lufthavn [WLG] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra og FIREFLY. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Wellington - Lufthavn.

ENTERPRISE Wellington - Lufthavn bilutleie biloversikt

ENTERPRISE på Wellington - Lufthavn WLG gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Economy, Compact, Suv, Fullsize, 7-seater, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Wellington - Lufthavn, være klar til å plukke opp Mazda Demio, og Holden Barina , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få og Toyota Corolla , eller få en bil klasse oppgradering.

ENTERPRISE Full størrelsebil bilutleie klasse på Wellington - Lufthavn inkludererfølgende bilutleie modeller: og Toyota Camry .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra ENTERPRISE på Wellington - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: Suzuki Vitara, og Audi Q7 .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra ENTERPRISE på Wellington - Lufthavn, kan du leie og Kia Carnival .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

ENTERPRISE tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra ENTERPRISE på Wellington - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Wellington - Lufthavn, den mest egnede bilen fra ENTERPRISE Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra ENTERPRISE på Wellington - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra ENTERPRISE på Wellington - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har ENTERPRISE også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra ENTERPRISE på Wellington - Lufthavn.

FAQ - ENTERPRISE leiebil på Wellington - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra ENTERPRISE på Wellington - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra ENTERPRISE på WLG Flyplass?

Den billigste bilen fra ENTERPRISE på Wellington - Lufthavn er Mazda Demio. Gjeldende relevante pris er $23.74 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Wellington - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av WLG Flyplass varierer fra $5.15 til $5.92.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Wellington - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Wellington - Lufthavn Airport [WLG]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Wellington - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!