Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

7-SEATER leiebiler tilgjengelig i Changi T2 - Lufthavn [SI2]

Se over våre store 7-SEATER Changi T2 - Lufthavn leiebiltilbud og velg det mest egnede tilbudet. Finn ut våre leiemodeller, deres priser, og leverandører av 7-SEATER leiebiler som er tilgjengelige i SI2 Flyplass.

7-seters

Mazda 5

avis
A
7
5
1
Mazda 5

fra

$110.35 per dag

7-seters

Mazda 8

avis
A
7
5
1
Mazda 8

fra

$133.57 per dag

Økonomibil

Mitsubishi Lancer

hawk
A
5
5
2
Mitsubishi Lancer

fra

$88.04 per dag

Standardbil

Mazda 6

avis
A
5
4
5
Mazda 6

fra

$89.29 per dag

Standardbil

Toyota Corolla

hertz
A
5
4
4
Toyota Corolla

fra

$108.33 per dag

SUV

Mazda CX-5

avis
A
5
5
2
Mazda CX-5

fra

$110.35 per dag

Kompaktbil

Toyota Vios

avis
A
5
3
3
Toyota Vios

fra

$111.69 per dag

Luksusbil

BMW 3 Series

hertz
A
5
4
5
BMW 3 Series

fra

$216.65 per dag

Full størrelsebil

BMW 7 Series

hertz
A
5
4
5
BMW 7 Series

fra

$322.69 per dag

Informasjon om 7-SEATER bilutleie klasse i Changi T2 - Lufthavn

Navnet på denne Bilutleie klassen taler for seg selv, da det berettiger at disse bilene har 7 seter i motsetning til mindre 5-seters kjøretøy. Disse ekstra 2 setene tillater ikke bare reiser i en større gruppe, men gir også litt ekstra plass til bagasjen og personlige eiendeler. På grunn av dette er 7-setere ofte valgt for familieferier eller store gruppe turer.

Det er noen ganger en bedre idé å leie en enkelt bil med overdreven plass i stedet for å leie 2 separate biler for å passe en stor gruppe mennesker. Hvis plassen er en av dine beste prioriteringer mens du velger en leiebil, vil en overdimensjonert utleie klasse være en utmerket beslutning for deg.

7-SEATER SI2 Flyplass Leiebil

7-SEATER Bilutleie klasse i Changi T2 - Lufthavn Airport presenteres av følgende Bilutleie modeller: Mazda 5, Mazda 8, eller lignende 7-SEATER leiebiler.

FAQ - 7-SEATER lei en bil på Changi T2 - Lufthavn

Hvordan bestille 7-SEATER leiebil i Changi T2 - Lufthavn?

Begynn å skrive inn nødvendig hentested og avsenderadresse i søkeskjemaet og velg den mest passende fra rullegardinlisten. Velg ønsket dato og klokkeslett for leie. På søkeresultatsiden vil du kunne filtrere og sortere alle leiebil avtaler basert på din foretrukne klasse.

Hva er den billigste 7-SEATER leiebilen i SI2 Flyplass?

Den billigste 7-SEATER bilen i Changi T2 - Lufthavn flyplass er Mazda 5 fra avis. Den gjeldende relevante prisen er $110.35 per dag.

Hvor mye vil jeg bruke på drivstoff for 7-SEATER leiebilen i Changi T2 - Lufthavn?

Hva trenger jeg å ha når jeg plukker opp 7-SEATER leiebil i Changi T2 - Lufthavn?

Vanligvis er det nok å presentere:

  • Et førerkort. Sjåfører fra Storbritannia må også vise bildekortet. Hvis førerkortet ikke er i det latinske alfabetet (dvs. på arabisk, gresk, kyrillisk eller kinesisk), må du ta med en internasjonal kjøretillatelse sammen med din innenlandske lisens.
  • Gyldig legitimasjon med bilde (pass eller nasjonal ID).
  • Et gyldig kredittkort i navnet på hoved sjåføren. Det er nødvendig å forhåndsbestille et depositum for leiebil på leiekontoret.

Hvor gammel må jeg være for å leie 7-SEATER kjøretøy i Changi T2 - Lufthavn?

Du må vanligvis være mellom 25 og 70 år for å leie 7-SEATER bil i Changi T2 - Lufthavn. Aldersbegrensning av bilutleiefirmaer i Changi T2 - Lufthavn kan avvike dramatisk.

Hvis du faller utenfor disse alders begrensningene, kan du alltid finne en bilutleie leverandør som vil tillate deg å leie en bil på betingelse av at du betaler en ekstra tilleggsavgift eller kjøper ekstra forsikring.

Er det mulig å leie 7-SEATER bil en vei?

Ja, noen leverandører gir en veis 7-SEATER leiebiler i Changi T2 - Lufthavn. Vær oppmerksom når du velger en leverandør. Hvis du er ute etter enveis leie, være forberedt på at noen restriksjoner og ekstra betalinger kan være nødvendig. Ikke glem å kontakte selskapet for å være sikker på faktisk tilgjengelighet og kostnader med enveis leie.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!