Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Eilat - Airport [ETH]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Eilat - Airport. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Mazda 2

avis
A
5
5
3
Mazda 2

от

$10.86 на ден

Стандартен

Honda Accord

avis
A
5
4
4
Honda Accord

от

$38.74 на ден

Луксозен

Cadillac CTS

avis
A
5
4
5
Cadillac CTS

от

$158.67 на ден

Икономичен

Nissan Micra

budget
M
5
5
2
Nissan Micra

от

$4.50 на ден

Икономичен

Opel Corsa

sixt
M
5
5
2
Opel Corsa

от

$9.86 на ден

Мини

Hyundai i10

budget
M
4
3
2
Hyundai i10

от

$4.50 на ден

Мини

Peugeot 107

sixt
A
4
5
2
Peugeot 107

от

$10.07 на ден

Компактен

Hyundai i20

budget
A
5
3
3
Hyundai i20

от

$5.00 на ден

Компактен

BMW 1 Series

sixt
A
5
5
3
BMW 1 Series

от

$22.78 на ден

Стандартен

Hyundai i25 Accent

budget
A
5
4
4
Hyundai i25 Accent

от

$6.00 на ден

Стандартен

Mazda 6

sixt
A
5
4
5
Mazda 6

от

$23.43 на ден

Със 7 седалки

Mazda 5

sixt
A
7
5
1
Mazda 5

от

$28.02 на ден

Със 9 седалки

Citroen Jumper

sixt
M
9
5
4
Citroen Jumper

от

$45.97 на ден

Луксозен

Buick Lacrosse

sixt
A
5
4
5
Buick Lacrosse

от

$81.85 на ден

Информация за AVIS на Eilat - Airport

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Eilat - Airport [ETH].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Meet & Greet, Eilat Airport, EILAT

Телефон:

972-8-6373164/5

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Посреща и поздравява

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег на разположение не за всички автомобили

Обекти на AVIS близо до летище ETH

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Eilat - Airport. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Eilat - Airport [ETH]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Eilat - Airport [ETH]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Franchise

SIXT 13 reviews

6.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Eilat - Airport [ETH], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET и SIXT SHLOMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Eilat - Airport.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и SIXT SHLOMO на Eilat - Airport. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Eilat - Airport, трябва да разгледате офертите от SIXT SHLOMO. Те представляват достатъчно Луксозен, на Eilat - Airport, за да задоволят всяка прищявка.

AVIS Eilat - Airport Преглед на парк коли под наем

AVIS на Eilat - Airport ETH предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Standard , Luxury , Economy , Mini , 7-seater , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Eilat - Airport, подгответе се да вземете Nissan Micra, и Opel Corsa или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Mazda 2, Hyundai i20, и BMW 1 Series или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Eilat - Airport, можете да вземете Honda Accord, Hyundai i25 Accent, и Mazda 6 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от AVIS Eilat - Airport се състои от следните модели коли: Cadillac CTS, и Buick Lacrosse .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от AVIS Eilat - Airport, можете да наемете и Mazda 5 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Eilat - Airport според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Eilat - Airport за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Eilat - Airport, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Eilat - Airport за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Eilat - Airport.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Eilat - Airport.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Eilat - Airport

Как да наема кола от AVIS на Eilat - Airport?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище ETH?

Най-евтината кола от AVIS на Eilat - Airport е Mazda 2. Съответната настояща цена е $10.86 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Eilat - Airport?

Цените на бензин близо до летище ETH варират от $5.83 до $6.35.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Eilat - Airport?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Eilat - Airport [ETH]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Eilat - Airport?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!