Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем CHIC-CAR-RENT налични на Сурат Тани - Летище [URT]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на CHIC-CAR-RENT на Сурат Тани - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Honda Brio

chic car rent
A
4
5
2
Honda Brio

от

$30.00 на ден

Икономичен

Nissan Almera

chic car rent
A
5
5
2
Nissan Almera

от

$36.18 на ден

Компактен

Honda Jazz

thrifty
A
5
5
3
Honda Jazz

от

$23.53 на ден

Компактен

Toyota Altis

sixt
A
5
5
3
Toyota Altis

от

$24.40 на ден

Стандартен

Honda Civic

thrifty
A
5
4
4
Honda Civic

от

$29.38 на ден

Мини

Toyota Yaris

sixt
A
4
3
2
Toyota Yaris

от

$34.23 на ден

Икономичен

Honda City

sixt
A
5
5
2
Honda City

от

$36.78 на ден

SUV

Mitsubishi Pajero

thai
A
5
5
4
Mitsubishi Pajero

от

$45.33 на ден

SUV

Isuzu MU-X

thrifty
A
5
5
5
Isuzu MU-X

от

$72.75 на ден

Информация за CHIC-CAR-RENT на Сурат Тани - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на CHIC-CAR-RENT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които CHIC-CAR-RENT предоставя на Сурат Тани - Летище [URT].

Chic Car Rent

Име на фирмата:

Chic Car Rent

Адрес:

Arrival Hall Surat Thani Airport 73 Moo 3 Huatoey, Poonpin, 73 Moo 3 Huatoey, Poonpin

Телефон:

063-207-0727

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Сурат Тани - Летище [URT]

Като алтернатива на CHIC-CAR-RENT има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Сурат Тани - Летище [URT]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Hertz Direct

Hertz 23 reviews

8.7 / 10

Thai Rent A Car

Thai 71 reviews

7.8 / 10

Avis Direct

Avis 39 reviews

7.7 / 10

SIXT Direct

SIXT 39 reviews

7.6 / 10

Budget Direct

Budget 6 reviews

6.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Сурат Тани - Летище [URT], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и THRIFTY. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Сурат Тани - Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от THRIFTY на Сурат Тани - Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за THAI кола под наем на Сурат Тани - Летище [URT], разгледайте SUV-тата от CHIC-CAR-RENT5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Сурат Тани - Летище.

CHIC-CAR-RENT Сурат Тани - Летище Преглед на парк коли под наем

CHIC-CAR-RENT на Сурат Тани - Летище URT предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Standard , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за CHIC-CAR-RENT Сурат Тани - Летище, подгответе се да вземете Nissan Almera, и Honda City или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Honda Jazz, и Toyota Altis или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от CHIC-CAR-RENT Сурат Тани - Летище, можете да вземете и Honda Civic .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от CHIC-CAR-RENT Сурат Тани - Летище, ще получите една от следните коли: Mitsubishi Pajero, и Isuzu MU-X .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от CHIC-CAR-RENT Сурат Тани - Летище според Вашата цел

CHIC-CAR-RENT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от CHIC-CAR-RENT на Сурат Тани - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Сурат Тани - Летище, най-подходящите автомобили от CHIC-CAR-RENT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от CHIC-CAR-RENT на Сурат Тани - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от CHIC-CAR-RENT на Сурат Тани - Летище.
  • За млади шофьори CHIC-CAR-RENT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от CHIC-CAR-RENT на Сурат Тани - Летище.

Често задавани въпроси - CHIC-CAR-RENT рент а кар на Сурат Тани - Летище

Как да наема кола от CHIC-CAR-RENT на Сурат Тани - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от CHIC-CAR-RENT на летище URT?

Най-евтината кола от CHIC-CAR-RENT на Сурат Тани - Летище е Honda Brio. Съответната настояща цена е $30.00 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при CHIC-CAR-RENT с дебитна карта на Сурат Тани - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

CHIC-CAR-RENT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Сурат Тани - Летище [URT]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Сурат Тани - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на CHIC-CAR-RENT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!