Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SIXT налични на Morelia Michoacan - Airport [MLM]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на SIXT на Morelia Michoacan - Airport. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Chevrolet Cavalier

sixt
A
5
5
3
Chevrolet Cavalier

от

$32.36 на ден

Икономичен

Chevrolet Aveo

sixt
A
5
4
2
Chevrolet Aveo

от

$46.68 на ден

SUV

Jeep Renegade

sixt
A
5
3
2
Jeep Renegade

от

$162.03 на ден

Икономичен

Nissan March

budget
A
5
4
2
Nissan March

от

$15.43 на ден

Стандартен

Volkswagen Vento

budget
A
5
4
4
Volkswagen  Vento

от

$16.29 на ден

Стандартен

Dodge Journey

hertz
A
7
5
2
Dodge Journey

от

$242.19 на ден

SUV

Renault Duster

budget
A
5
5
3
Renault Duster

от

$37.71 на ден

Мини

Hyundai i10

hertz
M
5
5
2
Hyundai i10

от

$65.27 на ден

Компактен

Dodge Attitude

hertz
A
5
4
3
Dodge Attitude

от

$66.12 на ден

Миниван

Chrysler Town and Country

budget
A
7
5
3
Chrysler Town and Country

от

$78.86 на ден

Информация за SIXT на Morelia Michoacan - Airport

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на SIXT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които SIXT предоставя на Morelia Michoacan - Airport [MLM].

SIXT Rent A Car

Име на фирмата:

SIXT Rent A Car

Адрес:

Morelia Zinapecuaro KM 27, Morelia, 58920

Телефон:

+52-4433133000

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътен данък
  • - Неограничен пробег

Обекти на SIXT близо до летище MLM

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Morelia Michoacan - Airport. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Morelia Michoacan - Airport [MLM]

Като алтернатива на SIXT има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Morelia Michoacan - Airport [MLM]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

BUDGET ABG Franchise

BUDGET 38 reviews

5.2 / 10

FIREFLY

FIREFLY 18 reviews

3.3 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Morelia Michoacan - Airport [MLM], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET и HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Morelia Michoacan - Airport.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и HERTZ на Morelia Michoacan - Airport. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за BUDGET кола под наем на Morelia Michoacan - Airport [MLM], разгледайте SUV-тата от SIXT5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Morelia Michoacan - Airport.

Ако търсите голяма кола на Morelia Michoacan - Airport, трябва да обмислите сделките от BUDGET. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

SIXT Morelia Michoacan - Airport Преглед на парк коли под наем

SIXT на Morelia Michoacan - Airport MLM предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Economy , Suv , Standard , Mini , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за SIXT Morelia Michoacan - Airport, подгответе се да вземете Chevrolet Aveo, и Nissan March или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Chevrolet Cavalier, и Dodge Attitude или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от SIXT Morelia Michoacan - Airport, можете да вземете Volkswagen Vento, и Dodge Journey .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от SIXT Morelia Michoacan - Airport, ще получите една от следните коли: Jeep Renegade, и Renault Duster .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от SIXT Morelia Michoacan - Airport според Вашата цел

SIXT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от SIXT на Morelia Michoacan - Airport за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Morelia Michoacan - Airport, най-подходящите автомобили от SIXT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от SIXT на Morelia Michoacan - Airport за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от SIXT на Morelia Michoacan - Airport.
  • За млади шофьори SIXT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от SIXT на Morelia Michoacan - Airport.

Често задавани въпроси - SIXT рент а кар на Morelia Michoacan - Airport

Как да наема кола от SIXT на Morelia Michoacan - Airport?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от SIXT на летище MLM?

Най-евтината кола от SIXT на Morelia Michoacan - Airport е Chevrolet Cavalier. Съответната настояща цена е $32.36 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от SIXT на Morelia Michoacan - Airport [MLM]?

Най-често резервираният клас коли от SIXT на летище MLM е . Най-евтиният автомобил от SIXT е . Цената му започва от $32.36 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Morelia Michoacan - Airport?

Цените на бензин близо до летище MLM варират от $2.73 до $3.68.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при SIXT с дебитна карта на Morelia Michoacan - Airport?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

SIXT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Morelia Michoacan - Airport [MLM]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Morelia Michoacan - Airport?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на SIXT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!