Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

AVIS leiebiler på Eilat — Lufthavn [ETH]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode AVIS leiebilavtalene på Eilat — Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [ETH] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Kompaktbil

Mazda 2

avis
A
5
5
3
Mazda 2

fra

$10.86 per dag

Standardbil

Honda Accord

avis
A
5
4
4
Honda Accord

fra

$38.74 per dag

Luksusbil

Cadillac CTS

avis
A
5
4
5
Cadillac CTS

fra

$158.67 per dag

Økonomibil

Nissan Micra

budget
M
5
5
2
Nissan Micra

fra

$4.50 per dag

Økonomibil

Opel Corsa

sixt
M
5
5
2
Opel Corsa

fra

$9.86 per dag

Minibil

Hyundai i10

budget
M
4
3
2
Hyundai i10

fra

$4.50 per dag

Minibil

Peugeot 107

sixt
A
4
5
2
Peugeot 107

fra

$10.07 per dag

Kompaktbil

Hyundai i20

budget
A
5
3
3
Hyundai i20

fra

$5.00 per dag

Kompaktbil

BMW 1 Series

sixt
A
5
5
3
BMW 1 Series

fra

$22.78 per dag

Standardbil

Hyundai i25 Accent

budget
A
5
4
4
Hyundai i25 Accent

fra

$6.00 per dag

Standardbil

Mazda 6

sixt
A
5
4
5
Mazda 6

fra

$23.43 per dag

7-seters

Mazda 5

sixt
A
7
5
1
Mazda 5

fra

$28.02 per dag

9-seters

Citroen Jumper

sixt
M
9
5
4
Citroen Jumper

fra

$45.97 per dag

Luksusbil

Buick Lacrosse

sixt
A
5
4
5
Buick Lacrosse

fra

$81.85 per dag

Informasjon om AVIS på Eilat — Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om AVIS som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Eilat — Lufthavn [ETH].

AVIS Car Rental

Firmanavn:

AVIS Car Rental

Adresse:

Meet & Greet, Eilat Airport, EILAT

Telefon:

972-8-6373164/5

Drivstoffpolitikk

Hent og returner full

Hentetype

Meet and greet

Bonuser

  • - Flyplasstillegg
  • - Veihjelp
  • - Ubegrenset antall mil (ikke for alle biler)

AVIS steder i nærheten av ETH Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Eilat — Lufthavn. Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

De beste bilutleiefirmaene på Eilat — Lufthavn-Flyplass [ETH]

Alternativt til AVIS, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Eilat — Lufthavn [ETH]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

SIXT Franchise

SIXT 13 reviews

6.6 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Eilat — Lufthavn [ETH] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra BUDGET og SIXT SHLOMO. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Eilat — Lufthavn.

Et stort antall medium biler er levert av BUDGET og SIXT SHLOMO på Eilat — Lufthavn . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og FULL STøRRELSEBIL bilutleieklasser.

For de av dere som ønsker å kjøre et luksus kjøretøy på Eilat — Lufthavn, bør du undersøke tilbud fra SIXT SHLOMO. De presenterer nok LUKSUSBIL, biler på Eilat — Lufthavn for å tilfredsstille alle dine innfall.

AVIS Eilat — Lufthavn bilutleie biloversikt

AVIS på Eilat — Lufthavn ETH gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Compact, Standard, Luxury, Economy, Mini, 7-seater, 9-seater, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Eilat — Lufthavn, være klar til å plukke opp Nissan Micra, og Opel Corsa , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få Mazda 2, Hyundai i20, og BMW 1 Series , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra AVIS på Eilat — Lufthavn, kan du plukke opp Honda Accord, Hyundai i25 Accent, og Mazda 6 .

Luksusbil bilutleie klasse levert av AVIS Eilat — Lufthavn består av følgende bilmodeller: Cadillac CTS, og Buick Lacrosse .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra AVIS på Eilat — Lufthavn, kan du leie og Mazda 5 .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

AVIS tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra AVIS på Eilat — Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Eilat — Lufthavn, den mest egnede bilen fra AVIS Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra AVIS på Eilat — Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra AVIS på Eilat — Lufthavn.
  • For unge sjåfører har AVIS også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra AVIS på Eilat — Lufthavn.

FAQ - AVIS leiebil på Eilat — Lufthavn

Hvordan leie en bil fra AVIS på Eilat — Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra AVIS på ETH Flyplass?

Den billigste bilen fra AVIS på Eilat — Lufthavn er Mazda 2. Gjeldende relevante pris er $10.86 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Eilat — Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av ETH Flyplass varierer fra $5.83 til $6.35.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Eilat — Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Eilat — Lufthavn Airport [ETH]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Eilat — Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!