Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på New Bedford Regional - Lufthavn [EWB]

Med tabellen vår nedenfor, kan du lett sammenlikne leiepriser på ulike billeieklassetilbud fra pålitelige leverandører i New Bedford Regional - Lufthavn.

For å forenkle valget enda mer, har vi merket det billigste bilutleietilbudet for hver av bilutleieklassene på EWB Flyplass i rødt.

Økonomibil

Økonomibil

Kompaktbil

Kompaktbil

Standardbil

Standardbil

Luksusbil

Luksusbil

Minibuss

Minibuss

SUV

SUV

Full størrelsebil

Full størrelsebil

AVIS Car Rental fra$37.72 fra$63.46 fra$367.52 fra$72.57 fra$41.12
Budget Car Rental fra$32.54 fra$34.33 fra$33.25 fra$95.45 fra$367.52 fra$44.52 fra$40.22
Enterprise fra$27.51 fra$28.16 fra$35.93 fra$62.83 fra$67.75 fra$48.89

De beste bilutleiefirmaene på New Bedford Regional - Lufthavn [EWB]

Bilutleiefirmaer på New Bedford Regional - Lufthavn varierer stort, ikke bare i utvalg av leiebiler og utleievilkår, men også i gjennomsnittlige rangeringer som gis av våre tidligere kunder.

AVIS ABG

AVIS 107 reviews

7 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 205 reviews

6.8 / 10

Utvalget av leiebiler på EWB Flyplass vil fascinere deg. Tilgjengelige bilutleieklasser på New Bedford Regional - Lufthavn rangeres fra ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV til EKSOTISKE BILER, 7-SETERS. Den største kolleksjonen av biler på New Bedford Regional - Lufthavn tilbys av ENTERPRISE.

På New Bedford Regional - Lufthavn, kan du finne riktig leverandør til all turene dine. Du vil finne leverandører som tilbyr timebaserte, daglige, ukentlige, kortvarige, månedlige, langvarige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne enkelte tilbud for unge førere på EWB Flyplass.

Bilutleiesteder nær New Bedford Regional - Lufthavn

Om du ikke finner det perfekte bilutleietilbudet på New Bedford Regional - Lufthavn, husk å sjekke tilbudene på andre hentesteder nærmere EWB Flyplass. Utvalget av biler er vanligvis større på New Bedford Regional - Lufthavn, men det kan hende du vil finne billigere tilbud på andre, litt mindre populære hentesteder som: små eller lokale flyplasser, togstasjoner, havner og bysentrumområder.

New Bedford Regional - Lufthavn Bilutleieflåte Oversikt

Bilutleieleverandørene på EWB Flyplass tilbyr et gigantisk utvalg av biler som vil være passende for alle mulige turer du ønsker å ta. Med tabellen nedenfor, vil du lett finne en bil som passer til formålet ditt.

Bilutleieklasse Best for Πιθανά μοντέλα Eνοικίασης Aυτοκινήτων
Minibil Billige soloturer eller turer med en venn i en by med lite parkeringsmuligheter Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, eller liknende
Økonomibil Et par eller to venner som vil spare penger på bensin Chevrolet Spark, Mitsubishi Mirage, eller liknende
Kompaktbil 2-4 reisende som trenger litt oppbevaringsplass Hyundai Accent, Nissan Versa, eller liknende
Mellomklassebil Små familier eller grupper på opptil 5 venner som vil utforske NEW BEDFORD Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Lange turer med opptil 5 reisende for en rolig og komfortabel tur Audi A4, eller liknende
Full størrelsebil Komfortabel langdistansekjøring med familien din og rikelig med bagasje Ford Taurus, Chevrolet Camaro, eller liknende
7-seters Roadtrips om gruppen din er på mer enn 5 passasjerer med lite bagasje Dodge Caravan, Toyota Sienna, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer med mye bagasje Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, eller liknende
Premium Forretningsturer som begynner på New Bedford Regional - Lufthavn Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Trygge og komfortable motorveireiser eller off-road turer Toyota Rav4, Audi Q5, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler Spesielle anledninger og kjøreturer for livet i NEW BEDFORD Bentley, Rolls Royce, Ferrari, eller liknende
Konvertibel biler Turer på egenhånd eller med partneren for å føle friheten på NEW BEDFORD sine veier Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, eller liknende

FAQ - Lei en bil i New Bedford Regional - Lufthavn

Hvordan leier jeg bil på New Bedford Regional - Lufthavn?

Fyll ut den nødvendige hente- og leveringsplassen i søkefeltet og velg dato og tid for leie. Etter at du får søkeresultatene dine, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie bil på EWB Flyplass?

Prisene for å leie bil på New Bedford Regional - Lufthavn varierer fra $27.51 per dag til $367.52 per dag basert på utvalgt modell og leieopsjoner.

Hvilket er det beste bilutleiefirmaet på New Bedford Regional - Lufthavn?

Bilutleiefirmaet som for tiden har den høyeste brukerrangeringen på EWB er AVIS ABG med en gjennomsnittsrangering på 7/10. Den billigste bilen fra AVIS ABG på New Bedford Regional - Lufthavn er Chevrolet Cruze. Den foreløpige prisen er $55.60 per dag.

Hva er bensinprisen nærme New Bedford Regional - Lufthavn?

Bensinprisene nærme EWB Flyplass varierer fra $1.93 til $2.95.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på New Bedford Regional - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” tegn på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på New Bedford Regional - Lufthavn?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene. Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nett og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!