Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

AVIS leiebiler på Blackpool – Lufthavn [BLK]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode AVIS leiebilavtalene på Blackpool – Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [BLK] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Økonomibil

Volkswagen Polo

avis
M
5
5
2
Volkswagen Polo

fra

$58.03 per dag

Kompaktbil

Seat Arona

avis
M
5
5
3
Seat Arona

fra

$69.30 per dag

Kompaktbil

Volkswagen Golf

avis
M
5
5
3
Volkswagen Golf

fra

$83.62 per dag

Standardbil

Peugeot 3008

avis
M
5
5
4
Peugeot 3008

fra

$92.42 per dag

Informasjon om AVIS på Blackpool – Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om AVIS som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Blackpool – Lufthavn [BLK].

AVIS Car Rental

Firmanavn:

AVIS Car Rental

Adresse:

Squires Gate Lane, Squires Gate Lane, Blackpool, FY4 2QY, Lancashire

Telefon:

(44) 01253209188

Drivstoffpolitikk

Hent og returner full

Hentetype

Henting på flyplassterminal

Bonuser

  • - Flyplasstillegg
  • - Veihjelp
  • - Ubegrenset antall mil

AVIS steder i nærheten av BLK Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Blackpool – Lufthavn. Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

De beste bilutleiefirmaene på Blackpool – Lufthavn-Flyplass [BLK]

Alternativt til AVIS, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Blackpool – Lufthavn [BLK]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 389 reviews

8 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 255 reviews

7.8 / 10

AVIS Blackpool – Lufthavn bilutleie biloversikt

AVIS på Blackpool – Lufthavn BLK gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Economy, Compact, Standard, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Blackpool – Lufthavn, være klar til å plukke opp og Volkswagen Polo , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få Seat Arona, og Volkswagen Golf , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra AVIS på Blackpool – Lufthavn, kan du plukke opp og Peugeot 3008 .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

AVIS tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra AVIS på Blackpool – Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Blackpool – Lufthavn, den mest egnede bilen fra AVIS Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra AVIS på Blackpool – Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra AVIS på Blackpool – Lufthavn.
  • For unge sjåfører har AVIS også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra AVIS på Blackpool – Lufthavn.

FAQ - AVIS leiebil på Blackpool – Lufthavn

Hvordan leie en bil fra AVIS på Blackpool – Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra AVIS på BLK Flyplass?

Den billigste bilen fra AVIS på Blackpool – Lufthavn er Volkswagen Polo. Gjeldende relevante pris er $58.03 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Blackpool – Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av BLK Flyplass varierer fra $4.83 til $6.72.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Blackpool – Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Blackpool – Lufthavn Airport [BLK]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Blackpool – Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!