Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på Porto

Sammenlikn bilutleiepriser på ulike bilutleieklassetilbud fra de mest pålitelige forhandlerne i Porto. Det billigste leietilbudet for hver bilutleieklasse som er tilgjengelig i Porto er merket i rødt.

AVIS Car Rental fra$24.15 fra$42.30
Thrifty Car Rental fra$39.35 fra$27.51
Europcar fra$28.49 fra$59.56 fra$133.47
Budget Car Rental fra$52.88 fra$94.62 fra$59.82

De beste bilutleiefirmaene på Porto

Bilutleiefirmaer i Porto kan variere kraftig, ikke bare i utvalget av leiebiler og bilutleievilkår, men også i gjennomsnittlige tilbakemeldingsrater som gis av våre tidligere kunder.

Guerin

Guerin 171 reviews

7.8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 31 reviews

7.8 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 91 reviews

7.6 / 10

SIXT Franchise

SIXT 202 reviews

7.6 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 56 reviews

7.4 / 10

Enterprise

Enterprise 13 reviews

7.3 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 201 reviews

7.2 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 143 reviews

6.7 / 10

Det finnes et gigantisk utvalg av leiebiler i Porto. Billeieklasser som kan leies i Porto rangeres fra ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV til EKSOTISKE BILER, 7-SETERS, 9-SETERS. Den største samlingen av biler i Porto tilbys av Turisprime.

I Porto kan du finne den beste leverandøren til hvilken som helst av turene dine. AVIS, EUROPCAR, THRIFTY, HERTZ, SIXT, BUDGET, GUERIN, IBERENT, SADO og SADORENT, ENTERPRISE, INTERNATIONAL SUPPLIER, SURPRICE tilbyr kortvarige, timelange, daglige, langvarige, ukentlige, månedlige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne bilutleie for bilførere under 21 og 25 år i Porto.

Porto Bilutleie Flåte Oversikt

På grunn av det store antallet bilutleiefirmaer i Porto, er bilflåten representert av et gigantisk utvalg av ulike biler. Vennligst bruk tabellen nedenfor for å få bedre oversikt over hvilken bil som passer deg og dine spesifikke krav best.

Bilutleieklasse Best for Mulige bilutleiemodeller
Minibil Relativt korte turer uten mye bagasje Volkswagen Up, Smart Fortwo, eller liknende
Økonomibil Reisende som prioriterer billigere bilutleie Volkswagen Polo, Mini Cooper, eller liknende
Kompaktbil Folk som ser etter mindre, drivstoffeffektive kjøretøy Renault Megane, Audi A3, eller liknende
Mellomklassebil De som trenger en flott kombinasjon av pris og komfort i en leiebil Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Komfortabel reise med en gruppe på opptil 5 passasjerer til en rimelig pris Audi Q2, Mercedes C Class Coupe, eller liknende
Full størrelsebil De som ser etter store, kraftige biler med mer enn nok plass Volvo S60, BMW 3 Series, eller liknende
7-seters Grupper med mennesker som trenger mer plass enn det som tilbys i en vanlig 5 seter Opel Zafira, Peugeot Traveller, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer eller reiser med mange passasjerer eller mye bagasje Mercedes Vito, Toyota Hilux, eller liknende
Premium Forretningsreisende og bilutleie til spesielle anledninger Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Reisende som vil føle seg som sjefen både på og av veien Renault Captur, Mercedes GLC, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler De som ser etter den aller beste kjøreopplevelsen på tross av prislappen Mercedes CLA, Porsche 911, eller liknende
Konvertibel biler Reiser i varmt, solfylt vær og følelse av frihet Smart Fortwo Convertible, Ford Mustang Convertible, eller liknende

FAQ – Lei en bil ved Porto

Hvordan leier jeg bil i Porto?

Skriv inn hente- og leveringsplassen du trenger i søkefeltet, og velg dato og tid for leie. Etter at du får opp søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie en bil i Porto?

Prisene for leie av bil i Porto varierer fra $13.98 per dag til $220.15 per dag avhengig av ønsket modell, henteplass og leiemuligheter.

Hvilke steder finner jeg de billigste bilutleiene i Porto?

Det billigste bilutleietilbudet i Porto kan finnes i Porto - Downtown. Bilutleieprisene begynner fra $13.98 på dette stedet.

Hvilke bilutleiefirmaer finnes i Porto?

I Porto kan du leie en bil fra velkjente leverandører som ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV, EKSOTISKE BILER, 7-SETERS, og 9-SETERS.

Hvilket er det høyest rangerte bilutleiefirmaet i Porto?

Bilutleiefirmaet som for øyeblikket har den høyeste brukerrangeringen i Porto er Guerin med en gjennomsnittsrangering på 7.8/10.

Kan jeg betale for billeiereservasjonen min med bankkort i Porto?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettbaserte reservasjoner. Haken er at du under bilhentingen vil trenge et kredittkort i navnet til hovedføreren av bilen for å dekke billeiedepositumet.

Kan noen andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette kan være mulig om du velger tilleggsførervalget mens du reserverer på nett. Mesteparten av tiden må du betale ekstra for dette valget og vil bli trukket ved bilutleiedisken.

Kan jeg reservere en spesifikk bilutleiemodell under reservasjonen min?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” merke på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for leie av bil i Porto?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for depositumet ditt. Du vil måtte gi leverandøren din et kredittkort med nok penger tilgjengelig for å betale bildepositumet. Om uttak av disse skjer, vil forsikringsselskapet dekke kostandene. Du kan kjøpe denne typen forsikring gjennom leiebestilling på nett eller på nettsiden vår.