Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

ECONOMY leiebiler tilgjengelig i Changi T2 - Lufthavn [SI2]

Se over våre store ECONOMY Changi T2 - Lufthavn leiebiltilbud og velg det mest egnede tilbudet. Finn ut våre leiemodeller, deres priser, og leverandører av ECONOMY leiebiler som er tilgjengelige i SI2 Flyplass.

Økonomibil

Mitsubishi Lancer

hawk
A
5
5
2
Mitsubishi Lancer

fra

$88.04 per dag

Standardbil

Mazda 6

avis
A
5
4
5
Mazda 6

fra

$89.29 per dag

Standardbil

Toyota Corolla

hertz
A
5
4
4
Toyota Corolla

fra

$108.33 per dag

SUV

Mazda CX-5

avis
A
5
5
2
Mazda CX-5

fra

$110.35 per dag

7-seters

Mazda 5

avis
A
7
5
1
Mazda 5

fra

$110.35 per dag

7-seters

Mazda 8

avis
A
7
5
1
Mazda 8

fra

$133.57 per dag

Kompaktbil

Toyota Vios

avis
A
5
3
3
Toyota Vios

fra

$111.69 per dag

Luksusbil

BMW 3 Series

hertz
A
5
4
5
BMW 3 Series

fra

$216.65 per dag

Full størrelsebil

BMW 7 Series

hertz
A
5
4
5
BMW 7 Series

fra

$322.69 per dag

Informasjon om ECONOMY bilutleie klasse i Changi T2 - Lufthavn

Økonomi leiebil klassen kan også bli referert til som "superminis" i Europa eller "subcompact" i Nord-Amerika. Økonomi biler er vanligvis lettere og mindre enn standard, men tilbyr mer rom og komfort enn mini.

Denne bilutleie klassen er en fantastisk kombinasjon av lavere leiepris og god drivstoffeffektivitet på grunn av sin moderate størrelse. Slike biler tillater vanligvis opptil 4 passasjerer å reise komfortabelt med ekstra rom for bagasje og personlige eiendeler.

Historisk er økonomi klassen en av de mest populære klassene ettersom det er en billig løsning for å reise med venner eller familie og håndtere personlige ærend.

ECONOMY SI2 Flyplass Leiebil

ECONOMY Bilutleie klasse i Changi T2 - Lufthavn Airport presenteres av følgende Bilutleie modeller: Mitsubishi Lancer, eller lignende ECONOMY leiebiler.

FAQ - ECONOMY lei en bil på Changi T2 - Lufthavn

Hvordan bestille ECONOMY leiebil i Changi T2 - Lufthavn?

Begynn å skrive inn nødvendig hentested og avsenderadresse i søkeskjemaet og velg den mest passende fra rullegardinlisten. Velg ønsket dato og klokkeslett for leie. På søkeresultatsiden vil du kunne filtrere og sortere alle leiebil avtaler basert på din foretrukne klasse.

Hva er den billigste ECONOMY leiebilen i SI2 Flyplass?

Den billigste ECONOMY bilen i Changi T2 - Lufthavn flyplass er Mitsubishi Lancer fra hawk. Den gjeldende relevante prisen er $88.04 per dag.

Hvor mye vil jeg bruke på drivstoff for ECONOMY leiebilen i Changi T2 - Lufthavn?

Hva trenger jeg å ha når jeg plukker opp ECONOMY leiebil i Changi T2 - Lufthavn?

Vanligvis er det nok å presentere:

  • Et førerkort. Sjåfører fra Storbritannia må også vise bildekortet. Hvis førerkortet ikke er i det latinske alfabetet (dvs. på arabisk, gresk, kyrillisk eller kinesisk), må du ta med en internasjonal kjøretillatelse sammen med din innenlandske lisens.
  • Gyldig legitimasjon med bilde (pass eller nasjonal ID).
  • Et gyldig kredittkort i navnet på hoved sjåføren. Det er nødvendig å forhåndsbestille et depositum for leiebil på leiekontoret.

Hvor gammel må jeg være for å leie ECONOMY kjøretøy i Changi T2 - Lufthavn?

Du må vanligvis være mellom 25 og 70 år for å leie ECONOMY bil i Changi T2 - Lufthavn. Aldersbegrensning av bilutleiefirmaer i Changi T2 - Lufthavn kan avvike dramatisk.

Hvis du faller utenfor disse alders begrensningene, kan du alltid finne en bilutleie leverandør som vil tillate deg å leie en bil på betingelse av at du betaler en ekstra tilleggsavgift eller kjøper ekstra forsikring.

Er det mulig å leie ECONOMY bil en vei?

Ja, noen leverandører gir en veis ECONOMY leiebiler i Changi T2 - Lufthavn. Vær oppmerksom når du velger en leverandør. Hvis du er ute etter enveis leie, være forberedt på at noen restriksjoner og ekstra betalinger kan være nødvendig. Ikke glem å kontakte selskapet for å være sikker på faktisk tilgjengelighet og kostnader med enveis leie.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!