Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем Икономичен е наличен на Напи, Летище [NPE]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем Икономичен на Напи, Летище и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем Икономичен, които са налични на летище NPE .

Компактен

Toyota Corolla

hertz
A
5
5
3
Toyota Corolla

от

$106.32 на ден

В пълен размер

Holden Commodore

hertz
A
5
4
5
Holden Commodore

от

$115.10 на ден

SUV

Toyota Rav4

hertz
A
5
5
3
Toyota Rav4

от

$130.30 на ден

Със 7 седалки

Kia Carnival

hertz
A
7
5
4
Kia Carnival

от

$159.09 на ден

Информация за класове на коли под наем Икономичен на Напи, Летище

Икономичният клас коли над наем могат да бъдат наречени „суперминита“ в Европа или „подкомпактни“ в Северна Америка. Обикновено икономичните коли са по-леки и малки от стандартните, но предлагат повече място и комфорт от мини колите.

Този клас коли под наем е страхотна комбинация от по-ниска цена за наем и добър разход за гориво поради средния си размер. Такива коли обикновено позволяват четирима пътници да пътуват удобно с допълнително място за багаж и лични принадлежности.

В исторически план, икономичният клас коли са сред най-популярните, тъй като тези коли са евтино решение за пътуване с приятели или семейство и страхотна възможност да се справите с личните си задължения.

Коли под наем Икономичен на летище NPE

Колите под наем Икономичен на Напи, Летище биват следните модели: подобни автомобили под наем на Икономичен.

Най-добри доставчици на Икономичен колид под наем на Напи, Летище

За да направите най-добрия избор на сделки за коли под наем на Икономичен на Напи, Летище [NPE], обръщайте внимание не само на модела кола под наем и цената, а и на доставчика на кола на под наем, който предлага тази сделка. Агенциите за коли под наем, които предлагат автомобили на Икономичен на Напи, Летище имат различни условия за даване под наем на коли и рейтинг от предишни клиенти.

Най-голямото разнообразие на сделки за коли под наем Икономичен на Напи, Летище се предлага от EUROPCAR CORPORATE.

Europcar Corporate

Europcar 12 reviews

8.2 / 10

Thrifty

Thrifty 19 reviews

7.7 / 10

Често задавани въпроси - Коли под наем Икономичен на Напи, Летище

Как да резервирате кола под наем Икономичен на Напи, Летище?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем Икономичен на летище NPE?

Най-евтината кола под наем Икономичен на Напи, Летище е Toyota Corolla от hertz. Настоящата приложима цена е $106.32 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем Икономичен на Напи, Летище?

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем Икономичен на Напи, Летище?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил Икономичен на Напи, Летище?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола Икономичен на Напи, Летище. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Напи, Летище се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на Икономичен за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем Икономичен за една посока на Напи, Летище. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!