Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем DOLLAR налични на Монреал, Летище [YUL]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на DOLLAR на Монреал, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Toyota Yaris أو ما شابه

budget
A
5
4
2
Toyota Yaris أو ما شابه

от

$50.40 на ден

Икономичен

Kia Rio أو ما شابه

alamo
A
4
3
1
Kia Rio أو ما شابه

от

$127.36 на ден

Компактен

Chevrolet Sonic أو ما شابه

budget
A
5
5
3
Chevrolet Sonic أو ما شابه

от

$52.01 на ден

Компактен

Honda Civic

economy
A
5
5
3
Honda Civic

от

$177.75 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

enterprise
A
5
4
4
Toyota Corolla

от

$61.20 на ден

Стандартен

Nissan Altima

economy
A
5
2
3
Nissan Altima

от

$177.75 на ден

В пълен размер

Chevrolet Impala أو ما شابه

budget
A
5
4
4
Chevrolet Impala أو ما شابه

от

$67.58 на ден

В пълен размер

Chevrolet Impala

budget
A
5
4
4
Chevrolet Impala

от

$80.47 на ден

SUV

Kia Sportage

economy
A
5
5
3
Kia Sportage

от

$68.50 на ден

SUV

GMC Acadia

budget
A
7
5
3
GMC Acadia

от

$219.19 на ден

Луксозен

Nissan Maxima

alamo
A
5
4
3
Nissan Maxima

от

$69.82 на ден

Луксозен

Chrysler 300C

avis
A
5
4
5
Chrysler 300C

от

$161.03 на ден

Миниван

Chevrolet Silverado

alamo
A
4
4
0
Chevrolet Silverado

от

$77.09 на ден

Миниван

Dodge Grand Caravan

alamo
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

от

$160.79 на ден

Екзотичен

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

от

$100.05 на ден

Информация за DOLLAR на Монреал, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на DOLLAR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които DOLLAR предоставя на Монреал, Летище [YUL].

Dollar Car Rental

Име на фирмата:

Dollar Car Rental

Адрес:

975 ROMEO - VACHON BLVD NORTH, DORVAL, QC (QC), CANADA, H4Y 1J5

Телефон:

(866) 434-2226

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Безплатно допълнителен шофьор
  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на DOLLAR близо до летище YUL

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Монреал, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Монреал, Летище [YUL]

Като алтернатива на DOLLAR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Монреал, Летище [YUL]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

ALAMO ehi

ALAMO 71 reviews

8.7 / 10

Hertz Corporate

Hertz 12 reviews

8.6 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 963 reviews

8.6 / 10

THRIFTY

THRIFTY 51 reviews

8.3 / 10

Enterprise

Enterprise 24 reviews

8.3 / 10

AVIS ABG

AVIS 156 reviews

8 / 10

PAYLESS

PAYLESS 14 reviews

7.6 / 10

Discount Quebec

Discount 63 reviews

7.4 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 56 reviews

6.9 / 10

ACE

ACE 41 reviews

5.1 / 10

EZ-RAC Canada

EZ-RAC 9 reviews

3.5 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Монреал, Летище [YUL], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET и ALAMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Монреал, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от ENTERPRISE и на Монреал, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

Ако търсите голяма кола на Монреал, Летище, трябва да обмислите сделките от ALAMO. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Монреал, Летище, трябва да разгледате офертите от ALAMO. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Монреал, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

DOLLAR Монреал, Летище Преглед на парк коли под наем

DOLLAR на Монреал, Летище YUL предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Fullsize , Suv , Luxury , Van , Exotic ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за DOLLAR Монреал, Летище, подгответе се да вземете Toyota Yaris أو ما شابه, и Kia Rio أو ما شابه или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Chevrolet Sonic أو ما شابه, и Honda Civic или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от DOLLAR Монреал, Летище, можете да вземете Toyota Corolla, и Nissan Altima .

DOLLAR клас коли под наем в пълен размер на Монреал, Летище включва следните модели на коли под наем: Chevrolet Impala أو ما شابه, и Chevrolet Impala .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от DOLLAR Монреал, Летище, ще получите една от следните коли: Kia Sportage, и GMC Acadia .

Премиум клас коли под наем, осигурен от DOLLAR Монреал, Летище се състои от следните модели коли: Nissan Maxima, и Chrysler 300C .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от DOLLAR Монреал, Летище според Вашата цел

DOLLAR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от DOLLAR на Монреал, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Монреал, Летище, най-подходящите автомобили от DOLLAR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от DOLLAR на Монреал, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от DOLLAR на Монреал, Летище.
  • За млади шофьори DOLLAR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от DOLLAR на Монреал, Летище.

Често задавани въпроси - DOLLAR рент а кар на Монреал, Летище

Как да наема кола от DOLLAR на Монреал, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от DOLLAR на летище YUL?

Най-евтината кола от DOLLAR на Монреал, Летище е Toyota Yaris أو ما شابه. Съответната настояща цена е $50.40 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Монреал, Летище?

Цените на бензин близо до летище YUL варират от $5.53 до $5.53.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при DOLLAR с дебитна карта на Монреал, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

DOLLAR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Монреал, Летище [YUL]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Монреал, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на DOLLAR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!