Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Полокуейн Питерсбург, Летище [PTG]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Полокуейн Питерсбург, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Volkswagen Polo TSI B Plus

avis
M
5
4
2
Volkswagen Polo TSI B Plus

от

$17.30 на ден

Мини

Hyundai i10

budget
M
4
5
1
Hyundai i10

от

$13.87 на ден

Мини

Chevrolet Spark

bidvest
M
4
5
1
Chevrolet Spark

от

$16.03 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

budget
M
5
5
3
Ford Fiesta

от

$15.73 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo Vivo

europcar
A
4
5
1
Volkswagen Polo Vivo

от

$39.81 на ден

Компактен

Volkswagen Polo Sedan

tempest
M
5
5
4
Volkswagen Polo Sedan

от

$17.15 на ден

Компактен

Hyundai Accent

europcar
M
5
5
3
Hyundai Accent

от

$26.29 на ден

Стандартен

Audi A3

budget
A
5
4
4
Audi A3

от

$34.87 на ден

Стандартен

Audi A4

bidvest
A
5
4
4
Audi A4

от

$71.27 на ден

Миниван

Toyota Avanza

budget
M
6
5
2
Toyota Avanza

от

$36.73 на ден

Миниван

Volkswagen T5

bidvest
A
8
5
3
Volkswagen T5

от

$118.31 на ден

SUV

Mitsubishi ASX

bidvest
M
5
5
3
Mitsubishi ASX

от

$41.00 на ден

SUV

Renault Duster

europcar
M
5
5
3
Renault Duster

от

$59.90 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

budget
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$41.01 на ден

Луксозен

Mercedes C Class

budget
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$41.30 на ден

Със 7 седалки

Hyundai H1

budget
A
7
5
4
Hyundai H1

от

$55.58 на ден

Със 9 седалки

Toyota Quantum

hertz
M
9
5
6
Toyota Quantum

от

$84.53 на ден

Информация за AVIS на Полокуейн Питерсбург, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Полокуейн Питерсбург, Летище [PTG].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Gateway Street, Polokwane

Телефон:

(27) 152880171

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Разни такса

Най-добри фирми за коли под наем на Полокуейн Питерсбург, Летище [PTG]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Полокуейн Питерсбург, Летище [PTG]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Budget EMEA Franchise

Budget 62 reviews

7.7 / 10

EUROPCAR Direct

EUROPCAR 61 reviews

7.5 / 10

Hertz

Hertz 85 reviews

7.2 / 10

First Car Rental

First 35 reviews

6.9 / 10

Firefly

Firefly 43 reviews

6.6 / 10

Bidvest

Bidvest 36 reviews

6.3 / 10

Tempest Car Hire

Tempest 9 reviews

6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Полокуейн Питерсбург, Летище [PTG], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET и BIDVEST. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Полокуейн Питерсбург, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и BIDVEST на Полокуейн Питерсбург, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за BIDVEST кола под наем на Полокуейн Питерсбург, Летище [PTG], разгледайте SUV-тата от AVIS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Полокуейн Питерсбург, Летище.

Ако търсите голяма кола на Полокуейн Питерсбург, Летище, трябва да обмислите сделките от BUDGET и BIDVEST. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Полокуейн Питерсбург, Летище, трябва да разгледате офертите от BUDGET. Те представляват достатъчно Луксозен, на Полокуейн Питерсбург, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

AVIS Полокуейн Питерсбург, Летище Преглед на парк коли под наем

AVIS на Полокуейн Питерсбург, Летище PTG предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Compact , Standard , Van , Suv , Fullsize , Luxury , 7-seater , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Полокуейн Питерсбург, Летище, подгответе се да вземете Volkswagen Polo TSI B Plus, Ford Fiesta, и Volkswagen Polo Vivo или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Volkswagen Polo Sedan, и Hyundai Accent или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Полокуейн Питерсбург, Летище, можете да вземете Audi A3, и Audi A4 .

AVIS клас коли под наем в пълен размер на Полокуейн Питерсбург, Летище включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Полокуейн Питерсбург, Летище, ще получите една от следните коли: Mitsubishi ASX, и Renault Duster .

Премиум клас коли под наем, осигурен от AVIS Полокуейн Питерсбург, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes C Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от AVIS Полокуейн Питерсбург, Летище, можете да наемете и Hyundai H1 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Полокуейн Питерсбург, Летище според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Полокуейн Питерсбург, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Полокуейн Питерсбург, Летище, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Полокуейн Питерсбург, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Полокуейн Питерсбург, Летище.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Полокуейн Питерсбург, Летище.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Полокуейн Питерсбург, Летище

Как да наема кола от AVIS на Полокуейн Питерсбург, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище PTG?

Най-евтината кола от AVIS на Полокуейн Питерсбург, Летище е Volkswagen Polo TSI B Plus. Съответната настояща цена е $17.30 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Полокуейн Питерсбург, Летище?

Цените на бензин близо до летище PTG варират от $3.24 до $4.14.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Полокуейн Питерсбург, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Полокуейн Питерсбург, Летище [PTG]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Полокуейн Питерсбург, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!