Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем MEGADRIVE налични на Кошице, Летище [KSC]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на MEGADRIVE на Кошице, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Suzuki Swift

megadrive
M
4
3
1
Suzuki Swift

от

$30.81 на ден

Икономичен

Fiat Punto

megadrive
M
4
3
2
Fiat Punto

от

$30.99 на ден

Компактен

Kia Ceed

megadrive
M
5
3
3
Kia Ceed

от

$39.33 на ден

Комби

Kia Ceed Estate

megadrive
M
5
5
4
Kia Ceed Estate

от

$59.77 на ден

Мини

Fiat Panda

global rent a car
M
4
3
1
Fiat Panda

от

$30.24 на ден

Мини

Fiat 500

global rent a car
M
4
3
1
Fiat 500

от

$50.08 на ден

Икономичен

Renault Clio

global rent a car
M
4
3
2
Renault Clio

от

$30.42 на ден

Икономичен

Skoda Fabia

budget
A
5
5
2
Skoda Fabia

от

$44.79 на ден

Компактен

Opel Crossland X

global rent a car
M
5
5
3
Opel Crossland X

от

$42.32 на ден

Компактен

Peugeot 308

sixt
M
5
3
3
Peugeot 308

от

$79.04 на ден

Комби

Volkswagen Golf Estate

budget
M
5
5
4
Volkswagen Golf Estate

от

$48.80 на ден

Комби

Mercedes E Class Estate

buchbinder
A
5
5
6
Mercedes E Class Estate

от

$207.86 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

budget
M
5
5
4
Skoda Octavia

от

$49.43 на ден

Стандартен

Skoda Superb

sixt
M
5
4
4
Skoda Superb

от

$113.88 на ден

Със 9 седалки

Mercedes Vito Traveliner

europcar
A
9
5
4
Mercedes Vito Traveliner

от

$81.27 на ден

SUV

Peugeot 2008

sixt
A
5
5
3
Peugeot 2008

от

$87.97 на ден

SUV

Peugeot 3008

sixt
A
5
5
4
Peugeot 3008

от

$110.21 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Touran

budget
A
7
5
1
Volkswagen Touran

от

$90.49 на ден

Миниван

Ford Grand C-Max

buchbinder
M
5
5
4
Ford Grand C-Max

от

$120.78 на ден

Миниван

Mercedes V Class

sixt
A
8
5
3
Mercedes V Class

от

$203.12 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

buchbinder
M
5
4
4
BMW 3 Series

от

$120.97 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

sixt
A
5
4
4
Mercedes E Class

от

$169.01 на ден

Информация за MEGADRIVE на Кошице, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на MEGADRIVE за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които MEGADRIVE предоставя на Кошице, Летище [KSC].

MegaDrive

Име на фирмата:

MegaDrive

Адрес:

Letisko Kosice-Airport, In-Terminal Location -Arrival Hall, Kosice IV, 04175

Телефон:

+421 911 582 200

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Кошице, Летище [KSC]

Като алтернатива на MEGADRIVE има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Кошице, Летище [KSC]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Edencars

Edencars 34 reviews

8.9 / 10

BUDGET EMEA Franchise

BUDGET 57 reviews

8.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Кошице, Летище [KSC], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и BUDGET. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Кошице, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и SIXT на Кошице, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за SIXT кола под наем на Кошице, Летище [KSC], разгледайте SUV-тата от MEGADRIVE5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Кошице, Летище.

Ако търсите голяма кола на Кошице, Летище, трябва да обмислите сделките от BUCHBINDER и SIXT. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Кошице, Летище, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, на Кошице, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

MEGADRIVE Кошице, Летище Преглед на парк коли под наем

MEGADRIVE на Кошице, Летище KSC предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Estate , Standard , 9-seater , Suv , 7-seater , Van , Fullsize , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за MEGADRIVE Кошице, Летище, подгответе се да вземете Fiat Punto, Renault Clio, и Skoda Fabia или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Kia Ceed, Opel Crossland X, и Peugeot 308 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от MEGADRIVE Кошице, Летище, можете да вземете Skoda Octavia, и Skoda Superb .

MEGADRIVE клас коли под наем в пълен размер на Кошице, Летище включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от MEGADRIVE Кошице, Летище, ще получите една от следните коли: Peugeot 2008, и Peugeot 3008 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от MEGADRIVE Кошице, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes E Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от MEGADRIVE Кошице, Летище, можете да наемете и Volkswagen Touran .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от MEGADRIVE Кошице, Летище според Вашата цел

MEGADRIVE осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от MEGADRIVE на Кошице, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Кошице, Летище, най-подходящите автомобили от MEGADRIVE са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от MEGADRIVE на Кошице, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от MEGADRIVE на Кошице, Летище.
  • За млади шофьори MEGADRIVE също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от MEGADRIVE на Кошице, Летище.

Често задавани въпроси - MEGADRIVE рент а кар на Кошице, Летище

Как да наема кола от MEGADRIVE на Кошице, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от MEGADRIVE на летище KSC?

Най-евтината кола от MEGADRIVE на Кошице, Летище е Suzuki Swift. Съответната настояща цена е $30.81 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от MEGADRIVE на Кошице, Летище [KSC]?

Най-често резервираният клас коли от MEGADRIVE на летище KSC е Икономичен. Най-евтиният Икономичен автомобил от MEGADRIVE е FIAT PUNTO. Цената му започва от $30.99 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Кошице, Летище?

Цените на бензин близо до летище KSC варират от $5.56 до $6.23.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при MEGADRIVE с дебитна карта на Кошице, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

MEGADRIVE осигурява ли опция за детска седалка за кола на Кошице, Летище [KSC]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Кошице, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на MEGADRIVE кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!