Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

VAN leiebiler tilgjengelig i Lampang - Airport [LPT]

Se over våre store VAN Lampang - Airport leiebiltilbud og velg det mest egnede tilbudet. Finn ut våre leiemodeller, deres priser, og leverandører av VAN leiebiler som er tilgjengelige i LPT Flyplass.

Økonomibil

Nissan Almera

thai
A
5
5
2
Nissan Almera

fra

$24.93 per dag

Minibil

Toyota Yaris

thai
A
4
5
2
Toyota Yaris

fra

$24.93 per dag

Kompaktbil

Toyota Vios

avis
A
5
5
3
Toyota Vios

fra

$29.01 per dag

Standardbil

Toyota Altis

thai
A
5
4
4
Toyota Altis

fra

$41.54 per dag

SUV

Mitsubishi Pajero

thai
A
5
5
4
Mitsubishi Pajero

fra

$61.79 per dag

Informasjon om VAN bilutleie klasse i Lampang - Airport

Vans er store 10-12 passasjerbiler som også er kjent som folkebærere. Disse romslige bilene er vanligvis valgt for overføring av store familier eller andre store grupper av mennesker. Vans er også veldig bra for å frakte ulike typer last i tilfelle det skulle være nødvendig. En leiebil kan for eksempel være en god løsning når du flytter hvis det ikke er noen annen transportmulighet.

Disse bilene bør være en prioritet for dem som krever overdrevne mengder plass som ellers ikke kan oppnås med biler fra andre utleie klasser.

VAN LPT Flyplass Leiebil

VAN Bilutleie klasse i Lampang - Airport Airport presenteres av følgende Bilutleie modeller: eller lignende VAN leiebiler.

De beste leverandørene av VAN Lampang - Airport Bilutleie

For å gjøre det beste valget av VAN leiebilavtale i Lampang - Airport flyplass [LPT], ta hensyn ikke bare til leiebil modell og dens pris, men også til bilutleieleverandør som tilbyr denne avtalen. Bilutleie byråer som tilbyr VAN biler i Lampang - Airport har ulike leiebil betingelser og vurdering gjennomsnittlig score fra våre tidligere kunder.

Den største variasjonen av VAN leiebilavtaler i Lampang - Airport er levert av THAI RENT A CAR.

Thai Rent A Car

Thai 64 reviews

7.8 / 10

Avis Direct

Avis 37 reviews

7.7 / 10

FAQ - VAN lei en bil på Lampang - Airport

Hvordan bestille VAN leiebil i Lampang - Airport?

Begynn å skrive inn nødvendig hentested og avsenderadresse i søkeskjemaet og velg den mest passende fra rullegardinlisten. Velg ønsket dato og klokkeslett for leie. På søkeresultatsiden vil du kunne filtrere og sortere alle leiebil avtaler basert på din foretrukne klasse.

Hva er den billigste VAN leiebilen i LPT Flyplass?

Den billigste VAN bilen i Lampang - Airport flyplass er Nissan Almera fra thai. Den gjeldende relevante prisen er $24.93 per dag.

Hvor mye vil jeg bruke på drivstoff for VAN leiebilen i Lampang - Airport?

Hva trenger jeg å ha når jeg plukker opp VAN leiebil i Lampang - Airport?

Vanligvis er det nok å presentere:

  • Et førerkort. Sjåfører fra Storbritannia må også vise bildekortet. Hvis førerkortet ikke er i det latinske alfabetet (dvs. på arabisk, gresk, kyrillisk eller kinesisk), må du ta med en internasjonal kjøretillatelse sammen med din innenlandske lisens.
  • Gyldig legitimasjon med bilde (pass eller nasjonal ID).
  • Et gyldig kredittkort i navnet på hoved sjåføren. Det er nødvendig å forhåndsbestille et depositum for leiebil på leiekontoret.

Hvor gammel må jeg være for å leie VAN kjøretøy i Lampang - Airport?

Du må vanligvis være mellom 25 og 70 år for å leie VAN bil i Lampang - Airport. Aldersbegrensning av bilutleiefirmaer i Lampang - Airport kan avvike dramatisk.

Hvis du faller utenfor disse alders begrensningene, kan du alltid finne en bilutleie leverandør som vil tillate deg å leie en bil på betingelse av at du betaler en ekstra tilleggsavgift eller kjøper ekstra forsikring.

Er det mulig å leie VAN bil en vei?

Ja, noen leverandører gir en veis VAN leiebiler i Lampang - Airport. Vær oppmerksom når du velger en leverandør. Hvis du er ute etter enveis leie, være forberedt på at noen restriksjoner og ekstra betalinger kan være nødvendig. Ikke glem å kontakte selskapet for å være sikker på faktisk tilgjengelighet og kostnader med enveis leie.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!