Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

HERTZ leiebiler på Cape Verde – Lufthavn – Praia [RAI]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode HERTZ leiebilavtalene på Cape Verde – Lufthavn – Praia. Legg merke til disse tilbudene på [RAI] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Økonomibil

Ford Fiesta

hertz
A
5
5
2
Ford Fiesta

fra

$67.61 per dag

SUV

Daihatsu Terios

hertz
M
5
5
3
Daihatsu Terios

fra

$76.15 per dag

Informasjon om HERTZ på Cape Verde – Lufthavn – Praia

I tabellen nedenfor finner du informasjon om HERTZ som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Cape Verde – Lufthavn – Praia [RAI].

Hertz Car Hire

Firmanavn:

Hertz Car Hire

Adresse:

Cidade da Praia – Praia Airport

Telefon:

+238 261 28 58

Drivstoffpolitikk

Hent og returner full

Hentetype

Henting på flyplassterminal

Bonuser

  • - Flyplasstillegg
  • - Veihjelp
  • - Veiavgift
  • - Ubegrenset antall mil

HERTZ Cape Verde – Lufthavn – Praia bilutleie biloversikt

HERTZ på Cape Verde – Lufthavn – Praia RAI gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Economy, Suv, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Cape Verde – Lufthavn – Praia, være klar til å plukke opp og Ford Fiesta , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra HERTZ på Cape Verde – Lufthavn – Praia, vil du få en av følgende biler: og Daihatsu Terios .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

HERTZ tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra HERTZ på Cape Verde – Lufthavn – Praia for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Cape Verde – Lufthavn – Praia, den mest egnede bilen fra HERTZ Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra HERTZ på Cape Verde – Lufthavn – Praia for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra HERTZ på Cape Verde – Lufthavn – Praia.
  • For unge sjåfører har HERTZ også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra HERTZ på Cape Verde – Lufthavn – Praia.

FAQ - HERTZ leiebil på Cape Verde – Lufthavn – Praia

Hvordan leie en bil fra HERTZ på Cape Verde – Lufthavn – Praia ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra HERTZ på RAI Flyplass?

Den billigste bilen fra HERTZ på Cape Verde – Lufthavn – Praia er Ford Fiesta. Gjeldende relevante pris er $67.61 per dag.

Hva er den mest populære HERTZ leiebilen på Cape Verde – Lufthavn – Praia [RAI]?

De mest populære leiebil på Cape Verde – Lufthavn – Praia fra HERTZ er for tiden FORD FIESTA. Den laveste prisen for dette kjøretøyet er $67.61 per dag.

Hva er den mest hyppigste bestilte bilklassen fra HERTZ på Cape Verde – Lufthavn – Praia [RAI]?

Den hyppigste bestilte bilklasse fra HERTZ på RAI Flyplass er ØKONOMIBIL. Den billigste ØKONOMIBIL kjøretøyet fra HERTZ er FORD FIESTA. Prisen starter fra $67.61 per dag.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Cape Verde – Lufthavn – Praia?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Cape Verde – Lufthavn – Praia Airport [RAI]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Cape Verde – Lufthavn – Praia ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!