Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

RHODIUM leiebiler på Castellon – Lufthavn [CDT]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode RHODIUM leiebilavtalene på Castellon – Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [CDT] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Minibil

Smart Forfour

rhodium
M
4
3
2
Smart Forfour

fra

$17.75 per dag

Økonomibil

Volkswagen Polo

rhodium
M
5
5
2
Volkswagen Polo

fra

$18.19 per dag

Kompaktbil

Opel Astra

rhodium
M
5
5
3
Opel Astra

fra

$20.00 per dag

Minibil

Opel Adam

goldcar
M
4
3
1
Opel Adam

fra

$23.84 per dag

Økonomibil

Ford Fiesta

goldcar
M
5
3
2
Ford Fiesta

fra

$25.13 per dag

Økonomibil

Seat Ibiza

malco
M
5
5
2
Seat Ibiza

fra

$30.37 per dag

Minibuss

Peugeot Partner

malco
M
5
5
5
Peugeot Partner

fra

$32.79 per dag

Minibuss

Iveco Daily Cargo Tail Lift

malco
M
3
4
0
Iveco Daily Cargo Tail Lift

fra

$77.25 per dag

SUV

Nissan Juke

goldcar
M
5
5
2
Nissan Juke

fra

$33.40 per dag

Kompaktbil

Seat Leon

malco
M
5
5
3
Seat Leon

fra

$36.81 per dag

Standardbil

Seat Toledo

malco
M
5
5
4
Seat Toledo

fra

$45.87 per dag

7-seters

Seat Alhambra

malco
M
7
5
1
Seat Alhambra

fra

$72.82 per dag

9-seters

Volkswagen Transporter

malco
M
9
5
5
Volkswagen Transporter

fra

$81.67 per dag

Informasjon om RHODIUM på Castellon – Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om RHODIUM som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Castellon – Lufthavn [CDT].

Rhodium Car Rental

Firmanavn:

Rhodium Car Rental

Adresse:

Terminal de pasajeros, planta baja, Local 4, Carretera CV-13, Km 2.4, Castellón, 12181

Telefon:

+34 965 23 31 59

Drivstoffpolitikk

Hent og returner full

Hentetype

Henting på flyplassterminal

Bonuser

  • - Levering av kunde
  • - Flyplasstillegg
  • - Veihjelp
  • - Ubegrenset antall mil

De beste bilutleiefirmaene på Castellon – Lufthavn-Flyplass [CDT]

Alternativt til RHODIUM, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Castellon – Lufthavn [CDT]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

Goldcar

Goldcar 2547 reviews

5.6 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Castellon – Lufthavn [CDT] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra GOLDCAR og MALCO. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Castellon – Lufthavn.

Et stort antall medium biler er levert av MALCO på Castellon – Lufthavn . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og bilutleieklasser.

For å finne de beste SUV bilutleieavtale på Castellon – Lufthavn [CDT], ta en titt på SUV fra GOLDCAR. Denne leverandøren tilbyr en stor samling av SUV biler på Castellon – Lufthavn.

Hvis du er ute etter en stor bil på Castellon – Lufthavn, bør du vurdere avtaler fra MALCO. De gir mye av 7-SETERS, MINIBUSS.

RHODIUM Castellon – Lufthavn bilutleie biloversikt

RHODIUM på Castellon – Lufthavn CDT gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Mini, Economy, Compact, Van, Suv, Standard, 7-seater, 9-seater, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Castellon – Lufthavn, være klar til å plukke opp Volkswagen Polo, Ford Fiesta, og Seat Ibiza , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få Opel Astra, og Seat Leon , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra RHODIUM på Castellon – Lufthavn, kan du plukke opp og Seat Toledo .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra RHODIUM på Castellon – Lufthavn, vil du få en av følgende biler: og Nissan Juke .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra RHODIUM på Castellon – Lufthavn, kan du leie og Seat Alhambra .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

RHODIUM tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra RHODIUM på Castellon – Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Castellon – Lufthavn, den mest egnede bilen fra RHODIUM Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra RHODIUM på Castellon – Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra RHODIUM på Castellon – Lufthavn.
  • For unge sjåfører har RHODIUM også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra RHODIUM på Castellon – Lufthavn.

FAQ - RHODIUM leiebil på Castellon – Lufthavn

Hvordan leie en bil fra RHODIUM på Castellon – Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra RHODIUM på CDT Flyplass?

Den billigste bilen fra RHODIUM på Castellon – Lufthavn er Smart Forfour. Gjeldende relevante pris er $17.75 per dag.

Hva er den mest populære RHODIUM leiebilen på Castellon – Lufthavn [CDT]?

De mest populære leiebil på Castellon – Lufthavn fra RHODIUM er for tiden . Den laveste prisen for dette kjøretøyet er $17.75 per dag.

Hva er den mest hyppigste bestilte bilklassen fra RHODIUM på Castellon – Lufthavn [CDT]?

Den hyppigste bestilte bilklasse fra RHODIUM på CDT Flyplass er . Den billigste kjøretøyet fra RHODIUM er . Prisen starter fra $17.75 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Castellon – Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av CDT Flyplass varierer fra $4.42 til $5.74.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Castellon – Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Castellon – Lufthavn Airport [CDT]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Castellon – Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!