Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Лимож

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Лимож. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Лимож, е маркирана в червено.

Икономичен

Икономичен

Компактен

Компактен

Стандартен

Стандартен

SUV

SUV

AVIS Car Rental от$39.49
Alamo от$46.81 от$47.28 от$52.18 от$55.35

Най-добрите коли под наем фирми в Лимож

Агенциите за коли под наем в Лимож могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 277 reviews

7.7 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 246 reviews

7.6 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Лимож. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Лимож, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Миниван, SUV, Със 7 седалки да се Със 9 седалки. Най-голямата колекция коли на Лимож се предоставя от Alamo.

В Лимож, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. AVIS, HERTZ, EUROPCAR, BUDGET, KEDDY и ADA предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Лимож.

Коли под наем в близост до места Лимож

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Лимож, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Лимож Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Лимож, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Fiat 500, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Peugeot 208, Ford Fiesta, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Peugeot 308, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Opel Insignia, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Ford Taurus, Chevrolet Camaro, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Ford Grand C-Max, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Nissan Qashqai, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Bentley, Rolls Royce, Ferrari, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Лимож

Как да наема кола в Лимож?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Лимож?

Цените за наем на кола в Лимож варират от $34.34 на ден до $63.82 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Лимож?

Най-евтината сделка за коли под наем в Лимож може да се намери в Limoges. Цените за коли под наем стартират от $34.34 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Лимож?

В Лимож можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Миниван, SUV, Със 7 седалки, и Със 9 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Лимож?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е EUROPCAR Corporate with an average score of 7.7/1.

Каква е цената на бензина в Лимож?

Цените на бензина в Лимож варират от $4.85 до $6.62.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Лимож?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Лимож?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.