Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем APEX налични на Alajuela/san Jose Airport [SJO]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на APEX на Alajuela/san Jose Airport. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

BYD FO

apex
M
4
3
1
BYD FO

от

$6.49 на ден

SUV

Daihatsu Bego

apex
M
4
3
2
Daihatsu Bego

от

$20.04 на ден

Информация за APEX на Alajuela/san Jose Airport

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на APEX за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които APEX предоставя на Alajuela/san Jose Airport [SJO].

Apex

Име на фирмата:

Apex

Адрес:

Juan Santamaria Airport, Alajuela, Costa Rica, Alajuela

Телефон:

+506-2443-7662

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Безплатен автобус

Бонуси

  • - Пътна помощ
  • - такса на околната среда
  • - Разни такса

Обекти на APEX близо до летище SJO

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Alajuela/san Jose Airport. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

APEX Alajuela/san Jose Airport Преглед на парк коли под наем

APEX на Alajuela/san Jose Airport SJO предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Suv ,

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от APEX Alajuela/san Jose Airport, ще получите една от следните коли: и Daihatsu Bego .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от APEX Alajuela/san Jose Airport според Вашата цел

APEX осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от APEX на Alajuela/san Jose Airport за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Alajuela/san Jose Airport, най-подходящите автомобили от APEX са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от APEX на Alajuela/san Jose Airport за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от APEX на Alajuela/san Jose Airport.
  • За млади шофьори APEX също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от APEX на Alajuela/san Jose Airport.

Често задавани въпроси - APEX рент а кар на Alajuela/san Jose Airport

Как да наема кола от APEX на Alajuela/san Jose Airport?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от APEX на летище SJO?

Най-евтината кола от APEX на Alajuela/san Jose Airport е BYD FO. Съответната настояща цена е $6.49 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от APEX на Alajuela/san Jose Airport [SJO]?

Най-често резервираният клас коли от APEX на летище SJO е . Най-евтиният автомобил от APEX е . Цената му започва от $6.49 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Alajuela/san Jose Airport?

Цените на бензин близо до летище SJO варират от $3.34 до $4.67.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при APEX с дебитна карта на Alajuela/san Jose Airport?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

APEX осигурява ли опция за детска седалка за кола на Alajuela/san Jose Airport [SJO]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Alajuela/san Jose Airport?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на APEX кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!