Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

ECONOMY leiebiler tilgjengelig i Surat Thani - Lufthavn [URT]

Se over våre store ECONOMY Surat Thani - Lufthavn leiebiltilbud og velg det mest egnede tilbudet. Finn ut våre leiemodeller, deres priser, og leverandører av ECONOMY leiebiler som er tilgjengelige i URT Flyplass.

Økonomibil

Nissan Almera

chic car rent
A
5
5
2
Nissan Almera

fra

$36.18 per dag

Kompaktbil

Honda Jazz

thrifty
A
5
5
3
Honda Jazz

fra

$23.53 per dag

Kompaktbil

Toyota Altis

sixt
A
5
5
3
Toyota Altis

fra

$24.40 per dag

Standardbil

Honda Civic

thrifty
A
5
4
4
Honda Civic

fra

$29.38 per dag

Minibil

Honda Brio

chic car rent
A
4
5
2
Honda Brio

fra

$30.00 per dag

SUV

Mitsubishi Pajero

thai
A
5
5
4
Mitsubishi Pajero

fra

$45.33 per dag

SUV

Isuzu MU-X

thrifty
A
5
5
5
Isuzu MU-X

fra

$72.75 per dag

Informasjon om ECONOMY bilutleie klasse i Surat Thani - Lufthavn

Økonomi leiebil klassen kan også bli referert til som "superminis" i Europa eller "subcompact" i Nord-Amerika. Økonomi biler er vanligvis lettere og mindre enn standard, men tilbyr mer rom og komfort enn mini.

Denne bilutleie klassen er en fantastisk kombinasjon av lavere leiepris og god drivstoffeffektivitet på grunn av sin moderate størrelse. Slike biler tillater vanligvis opptil 4 passasjerer å reise komfortabelt med ekstra rom for bagasje og personlige eiendeler.

Historisk er økonomi klassen en av de mest populære klassene ettersom det er en billig løsning for å reise med venner eller familie og håndtere personlige ærend.

ECONOMY URT Flyplass Leiebil

ECONOMY Bilutleie klasse i Surat Thani - Lufthavn Airport presenteres av følgende Bilutleie modeller: Nissan Almera, eller lignende ECONOMY leiebiler.

De beste leverandørene av ECONOMY Surat Thani - Lufthavn Bilutleie

For å gjøre det beste valget av ECONOMY leiebilavtale i Surat Thani - Lufthavn flyplass [URT], ta hensyn ikke bare til leiebil modell og dens pris, men også til bilutleieleverandør som tilbyr denne avtalen. Bilutleie byråer som tilbyr ECONOMY biler i Surat Thani - Lufthavn har ulike leiebil betingelser og vurdering gjennomsnittlig score fra våre tidligere kunder.

Den største variasjonen av ECONOMY leiebilavtaler i Surat Thani - Lufthavn er levert av HERTZ DIRECT.

Hertz Direct

Hertz 23 reviews

8.7 / 10

Thai Rent A Car

Thai 71 reviews

7.8 / 10

Avis Direct

Avis 39 reviews

7.7 / 10

SIXT Direct

SIXT 39 reviews

7.6 / 10

Budget Direct

Budget 6 reviews

6.6 / 10

FAQ - ECONOMY lei en bil på Surat Thani - Lufthavn

Hvordan bestille ECONOMY leiebil i Surat Thani - Lufthavn?

Begynn å skrive inn nødvendig hentested og avsenderadresse i søkeskjemaet og velg den mest passende fra rullegardinlisten. Velg ønsket dato og klokkeslett for leie. På søkeresultatsiden vil du kunne filtrere og sortere alle leiebil avtaler basert på din foretrukne klasse.

Hva er den billigste ECONOMY leiebilen i URT Flyplass?

Den billigste ECONOMY bilen i Surat Thani - Lufthavn flyplass er Nissan Almera fra chic car rent. Den gjeldende relevante prisen er $36.18 per dag.

Hva er den mest populære ECONOMY leiebil i Surat Thani - Lufthavn [URT]?

Den mest populære ECONOMY leiebilen i Surat Thani - Lufthavn er for tiden NISSAN ALMERA. Den laveste prisen for dette kjøretøyet er levert av chic car rent. Den koster $36.18 per dag.

Hva er den mest pålitelige ECONOMY leverandøren i Surat Thani - Lufthavn [URT]?

Den mest betrodde leverandøren av ECONOMY leiebil i URT er Hertz Direct med en gjennomsnittlig poengsum for vurdering 8.7 av 10.

Det billigste ECONOMY kjøretøyet fra chic car rent i Surat Thani - Lufthavn Airport er NISSAN ALMERA. Prisen starter fra $36.18 per dag.

Hvor mye vil jeg bruke på drivstoff for ECONOMY leiebilen i Surat Thani - Lufthavn?

Hva trenger jeg å ha når jeg plukker opp ECONOMY leiebil i Surat Thani - Lufthavn?

Vanligvis er det nok å presentere:

  • Et førerkort. Sjåfører fra Storbritannia må også vise bildekortet. Hvis førerkortet ikke er i det latinske alfabetet (dvs. på arabisk, gresk, kyrillisk eller kinesisk), må du ta med en internasjonal kjøretillatelse sammen med din innenlandske lisens.
  • Gyldig legitimasjon med bilde (pass eller nasjonal ID).
  • Et gyldig kredittkort i navnet på hoved sjåføren. Det er nødvendig å forhåndsbestille et depositum for leiebil på leiekontoret.

Hvor gammel må jeg være for å leie ECONOMY kjøretøy i Surat Thani - Lufthavn?

Du må vanligvis være mellom 25 og 70 år for å leie ECONOMY bil i Surat Thani - Lufthavn. Aldersbegrensning av bilutleiefirmaer i Surat Thani - Lufthavn kan avvike dramatisk.

Hvis du faller utenfor disse alders begrensningene, kan du alltid finne en bilutleie leverandør som vil tillate deg å leie en bil på betingelse av at du betaler en ekstra tilleggsavgift eller kjøper ekstra forsikring.

Er det mulig å leie ECONOMY bil en vei?

Ja, noen leverandører gir en veis ECONOMY leiebiler i Surat Thani - Lufthavn. Vær oppmerksom når du velger en leverandør. Hvis du er ute etter enveis leie, være forberedt på at noen restriksjoner og ekstra betalinger kan være nødvendig. Ikke glem å kontakte selskapet for å være sikker på faktisk tilgjengelighet og kostnader med enveis leie.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!