Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

AVIS leiebiler på Konya - Lufthavn [KYA]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode AVIS leiebilavtalene på Konya - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [KYA] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Økonomibil

Renault Clio ya da benzer araçlar

budget
M
5
3
2
Renault Clio ya da benzer araçlar

fra

$30.39 per dag

Økonomibil

Peugeot 2008

green motion
A
5
5
2
Peugeot 2008

fra

$69.36 per dag

Kompaktbil

Fiat Egea ya da benzer araçlar

budget
M
5
5
3
Fiat Egea ya da benzer araçlar

fra

$31.17 per dag

Kompaktbil

Audi A3

green motion
A
5
5
3
Audi A3

fra

$69.36 per dag

Minibuss

Ford Tourneo ya da benzer araçlar

green motion
M
5
5
4
Ford Tourneo ya da benzer araçlar

fra

$44.87 per dag

Standardbil

Hyundai Accent ya da benzer araçlar

circular
A
5
4
4
Hyundai Accent ya da benzer araçlar

fra

$59.01 per dag

Standardbil

Skoda Superb

green motion
A
5
4
4
Skoda Superb

fra

$79.82 per dag

SUV

Peugeot 3008 ya da benzer araçlar

green motion
A
5
5
4
Peugeot 3008 ya da benzer araçlar

fra

$74.00 per dag

Luksusbil

Mercedes C Class ya da benzer araçlar

budget
A
5
4
5
Mercedes C Class ya da benzer araçlar

fra

$98.74 per dag

Luksusbil

Mercedes E Class ya da benzer araçlar

budget
A
5
4
5
Mercedes E Class ya da benzer araçlar

fra

$138.20 per dag

9-seters

Mercedes Vito

circular
M
9
5
4
Mercedes Vito

fra

$142.87 per dag

Informasjon om AVIS på Konya - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om AVIS som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Konya - Lufthavn [KYA].

AVIS Car Rental

Firmanavn:

AVIS Car Rental

Adresse:

Konya Havalimani IC Hatlar, Konya, 42060

Telefon:

(90) 3322373750

AVIS steder i nærheten av KYA Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Konya - Lufthavn. Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder på flyplasser i nærheten

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

De beste bilutleiefirmaene på Konya - Lufthavn-Flyplass [KYA]

Alternativt til AVIS, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Konya - Lufthavn [KYA]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 7 reviews

8.3 / 10

SIXT Franchise

SIXT 17 reviews

8.3 / 10

BUDGET EMEA Franchise

BUDGET 6 reviews

7.6 / 10

Hertz Corporate

Hertz 174 reviews

7 / 10

Essence Car Rental

Essence 33 reviews

6 / 10

Circular Car Hire

Circular 90 reviews

5.6 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Konya - Lufthavn [KYA] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra BUDGET og . De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Konya - Lufthavn.

Et stort antall medium biler er levert av CIRCULAR og på Konya - Lufthavn . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og FULL STøRRELSEBIL bilutleieklasser.

For de av dere som ønsker å kjøre et luksus kjøretøy på Konya - Lufthavn, bør du undersøke tilbud fra BUDGET. De presenterer nok LUKSUSBIL, biler på Konya - Lufthavn for å tilfredsstille alle dine innfall.

AVIS Konya - Lufthavn bilutleie biloversikt

AVIS på Konya - Lufthavn KYA gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Economy, Compact, Van, Standard, Suv, Luxury, 9-seater, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Konya - Lufthavn, være klar til å plukke opp Renault Clio ya da benzer araçlar, og Peugeot 2008 , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få Fiat Egea ya da benzer araçlar, og Audi A3 , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra AVIS på Konya - Lufthavn, kan du plukke opp Hyundai Accent ya da benzer araçlar, og Skoda Superb .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra AVIS på Konya - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: og Peugeot 3008 ya da benzer araçlar .

Luksusbil bilutleie klasse levert av AVIS Konya - Lufthavn består av følgende bilmodeller: Mercedes C Class ya da benzer araçlar, og Mercedes E Class ya da benzer araçlar .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

AVIS tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra AVIS på Konya - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Konya - Lufthavn, den mest egnede bilen fra AVIS Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra AVIS på Konya - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra AVIS på Konya - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har AVIS også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra AVIS på Konya - Lufthavn.

FAQ - AVIS leiebil på Konya - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra AVIS på Konya - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra AVIS på KYA Flyplass?

Den billigste bilen fra AVIS på Konya - Lufthavn er Renault Clio ya da benzer araçlar. Gjeldende relevante pris er $30.39 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Konya - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av KYA Flyplass varierer fra $4.04 til $5.01.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Konya - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Konya - Lufthavn Airport [KYA]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Konya - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!