Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем FIREFLY налични на Мерида, Летище [MID]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на FIREFLY на Мерида, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Mitsubishi Mirage

mex
A
4
3
1
Mitsubishi Mirage

от

$13.53 на ден

Икономичен

Hyundai Accent

mex
A
5
4
2
Hyundai Accent

от

$13.53 на ден

Икономичен

Chevrolet Matiz

hertz
M
5
3
2
Chevrolet Matiz

от

$64.41 на ден

Компактен

Toyota Yaris Sedan

mex
A
5
4
3
Toyota Yaris Sedan

от

$14.13 на ден

Компактен

Ford Figo

avis
A
5
4
3
Ford Figo

от

$83.00 на ден

Стандартен

Dodge Avenger

europcar
A
5
4
4
Dodge Avenger

от

$24.98 на ден

Стандартен

BMW 3 Series

hertz
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$102.12 на ден

SUV

Chevrolet Trax

enterprise
A
5
3
2
Chevrolet Trax

от

$59.63 на ден

SUV

Jeep Wrangler Sport

alamo
A
5
3
2
Jeep Wrangler Sport

от

$238.97 на ден

Луксозен

Chrysler 300

hertz
A
5
4
3
Chrysler 300

от

$102.12 на ден

Миниван

Chrysler Town and Country

america
A
7
5
3
Chrysler Town and Country

от

$109.61 на ден

Миниван

Ford Explorer

avis
A
7
5
3
Ford Explorer

от

$340.00 на ден

Информация за FIREFLY на Мерида, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на FIREFLY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които FIREFLY предоставя на Мерида, Летище [MID].

Firefly Car Rental

Име на фирмата:

Firefly Car Rental

Адрес:

Aeropuerto International de Merida. Local 5. Edificio Terminal, Planta Baja, Merida

Телефон:

018007095010

Най-добри фирми за коли под наем на Мерида, Летище [MID]

Като алтернатива на FIREFLY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Мерида, Летище [MID]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

NATIONAL ehi

NATIONAL 8 reviews

7.1 / 10

BUDGET ABG Franchise

BUDGET 6 reviews

6.7 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 19 reviews

6.2 / 10

Mex Rent a Car

Mex 75 reviews

5.9 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 12 reviews

5.4 / 10

America Car Rental

America 10 reviews

4.4 / 10

Europcar Direct

Europcar 35 reviews

3.7 / 10

Hertz Direct

Hertz 21 reviews

3.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Мерида, Летище [MID], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от MEX и HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Мерида, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и HERTZ на Мерида, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за ENTERPRISE кола под наем на Мерида, Летище [MID], разгледайте SUV-тата от FIREFLY5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Мерида, Летище.

Ако търсите голяма кола на Мерида, Летище, трябва да обмислите сделките от AMERICA и AVIS. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Мерида, Летище, трябва да разгледате офертите от HERTZ. Те представляват достатъчно Луксозен, на Мерида, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

FIREFLY Мерида, Летище Преглед на парк коли под наем

FIREFLY на Мерида, Летище MID предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Standard , Suv , Luxury , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за FIREFLY Мерида, Летище, подгответе се да вземете Hyundai Accent, и Chevrolet Matiz или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Yaris Sedan, и Ford Figo или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от FIREFLY Мерида, Летище, можете да вземете Dodge Avenger, и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от FIREFLY Мерида, Летище, ще получите една от следните коли: Chevrolet Trax, и Jeep Wrangler Sport .

Премиум клас коли под наем, осигурен от FIREFLY Мерида, Летище се състои от следните модели коли: и Chrysler 300 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от FIREFLY Мерида, Летище според Вашата цел

FIREFLY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от FIREFLY на Мерида, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Мерида, Летище, най-подходящите автомобили от FIREFLY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от FIREFLY на Мерида, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от FIREFLY на Мерида, Летище.
  • За млади шофьори FIREFLY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от FIREFLY на Мерида, Летище.

Често задавани въпроси - FIREFLY рент а кар на Мерида, Летище

Как да наема кола от FIREFLY на Мерида, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от FIREFLY на летище MID?

Най-евтината кола от FIREFLY на Мерида, Летище е Mitsubishi Mirage. Съответната настояща цена е $13.53 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при FIREFLY с дебитна карта на Мерида, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

FIREFLY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Мерида, Летище [MID]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Мерида, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на FIREFLY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!