Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SIXT налични на Кампече, Летище [CPE]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на SIXT на Кампече, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Nissan March

avis
M
5
4
2
Nissan March

от

$1.37 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

payless
M
5
4
2
Ford Fiesta

от

$27.86 на ден

Компактен

Chevrolet Aveo

avis
A
5
4
3
Chevrolet Aveo

от

$2.91 на ден

Компактен

Ford Focus

payless
M
5
5
3
Ford Focus

от

$29.71 на ден

Стандартен

Volkswagen Vento

avis
A
5
4
4
Volkswagen  Vento

от

$3.80 на ден

Стандартен

Dodge Journey

hertz
A
7
5
2
Dodge Journey

от

$84.86 на ден

Мини

Dodge i10

hertz
M
5
5
2
Dodge i10

от

$17.14 на ден

Със 7 седалки

Chrysler Town and Country

payless
A
7
5
3
Chrysler Town and Country

от

$18.57 на ден

SUV

Jeep Patriot

europcar
A
5
5
3
Jeep Patriot

от

$44.19 на ден

SUV

Chevrolet Suburban

payless
A
7
5
3
Chevrolet Suburban

от

$167.14 на ден

Луксозен

Chrysler 300

hertz
A
5
4
3
Chrysler 300

от

$64.29 на ден

Със 9 седалки

Ford Clubwagon

payless
A
9
5
6
Ford Clubwagon

от

$74.29 на ден

Информация за SIXT на Кампече, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на SIXT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които SIXT предоставя на Кампече, Летище [CPE].

SIXT Rent A Car

Име на фирмата:

SIXT Rent A Car

Адрес:

Телефон:

SIXT Кампече, Летище Преглед на парк коли под наем

SIXT на Кампече, Летище CPE предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Mini , 7-seater , Suv , Luxury , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за SIXT Кампече, Летище, подгответе се да вземете Nissan March, и Ford Fiesta или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Chevrolet Aveo, и Ford Focus или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от SIXT Кампече, Летище, можете да вземете Volkswagen Vento, и Dodge Journey .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от SIXT Кампече, Летище, ще получите една от следните коли: Jeep Patriot, и Chevrolet Suburban .

Премиум клас коли под наем, осигурен от SIXT Кампече, Летище се състои от следните модели коли: и Chrysler 300 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от SIXT Кампече, Летище, можете да наемете и Chrysler Town and Country .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от SIXT Кампече, Летище според Вашата цел

SIXT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от SIXT на Кампече, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Кампече, Летище, най-подходящите автомобили от SIXT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от SIXT на Кампече, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от SIXT на Кампече, Летище.
  • За млади шофьори SIXT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от SIXT на Кампече, Летище.

Често задавани въпроси - SIXT рент а кар на Кампече, Летище

Как да наема кола от SIXT на Кампече, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от SIXT на летище CPE?

Най-евтината кола от SIXT на Кампече, Летище е Nissan March. Съответната настояща цена е $1.37 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при SIXT с дебитна карта на Кампече, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

SIXT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Кампече, Летище [CPE]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Кампече, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на SIXT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!