Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Билбао

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Билбао. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Билбао, е маркирана в червено.

AVIS Car Rental от$86.50
Budget Car Rental от$35.37 от$43.75 от$43.75 от$57.87
Thrifty Car Rental от$54.02 от$53.41
Hertz Car Hire от$73.88

Най-добрите коли под наем фирми в Билбао

Агенциите за коли под наем в Билбао могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

SIXT Corporate

SIXT 271 reviews

7.8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 356 reviews

7.8 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 234 reviews

7.7 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 531 reviews

7.5 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 705 reviews

7.4 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Билбао. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Билбао, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV да се Екзотичен, Със 7 седалки, Със 9 седалки. Най-голямата колекция коли на Билбао се предоставя от Sixt.

В Билбао, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. AVIS, SIXT, BUDGET, HERTZ, EUROPCAR и INTERNATIONAL SUPPLIER предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Билбао.

Коли под наем в близост до места Билбао

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Билбао, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Билбао Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Билбао, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Fiat 500, Audi A1, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Ford Fiesta, Peugeot 2008, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Peugeot 308, Alfa Romeo Giulietta, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Seat Ateca, Opel Crossland X, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място BMW 3 Series, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Renault Scenic, Volkswagen Sharan, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Citroen Berlingo, Citroen C4 Picasso, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Jeep Renegade, Jaguar F-Pace, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Mercedes E Class, BMW 7 Series, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Fiat 500 Convertible, BMW 4 Series Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Билбао

Как да наема кола в Билбао?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Билбао?

Цените за наем на кола в Билбао варират от $17.35 на ден до $139.96 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Билбао?

Най-евтината сделка за коли под наем в Билбао може да се намери в Bilbao - City. Цените за коли под наем стартират от $17.35 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Билбао?

В Билбао можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV, Екзотичен, Със 7 седалки, и Със 9 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Билбао?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е SIXT Corporate with an average score of 7.8/1. Най-евтината кола от SIXT Corporate в Билбао е Citroen Berlingo. Настоящата съответна цена е $47.60 на ден.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Билбао?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Билбао?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.