Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем INTERNATIONAL налични на Istanbul - Ataturk Airport International [IST]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на INTERNATIONAL на Istanbul - Ataturk Airport International. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Hyundai i10

circular
M
4
3
2
Hyundai i10

от

$13.09 на ден

Мини

Nissan Micra

avis
A
4
5
2
Nissan Micra

от

$23.80 на ден

Компактен

Renault Symbol

circular
M
5
5
3
Renault Symbol

от

$13.09 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

central
A
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$42.55 на ден

Икономичен

Citroen C3

circular
M
5
5
2
Citroen C3

от

$13.36 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

avro
A
5
3
2
Toyota Yaris

от

$38.43 на ден

Стандартен

Renault Fluence

alamo
M
5
4
4
Renault Fluence

от

$14.81 на ден

Стандартен

Peugeot 508

first car
A
5
4
5
Peugeot 508

от

$60.08 на ден

Миниван

Fiat Doblo

circular
M
5
5
2
Fiat Doblo

от

$20.68 на ден

Миниван

Peugeot 3008

alamo
A
5
5
2
Peugeot 3008

от

$41.35 на ден

Комби

Ford Focus Estate

circular
M
5
5
5
Ford Focus Estate

от

$21.71 на ден

Със 7 седалки

Dacia Logan MCV

circular
M
7
5
1
Dacia Logan MCV

от

$25.66 на ден

SUV

Nissan Qashqai

avis
M
5
5
3
Nissan Qashqai

от

$27.77 на ден

SUV

Volvo XC90

avis
A
7
5
4
Volvo  XC90

от

$177.02 на ден

Луксозен

BMW 3 Series

avis
A
5
4
5
BMW 3 Series

от

$41.15 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

alamo
A
5
4
5
Mercedes E Class

от

$65.68 на ден

Със 9 седалки

Renault Trafic

circular
M
9
5
4
Renault Trafic

от

$47.10 на ден

Със 9 седалки

Volkswagen Caravelle

euronet
M
9
5
4
Volkswagen Caravelle

от

$68.69 на ден

В пълен размер

Mercedes CLA

alamo
A
5
4
4
Mercedes CLA

от

$49.95 на ден

Информация за INTERNATIONAL на Istanbul - Ataturk Airport International

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на INTERNATIONAL за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които INTERNATIONAL предоставя на Istanbul - Ataturk Airport International [IST].

International Supplier

Име на фирмата:

International Supplier

Адрес:

Atatuerk Intl. Arrival Hall, Atatuerk Intl. Arrival Hall, Istanbul, 34000

Телефон:

+90-212-4652591

Обекти на INTERNATIONAL близо до летище IST

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Istanbul - Ataturk Airport International. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Istanbul - Ataturk Airport International [IST]

Като алтернатива на INTERNATIONAL има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Istanbul - Ataturk Airport International [IST]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Essence Car Rental

Essence 10 reviews

8.3 / 10

Hertz Corporate

Hertz 8 reviews

7.7 / 10

Garenta

Garenta 23 reviews

7.7 / 10

Enterprise Franchise

Enterprise 81 reviews

7.6 / 10

SIXT Franchise

SIXT 53 reviews

7.2 / 10

Central Rent A Car

Central 10 reviews

7.2 / 10

WindyCar

WindyCar 34 reviews

7.2 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 17 reviews

7.1 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 64 reviews

6.2 / 10

ALAMO

ALAMO 7 reviews

5.8 / 10

Circular Car Hire

Circular 24 reviews

5.3 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Istanbul - Ataturk Airport International [IST], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от CIRCULAR и AVIS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Istanbul - Ataturk Airport International.

Голям брой средни коли се предоставя от ALAMO и на Istanbul - Ataturk Airport International. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за AVIS кола под наем на Istanbul - Ataturk Airport International [IST], разгледайте SUV-тата от INTERNATIONAL5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Istanbul - Ataturk Airport International.

Ако търсите голяма кола на Istanbul - Ataturk Airport International, трябва да обмислите сделките от CIRCULAR и ALAMO. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Istanbul - Ataturk Airport International, трябва да разгледате офертите от AVIS. Те представляват достатъчно Луксозен, на Istanbul - Ataturk Airport International, за да задоволят всяка прищявка.

INTERNATIONAL Istanbul - Ataturk Airport International Преглед на парк коли под наем

INTERNATIONAL на Istanbul - Ataturk Airport International IST предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Compact , Economy , Standard , Van , Estate , 7-seater , Suv , Luxury , 9-seater , Fullsize ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за INTERNATIONAL Istanbul - Ataturk Airport International, подгответе се да вземете Citroen C3, и Toyota Yaris или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Renault Symbol, и Volkswagen Golf или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от INTERNATIONAL Istanbul - Ataturk Airport International, можете да вземете Renault Fluence, и Peugeot 508 .

INTERNATIONAL клас коли под наем в пълен размер на Istanbul - Ataturk Airport International включва следните модели на коли под наем: и Mercedes CLA .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от INTERNATIONAL Istanbul - Ataturk Airport International, ще получите една от следните коли: Nissan Qashqai, и Volvo XC90 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от INTERNATIONAL Istanbul - Ataturk Airport International се състои от следните модели коли: BMW 3 Series, и Mercedes E Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от INTERNATIONAL Istanbul - Ataturk Airport International, можете да наемете и Dacia Logan MCV .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от INTERNATIONAL Istanbul - Ataturk Airport International според Вашата цел

INTERNATIONAL осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от INTERNATIONAL на Istanbul - Ataturk Airport International за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Istanbul - Ataturk Airport International, най-подходящите автомобили от INTERNATIONAL са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от INTERNATIONAL на Istanbul - Ataturk Airport International за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от INTERNATIONAL на Istanbul - Ataturk Airport International.
  • За млади шофьори INTERNATIONAL също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от INTERNATIONAL на Istanbul - Ataturk Airport International.

Често задавани въпроси - INTERNATIONAL рент а кар на Istanbul - Ataturk Airport International

Как да наема кола от INTERNATIONAL на Istanbul - Ataturk Airport International?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от INTERNATIONAL на летище IST?

Най-евтината кола от INTERNATIONAL на Istanbul - Ataturk Airport International е Hyundai i10. Съответната настояща цена е $13.09 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Istanbul - Ataturk Airport International?

Цените на бензин близо до летище IST варират от $4.45 до $5.04.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при INTERNATIONAL с дебитна карта на Istanbul - Ataturk Airport International?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

INTERNATIONAL осигурява ли опция за детска седалка за кола на Istanbul - Ataturk Airport International [IST]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Istanbul - Ataturk Airport International?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на INTERNATIONAL кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!