Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

THRIFTY leiebiler på Kruger Mpumalanga - Lufthavn [MQP]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode THRIFTY leiebilavtalene på Kruger Mpumalanga - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [MQP] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Minibil

Kia Picanto

avis
M
4
5
1
Kia Picanto

fra

$12.94 per dag

Minibil

Suzuki Celerio

sixt
M
4
5
1
Suzuki Celerio

fra

$21.20 per dag

Økonomibil

Ford Fiesta

bidvest
M
5
5
2
Ford Fiesta

fra

$13.89 per dag

Økonomibil

Chevrolet Sonic

sixt
A
4
5
1
Chevrolet Sonic

fra

$34.63 per dag

Kompaktbil

Toyota Corolla

bidvest
M
5
5
3
Toyota Corolla

fra

$15.40 per dag

Kompaktbil

Nissan Almera

first
A
5
5
2
Nissan Almera

fra

$29.13 per dag

Minibuss

Toyota Avanza

bidvest
M
6
5
2
Toyota Avanza

fra

$32.75 per dag

Minibuss

Volkswagen T5

bidvest
A
8
5
3
Volkswagen T5

fra

$97.72 per dag

Standardbil

Toyota Corolla Quest

keddy by europcar
A
5
4
4
Toyota Corolla Quest

fra

$33.14 per dag

Standardbil

Audi A4

bidvest
A
5
4
4
Audi A4

fra

$57.38 per dag

SUV

Nissan Qashqai

bidvest
M
5
5
3
Nissan Qashqai

fra

$38.30 per dag

SUV

Land Rover Discovery

first
A
5
3
4
Land Rover Discovery

fra

$182.23 per dag

Full størrelsebil

BMW 3 Series

avis
A
5
4
4
BMW 3 Series

fra

$45.28 per dag

Luksusbil

Mercedes CLA

keddy by europcar
A
5
4
4
Mercedes CLA

fra

$47.89 per dag

7-seters

Hyundai H1

avis
A
7
5
4
Hyundai H1

fra

$59.68 per dag

Informasjon om THRIFTY på Kruger Mpumalanga - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om THRIFTY som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Kruger Mpumalanga - Lufthavn [MQP].

Thrifty Car Rental

Firmanavn:

Thrifty Car Rental

Adresse:

Kruger Mpumalanga Intl Airport, Off R538 Road, White River, Mpumalanga

De beste bilutleiefirmaene på Kruger Mpumalanga - Lufthavn-Flyplass [MQP]

Alternativt til THRIFTY, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Kruger Mpumalanga - Lufthavn [MQP]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

Budget EMEA Franchise

Budget 44 reviews

8.1 / 10

EUROPCAR Direct

EUROPCAR 28 reviews

7.4 / 10

Hertz

Hertz 55 reviews

7.3 / 10

First Car Rental

First 15 reviews

7.1 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 23 reviews

6.9 / 10

Dollar

Dollar 10 reviews

6.7 / 10

Firefly

Firefly 15 reviews

6.7 / 10

Tempest Car Hire

Tempest 9 reviews

5.8 / 10

Bidvest

Bidvest 25 reviews

5.5 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Kruger Mpumalanga - Lufthavn [MQP] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra AVIS og SIXT. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Kruger Mpumalanga - Lufthavn.

Et stort antall medium biler er levert av og BIDVEST på Kruger Mpumalanga - Lufthavn . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og FULL STøRRELSEBIL bilutleieklasser.

For å finne de beste SUV bilutleieavtale på Kruger Mpumalanga - Lufthavn [MQP], ta en titt på SUV fra BIDVEST. Denne leverandøren tilbyr en stor samling av SUV biler på Kruger Mpumalanga - Lufthavn.

Hvis du er ute etter en stor bil på Kruger Mpumalanga - Lufthavn, bør du vurdere avtaler fra BIDVEST. De gir mye av 7-SETERS, MINIBUSS.

THRIFTY Kruger Mpumalanga - Lufthavn bilutleie biloversikt

THRIFTY på Kruger Mpumalanga - Lufthavn MQP gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Mini, Economy, Compact, Van, Standard, Suv, Fullsize, Luxury, 7-seater, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Kruger Mpumalanga - Lufthavn, være klar til å plukke opp Ford Fiesta, og Chevrolet Sonic , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få Toyota Corolla, og Nissan Almera , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra THRIFTY på Kruger Mpumalanga - Lufthavn, kan du plukke opp Toyota Corolla Quest, og Audi A4 .

THRIFTY Full størrelsebil bilutleie klasse på Kruger Mpumalanga - Lufthavn inkludererfølgende bilutleie modeller: og BMW 3 Series .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra THRIFTY på Kruger Mpumalanga - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: Nissan Qashqai, og Land Rover Discovery .

Luksusbil bilutleie klasse levert av THRIFTY Kruger Mpumalanga - Lufthavn består av følgende bilmodeller: og Mercedes CLA .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra THRIFTY på Kruger Mpumalanga - Lufthavn, kan du leie og Hyundai H1 .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

THRIFTY tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra THRIFTY på Kruger Mpumalanga - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Kruger Mpumalanga - Lufthavn, den mest egnede bilen fra THRIFTY Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra THRIFTY på Kruger Mpumalanga - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra THRIFTY på Kruger Mpumalanga - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har THRIFTY også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra THRIFTY på Kruger Mpumalanga - Lufthavn.

FAQ - THRIFTY leiebil på Kruger Mpumalanga - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra THRIFTY på Kruger Mpumalanga - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra THRIFTY på MQP Flyplass?

Den billigste bilen fra THRIFTY på Kruger Mpumalanga - Lufthavn er Kia Picanto. Gjeldende relevante pris er $12.94 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Kruger Mpumalanga - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av MQP Flyplass varierer fra $3.31 til $4.14.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Kruger Mpumalanga - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Kruger Mpumalanga - Lufthavn Airport [MQP]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Kruger Mpumalanga - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!