Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

HERTZ leiebiler på Phalaborwa - Lufthavn [PHW]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode HERTZ leiebilavtalene på Phalaborwa - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [PHW] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Minibil

Datsun Go

bidvest
M
4
5
1
Datsun Go

fra

$33.39 per dag

Økonomibil

Toyota Yaris

bidvest
M
5
5
2
Toyota Yaris

fra

$36.62 per dag

Kompaktbil

Toyota Corolla Quest

bidvest
M
5
5
3
Toyota Corolla Quest

fra

$39.84 per dag

SUV

Toyota Hilux Double

bidvest
A
4
4
0
Toyota Hilux Double

fra

$110.94 per dag

Informasjon om HERTZ på Phalaborwa - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om HERTZ som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Phalaborwa - Lufthavn [PHW].

Hertz

Firmanavn:

Hertz

Adresse:

President Steyn Street, Phalaborwa, 1390

Telefon:

(015) 781 3565

De beste bilutleiefirmaene på Phalaborwa - Lufthavn-Flyplass [PHW]

Alternativt til HERTZ, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Phalaborwa - Lufthavn [PHW]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

Avis Europe Franchise

Avis 67 reviews

7.9 / 10

Budget EMEA Franchise

Budget 79 reviews

7.8 / 10

EUROPCAR Direct

EUROPCAR 70 reviews

7.5 / 10

Bidvest

Bidvest 55 reviews

6.9 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Phalaborwa - Lufthavn [PHW] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra BIDVEST. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Phalaborwa - Lufthavn.

For å finne de beste SUV bilutleieavtale på Phalaborwa - Lufthavn [PHW], ta en titt på SUV fra BIDVEST. Denne leverandøren tilbyr en stor samling av SUV biler på Phalaborwa - Lufthavn.

HERTZ Phalaborwa - Lufthavn bilutleie biloversikt

HERTZ på Phalaborwa - Lufthavn PHW gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Mini, Economy, Compact, Suv, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Phalaborwa - Lufthavn, være klar til å plukke opp og Toyota Yaris , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få og Toyota Corolla Quest , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra HERTZ på Phalaborwa - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: og Toyota Hilux Double .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

HERTZ tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra HERTZ på Phalaborwa - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Phalaborwa - Lufthavn, den mest egnede bilen fra HERTZ Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra HERTZ på Phalaborwa - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra HERTZ på Phalaborwa - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har HERTZ også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra HERTZ på Phalaborwa - Lufthavn.

FAQ - HERTZ leiebil på Phalaborwa - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra HERTZ på Phalaborwa - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra HERTZ på PHW Flyplass?

Den billigste bilen fra HERTZ på Phalaborwa - Lufthavn er Datsun Go. Gjeldende relevante pris er $33.39 per dag.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Phalaborwa - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Phalaborwa - Lufthavn Airport [PHW]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Phalaborwa - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!