Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем TEMPEST налични на Кимбърли, Летище [KIM]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на TEMPEST на Кимбърли, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Volkswagen Polo Sedan

tempest
M
5
5
4
Volkswagen Polo Sedan

от

$16.81 на ден

Миниван

Toyota Avanza

tempest
M
5
5
2
Toyota Avanza

от

$27.64 на ден

Със 7 седалки

Hyundai H1

tempest
M
7
5
3
Hyundai H1

от

$51.89 на ден

Мини

Hyundai i10

budget
M
4
5
1
Hyundai i10

от

$11.96 на ден

Мини

Chevrolet Spark

hertz
M
4
5
1
Chevrolet Spark

от

$16.14 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

budget
M
5
5
3
Ford Fiesta

от

$13.25 на ден

Икономичен

Chevrolet Sonic

sixt
A
4
5
1
Chevrolet Sonic

от

$33.56 на ден

Компактен

Toyota Corolla

budget
M
5
5
3
Toyota Corolla

от

$15.25 на ден

Компактен

BMW 1 Series

sixt
A
5
5
3
BMW 1 Series

от

$62.20 на ден

Стандартен

Toyota Corolla Quest

europcar
A
5
4
4
Toyota  Corolla Quest

от

$26.80 на ден

Стандартен

Audi A4

bidvest
A
5
4
4
Audi A4

от

$61.09 на ден

Луксозен

Mercedes C Class

budget
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$32.39 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

budget
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$32.39 на ден

Миниван

Ford Tourneo

first
M
5
5
4
Ford Tourneo

от

$34.81 на ден

Миниван

Volkswagen T5

bidvest
M
8
5
3
Volkswagen T5

от

$76.78 на ден

SUV

Toyota Rav4

budget
A
5
5
3
Toyota Rav4

от

$48.20 на ден

SUV

Ford Kuga

sixt
A
5
5
3
Ford Kuga

от

$74.11 на ден

Със 9 седалки

Toyota Quantum

hertz
M
9
5
6
Toyota Quantum

от

$57.77 на ден

Екзотичен

Dodge Journey

bidvest
A
7
5
6
Dodge Journey

от

$64.17 на ден

Информация за TEMPEST на Кимбърли, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на TEMPEST за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които TEMPEST предоставя на Кимбърли, Летище [KIM].

Tempest Car Hire

Име на фирмата:

Tempest Car Hire

Адрес:

Kimberley Airport, Terminal Building, Kimberley

Телефон:

053 851 1132/31

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Разни такса
  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Кимбърли, Летище [KIM]

Като алтернатива на TEMPEST има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Кимбърли, Летище [KIM]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Budget EMEA Franchise

Budget 61 reviews

7.9 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 50 reviews

7.3 / 10

Hertz

Hertz 74 reviews

7 / 10

First Car Rental

First 31 reviews

6.8 / 10

Firefly

Firefly 36 reviews

6.5 / 10

Bidvest

Bidvest 26 reviews

6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Кимбърли, Летище [KIM], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET и HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Кимбърли, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и BIDVEST на Кимбърли, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за BUDGET кола под наем на Кимбърли, Летище [KIM], разгледайте SUV-тата от TEMPEST5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Кимбърли, Летище.

Ако търсите голяма кола на Кимбърли, Летище, трябва да обмислите сделките от FIRST и BIDVEST. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Кимбърли, Летище, трябва да разгледате офертите от BUDGET. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и на Кимбърли, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

TEMPEST Кимбърли, Летище Преглед на парк коли под наем

TEMPEST на Кимбърли, Летище KIM предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Van , 7-seater , Mini , Economy , Standard , Luxury , Fullsize , Suv , 9-seater , Exotic ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за TEMPEST Кимбърли, Летище, подгответе се да вземете Ford Fiesta, и Chevrolet Sonic или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Volkswagen Polo Sedan, Toyota Corolla, и BMW 1 Series или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от TEMPEST Кимбърли, Летище, можете да вземете Toyota Corolla Quest, и Audi A4 .

TEMPEST клас коли под наем в пълен размер на Кимбърли, Летище включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от TEMPEST Кимбърли, Летище, ще получите една от следните коли: Toyota Rav4, и Ford Kuga .

Премиум клас коли под наем, осигурен от TEMPEST Кимбърли, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes C Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от TEMPEST Кимбърли, Летище, можете да наемете и Hyundai H1 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от TEMPEST Кимбърли, Летище според Вашата цел

TEMPEST осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от TEMPEST на Кимбърли, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Кимбърли, Летище, най-подходящите автомобили от TEMPEST са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от TEMPEST на Кимбърли, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от TEMPEST на Кимбърли, Летище.
  • За млади шофьори TEMPEST също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от TEMPEST на Кимбърли, Летище.

Често задавани въпроси - TEMPEST рент а кар на Кимбърли, Летище

Как да наема кола от TEMPEST на Кимбърли, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от TEMPEST на летище KIM?

Най-евтината кола от TEMPEST на Кимбърли, Летище е Volkswagen Polo Sedan. Съответната настояща цена е $16.81 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Кимбърли, Летище?

Цените на бензин близо до летище KIM варират от $3.58 до $4.15.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при TEMPEST с дебитна карта на Кимбърли, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

TEMPEST осигурява ли опция за детска седалка за кола на Кимбърли, Летище [KIM]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Кимбърли, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на TEMPEST кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!