Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Летище Киевик Кристиансанд [KRS]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Летище Киевик Кристиансанд. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Стандартен

Mercedes B Class

hertz
A
5
4
4
Mercedes B Class

от

$56.99 на ден

Комби

Skoda Octavia Estate

hertz
M
5
5
5
Skoda Octavia Estate

от

$58.26 на ден

SUV

Citroen C4 Aircross

hertz
M
5
5
2
Citroen C4 Aircross

от

$60.99 на ден

Икономичен

Ford Ka

sixt
M
4
5
2
Ford Ka

от

$65.22 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

avis
M
5
5
2
Toyota Yaris

от

$173.82 на ден

SUV

Toyota Urban Cruiser

sixt
M
5
5
2
Toyota Urban Cruiser

от

$72.75 на ден

SUV

Audi Q5

avis
A
5
5
4
Audi Q5

от

$174.20 на ден

Мини

BMW i3

sixt
A
2
3
1
BMW i3

от

$75.48 на ден

Мини

Volkswagen Up

avis
M
4
3
2
Volkswagen Up

от

$169.45 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

sixt
M
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$76.55 на ден

Компактен

Audi A3

budget
M
5
5
2
Audi  A3

от

$195.68 на ден

Комби

Ford Focus Estate

sixt
M
5
5
5
Ford Focus Estate

от

$84.75 на ден

Комби

Volkswagen Passat Estate

avis
M
5
5
6
Volkswagen Passat Estate

от

$252.60 на ден

Стандартен

Volkswagen Passat

sixt
M
5
4
4
Volkswagen Passat

от

$92.95 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

sixt
A
5
4
3
Mercedes C Class

от

$122.46 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

avis
A
5
4
3
BMW 3 Series

от

$365.79 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

sixt
A
5
4
5
Mercedes E Class

от

$134.79 на ден

Със 7 седалки

Ford S-Max

sixt
M
7
5
1
Ford S-Max

от

$157.79 на ден

Със 9 седалки

Ford Tourneo

sixt
M
9
5
5
Ford Tourneo

от

$206.98 на ден

Информация за HERTZ на Летище Киевик Кристиансанд

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Летище Киевик Кристиансанд [KRS].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Kjevik Airport Post Box 8, Kristiansand (s), 4750

Телефон:

38022288

Обекти на HERTZ близо до летище KRS

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Летище Киевик Кристиансанд. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Киевик Кристиансанд [KRS]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Киевик Кристиансанд [KRS]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Avis Europe Corporate

Avis 51 reviews

8.4 / 10

SIXT Franchise

SIXT 113 reviews

8.4 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 68 reviews

8.1 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Киевик Кристиансанд [KRS], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от SIXT и AVIS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Киевик Кристиансанд.

Голям брой средни коли се предоставя от SIXT и AVIS на Летище Киевик Кристиансанд. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за SIXT кола под наем на Летище Киевик Кристиансанд [KRS], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Киевик Кристиансанд.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Летище Киевик Кристиансанд, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, на Летище Киевик Кристиансанд, за да задоволят всяка прищявка.

HERTZ Летище Киевик Кристиансанд Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Летище Киевик Кристиансанд KRS предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Standard , Estate , Suv , Economy , Mini , Compact , Fullsize , Luxury , 7-seater , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Летище Киевик Кристиансанд, подгответе се да вземете Ford Ka, и Toyota Yaris или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Volkswagen Golf, и Audi A3 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Летище Киевик Кристиансанд, можете да вземете Mercedes B Class, и Volkswagen Passat .

HERTZ клас коли под наем в пълен размер на Летище Киевик Кристиансанд включва следните модели на коли под наем: Mercedes C Class, и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Летище Киевик Кристиансанд, ще получите една от следните коли: Citroen C4 Aircross, Toyota Urban Cruiser, и Audi Q5 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от HERTZ Летище Киевик Кристиансанд се състои от следните модели коли: и Mercedes E Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Летище Киевик Кристиансанд, можете да наемете и Ford S-Max .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Летище Киевик Кристиансанд според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Летище Киевик Кристиансанд за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Киевик Кристиансанд, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Летище Киевик Кристиансанд за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Летище Киевик Кристиансанд.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Летище Киевик Кристиансанд.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Летище Киевик Кристиансанд

Как да наема кола от HERTZ на Летище Киевик Кристиансанд?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище KRS?

Най-евтината кола от HERTZ на Летище Киевик Кристиансанд е Mercedes B Class. Съответната настояща цена е $56.99 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем HERTZ на Летище Киевик Кристиансанд [KRS]?

Най-популярните коли под наем на Летище Киевик Кристиансанд от HERTZ в момента са CITROEN C4 AIRCROSS. Най-ниската цена за този автомобил е $60.99 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от HERTZ на Летище Киевик Кристиансанд [KRS]?

Най-често резервираният клас коли от HERTZ на летище KRS е Стандартен. Най-евтиният Стандартен автомобил от HERTZ е MERCEDES B CLASS. Цената му започва от $56.99 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Киевик Кристиансанд?

Цените на бензин близо до летище KRS варират от $6.59 до $7.53.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Летище Киевик Кристиансанд?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Киевик Кристиансанд [KRS]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Киевик Кристиансанд?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!