Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

ECONOMY leiebiler tilgjengelig i Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn [HDS]

Se over våre store ECONOMY Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn leiebiltilbud og velg det mest egnede tilbudet. Finn ut våre leiemodeller, deres priser, og leverandører av ECONOMY leiebiler som er tilgjengelige i HDS Flyplass.

Økonomibil

Ford Fiesta

budget
M
5
5
3
Ford Fiesta

fra

$16.90 per dag

Økonomibil

Volkswagen Polo TSI B Plus

avis
M
5
4
2
Volkswagen Polo TSI B Plus

fra

$18.61 per dag

Minibil

Hyundai i10

budget
M
4
5
1
Hyundai i10

fra

$15.33 per dag

Kompaktbil

Toyota Corolla

budget
M
5
5
3
Toyota Corolla

fra

$23.04 per dag

Minibuss

Toyota Avanza

budget
M
6
5
2
Toyota Avanza

fra

$28.54 per dag

SUV

Ford Ecosport

budget
A
4
5
2
Ford Ecosport

fra

$47.61 per dag

SUV

Nissan X-Trail

budget
A
5
5
5
Nissan X-Trail

fra

$173.33 per dag

7-seters

Hyundai H1

budget
A
7
5
4
Hyundai H1

fra

$51.18 per dag

Luksusbil

Mercedes C Class

budget
A
5
4
4
Mercedes C Class

fra

$75.33 per dag

Standardbil

Audi A3

budget
A
5
4
4
Audi A3

fra

$75.33 per dag

Full størrelsebil

BMW 3 Series

budget
A
5
4
4
BMW 3 Series

fra

$75.33 per dag

Informasjon om ECONOMY bilutleie klasse i Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn

Økonomi leiebil klassen kan også bli referert til som "superminis" i Europa eller "subcompact" i Nord-Amerika. Økonomi biler er vanligvis lettere og mindre enn standard, men tilbyr mer rom og komfort enn mini.

Denne bilutleie klassen er en fantastisk kombinasjon av lavere leiepris og god drivstoffeffektivitet på grunn av sin moderate størrelse. Slike biler tillater vanligvis opptil 4 passasjerer å reise komfortabelt med ekstra rom for bagasje og personlige eiendeler.

Historisk er økonomi klassen en av de mest populære klassene ettersom det er en billig løsning for å reise med venner eller familie og håndtere personlige ærend.

ECONOMY HDS Flyplass Leiebil

ECONOMY Bilutleie klasse i Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn Airport presenteres av følgende Bilutleie modeller: Ford Fiesta, Volkswagen Polo TSI B Plus, eller lignende ECONOMY leiebiler.

ECONOMY leiebil steder i nærheten av Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn flyplass

Ikke glem å sjekke bilutleie avtaler i on-site og off-Airport leiebil lokasjoner nærmest Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn. Prisene og tilgjengelighet av biler er vanligvis forskjellige. Sørg for at du gjør det beste valget.

Leiebilsteder på flyplasser i nærheten

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

De beste leverandørene av ECONOMY Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn Bilutleie

For å gjøre det beste valget av ECONOMY leiebilavtale i Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn flyplass [HDS], ta hensyn ikke bare til leiebil modell og dens pris, men også til bilutleieleverandør som tilbyr denne avtalen. Bilutleie byråer som tilbyr ECONOMY biler i Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn har ulike leiebil betingelser og vurdering gjennomsnittlig score fra våre tidligere kunder.

Den største variasjonen av ECONOMY leiebilavtaler i Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn er levert av AVIS EUROPE FRANCHISE.

Avis Europe Franchise

Avis 66 reviews

7.8 / 10

Budget EMEA Franchise

Budget 77 reviews

7.8 / 10

FAQ - ECONOMY lei en bil på Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn

Hvordan bestille ECONOMY leiebil i Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn?

Begynn å skrive inn nødvendig hentested og avsenderadresse i søkeskjemaet og velg den mest passende fra rullegardinlisten. Velg ønsket dato og klokkeslett for leie. På søkeresultatsiden vil du kunne filtrere og sortere alle leiebil avtaler basert på din foretrukne klasse.

Hva er den billigste ECONOMY leiebilen i HDS Flyplass?

Den billigste ECONOMY bilen i Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn flyplass er Ford Fiesta fra budget. Den gjeldende relevante prisen er $16.90 per dag.

Hva er den mest populære ECONOMY leiebil i Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn [HDS]?

Den mest populære ECONOMY leiebilen i Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn er for tiden FORD FIESTA. Den laveste prisen for dette kjøretøyet er levert av budget. Den koster $16.90 per dag.

Hva er den mest pålitelige ECONOMY leverandøren i Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn [HDS]?

Den mest betrodde leverandøren av ECONOMY leiebil i HDS er Avis Europe Franchise med en gjennomsnittlig poengsum for vurdering 7.8 av 10.

Det billigste ECONOMY kjøretøyet fra budget i Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn Airport er FORD FIESTA. Prisen starter fra $16.90 per dag.

Hvor mye vil jeg bruke på drivstoff for ECONOMY leiebilen i Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn?

Hva trenger jeg å ha når jeg plukker opp ECONOMY leiebil i Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn?

Vanligvis er det nok å presentere:

  • Et førerkort. Sjåfører fra Storbritannia må også vise bildekortet. Hvis førerkortet ikke er i det latinske alfabetet (dvs. på arabisk, gresk, kyrillisk eller kinesisk), må du ta med en internasjonal kjøretillatelse sammen med din innenlandske lisens.
  • Gyldig legitimasjon med bilde (pass eller nasjonal ID).
  • Et gyldig kredittkort i navnet på hoved sjåføren. Det er nødvendig å forhåndsbestille et depositum for leiebil på leiekontoret.

Hvor gammel må jeg være for å leie ECONOMY kjøretøy i Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn?

Du må vanligvis være mellom 25 og 70 år for å leie ECONOMY bil i Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn. Aldersbegrensning av bilutleiefirmaer i Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn kan avvike dramatisk.

Hvis du faller utenfor disse alders begrensningene, kan du alltid finne en bilutleie leverandør som vil tillate deg å leie en bil på betingelse av at du betaler en ekstra tilleggsavgift eller kjøper ekstra forsikring.

Er det mulig å leie ECONOMY bil en vei?

Ja, noen leverandører gir en veis ECONOMY leiebiler i Hoedspruit - Eastgate - Lufthavn. Vær oppmerksom når du velger en leverandør. Hvis du er ute etter enveis leie, være forberedt på at noen restriksjoner og ekstra betalinger kan være nødvendig. Ikke glem å kontakte selskapet for å være sikker på faktisk tilgjengelighet og kostnader med enveis leie.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!