Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på Fort Lauderdale

Sammenlikn bilutleiepriser på ulike bilutleieklassetilbud fra de mest pålitelige forhandlerne i Fort Lauderdale. Det billigste leietilbudet for hver bilutleieklasse som er tilgjengelig i Fort Lauderdale er merket i rødt.

Økonomibil

Økonomibil

Kompaktbil

Kompaktbil

Standardbil

Standardbil

Minibuss

Minibuss

SUV

SUV

Luksusbil

Luksusbil

Full størrelsebil

Full størrelsebil

Alamo fra$88.07 fra$88.07
AVIS Car Rental fra$52.54 fra$49.65 fra$75.00 fra$61.41 fra$71.67 fra$49.65
SIXT Rent A Car fra$116.50 fra$103.57
Thrifty Car Rental fra$73.79 fra$57.16 fra$82.88 fra$54.78 fra$78.93 fra$57.33

De beste bilutleiefirmaene på Fort Lauderdale

Bilutleiefirmaer i Fort Lauderdale kan variere kraftig, ikke bare i utvalget av leiebiler og bilutleievilkår, men også i gjennomsnittlige tilbakemeldingsrater som gis av våre tidligere kunder.

Enterprise

Enterprise 161 reviews

8.2 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 878 reviews

7.6 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 776 reviews

7.5 / 10

Hertz Corporate

Hertz 110 reviews

7.4 / 10

AVIS ABG

AVIS 135 reviews

7.3 / 10

Det finnes et gigantisk utvalg av leiebiler i Fort Lauderdale. Billeieklasser som kan leies i Fort Lauderdale rangeres fra ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV til EKSOTISKE BILER, 7-SETERS. Den største samlingen av biler i Fort Lauderdale tilbys av AVIS.

I Fort Lauderdale kan du finne den beste leverandøren til hvilken som helst av turene dine. AVIS, THRIFTY, SIXT, HERTZ, DOLLAR, ENTERPRISE og INTERNATIONAL SUPPLIER tilbyr kortvarige, timelange, daglige, langvarige, ukentlige, månedlige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne bilutleie for bilførere under 21 og 25 år i Fort Lauderdale.

Fort Lauderdale FL Bilutleie Flåte Oversikt

På grunn av det store antallet bilutleiefirmaer i Fort Lauderdale, er bilflåten representert av et gigantisk utvalg av ulike biler. Vennligst bruk tabellen nedenfor for å få bedre oversikt over hvilken bil som passer deg og dine spesifikke krav best.

Bilutleieklasse Best for Mulige bilutleiemodeller
Minibil Relativt korte turer uten mye bagasje Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, eller liknende
Økonomibil Reisende som prioriterer billigere bilutleie Toyota Yaris, Mitsubishi Mirage, eller liknende
Kompaktbil Folk som ser etter mindre, drivstoffeffektive kjøretøy Nissan Sentra, Nissan Kicks, eller liknende
Mellomklassebil De som trenger en flott kombinasjon av pris og komfort i en leiebil Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Komfortabel reise med en gruppe på opptil 5 passasjerer til en rimelig pris Volkswagen Jetta, BMW 3 Series, eller liknende
Full størrelsebil De som ser etter store, kraftige biler med mer enn nok plass Toyota Camry, Infiniti Q50, eller liknende
7-seters Grupper med mennesker som trenger mer plass enn det som tilbys i en vanlig 5 seter Dodge Caravan, Toyota Sienna, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer eller reiser med mange passasjerer eller mye bagasje Chrysler Pacifica, Dodge Caravan, eller liknende
Premium Forretningsreisende og bilutleie til spesielle anledninger Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Reisende som vil føle seg som sjefen både på og av veien Chevrolet Bolt, Nissan Rogue, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler De som ser etter den aller beste kjøreopplevelsen på tross av prislappen Volkswagen Passat, BMW 5 Series, eller liknende
Konvertibel biler Reiser i varmt, solfylt vær og følelse av frihet Ford Mustang Convertible, BMW 8 Series Convertible, eller liknende

FAQ – Lei en bil ved Fort Lauderdale

Hvordan leier jeg bil i Fort Lauderdale FL?

Skriv inn hente- og leveringsplassen du trenger i søkefeltet, og velg dato og tid for leie. Etter at du får opp søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie en bil i Fort Lauderdale?

Prisene for leie av bil i Fort Lauderdale varierer fra $47.72 per dag til $526.87 per dag avhengig av ønsket modell, henteplass og leiemuligheter.

Hvilke steder finner jeg de billigste bilutleiene i Fort Lauderdale?

Det billigste bilutleietilbudet i Fort Lauderdale kan finnes i Fort Lauderdale. Bilutleieprisene begynner fra $47.72 på dette stedet.

Hvilke bilutleiefirmaer finnes i Fort Lauderdale?

I Fort Lauderdale kan du leie en bil fra velkjente leverandører som ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV, EKSOTISKE BILER, og 7-SETERS.

Hvilket er det høyest rangerte bilutleiefirmaet i Fort Lauderdale?

Bilutleiefirmaet som for øyeblikket har den høyeste brukerrangeringen i Fort Lauderdale er Enterprise med en gjennomsnittsrangering på 8.2/10.

Hva er bensinprisen i Fort Lauderdale?

Bensinprisene i Fort Lauderdale varierer fra $2.42 til $2.99.

Kan jeg betale for billeiereservasjonen min med bankkort i Fort Lauderdale?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettbaserte reservasjoner. Haken er at du under bilhentingen vil trenge et kredittkort i navnet til hovedføreren av bilen for å dekke billeiedepositumet.

Kan noen andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette kan være mulig om du velger tilleggsførervalget mens du reserverer på nett. Mesteparten av tiden må du betale ekstra for dette valget og vil bli trukket ved bilutleiedisken.

Kan jeg reservere en spesifikk bilutleiemodell under reservasjonen min?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” merke på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for leie av bil i Fort Lauderdale FL?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for depositumet ditt. Du vil måtte gi leverandøren din et kredittkort med nok penger tilgjengelig for å betale bildepositumet. Om uttak av disse skjer, vil forsikringsselskapet dekke kostandene. Du kan kjøpe denne typen forsikring gjennom leiebestilling på nett eller på nettsiden vår.