Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем Икономичен е наличен на Сурат Тани - Летище [URT]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем Икономичен на Сурат Тани - Летище и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем Икономичен, които са налични на летище URT .

Икономичен

Nissan Almera

chic car rent
A
5
5
2
Nissan Almera

от

$36.18 на ден

Компактен

Honda Jazz

thrifty
A
5
5
3
Honda Jazz

от

$23.53 на ден

Компактен

Toyota Altis

sixt
A
5
5
3
Toyota Altis

от

$24.40 на ден

Стандартен

Honda Civic

thrifty
A
5
4
4
Honda Civic

от

$29.38 на ден

Мини

Honda Brio

chic car rent
A
4
5
2
Honda Brio

от

$30.00 на ден

SUV

Mitsubishi Pajero

thai
A
5
5
4
Mitsubishi Pajero

от

$45.33 на ден

SUV

Isuzu MU-X

thrifty
A
5
5
5
Isuzu MU-X

от

$72.75 на ден

Информация за класове на коли под наем Икономичен на Сурат Тани - Летище

Икономичният клас коли над наем могат да бъдат наречени „суперминита“ в Европа или „подкомпактни“ в Северна Америка. Обикновено икономичните коли са по-леки и малки от стандартните, но предлагат повече място и комфорт от мини колите.

Този клас коли под наем е страхотна комбинация от по-ниска цена за наем и добър разход за гориво поради средния си размер. Такива коли обикновено позволяват четирима пътници да пътуват удобно с допълнително място за багаж и лични принадлежности.

В исторически план, икономичният клас коли са сред най-популярните, тъй като тези коли са евтино решение за пътуване с приятели или семейство и страхотна възможност да се справите с личните си задължения.

Коли под наем Икономичен на летище URT

Колите под наем Икономичен на Сурат Тани - Летище биват следните модели: Nissan Almera, подобни автомобили под наем на Икономичен.

Най-добри доставчици на Икономичен колид под наем на Сурат Тани - Летище

За да направите най-добрия избор на сделки за коли под наем на Икономичен на Сурат Тани - Летище [URT], обръщайте внимание не само на модела кола под наем и цената, а и на доставчика на кола на под наем, който предлага тази сделка. Агенциите за коли под наем, които предлагат автомобили на Икономичен на Сурат Тани - Летище имат различни условия за даване под наем на коли и рейтинг от предишни клиенти.

Най-голямото разнообразие на сделки за коли под наем Икономичен на Сурат Тани - Летище се предлага от HERTZ DIRECT.

Hertz Direct

Hertz 23 reviews

8.7 / 10

Thai Rent A Car

Thai 71 reviews

7.8 / 10

Avis Direct

Avis 39 reviews

7.7 / 10

SIXT Direct

SIXT 39 reviews

7.6 / 10

Budget Direct

Budget 6 reviews

6.6 / 10

Често задавани въпроси - Коли под наем Икономичен на Сурат Тани - Летище

Как да резервирате кола под наем Икономичен на Сурат Тани - Летище?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем Икономичен на летище URT?

Най-евтината кола под наем Икономичен на Сурат Тани - Летище е Nissan Almera от chic car rent. Настоящата приложима цена е $36.18 на ден.

Кой е най-надеждният доставчик на коли под наем Икономичен на Сурат Тани - Летище [URT]?

Най-довереният доставчик на коли под наем Икономичен на URT е Hertz Direct със среден рейтинг резултат 8.7 от 10.

Най-евтиният автомобил Икономичен от chic car rent на Сурат Тани - Летище е NISSAN ALMERA. Цената му започва от $36.18 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем Икономичен на Сурат Тани - Летище?

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем Икономичен на Сурат Тани - Летище?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил Икономичен на Сурат Тани - Летище?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола Икономичен на Сурат Тани - Летище. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Сурат Тани - Летище се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на Икономичен за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем Икономичен за една посока на Сурат Тани - Летище. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!