Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

THRIFTY διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo [GRZ]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις THRIFTY στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo. Δείτε αυτές τις προσφορές στο GRZ αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Μίνι

Fiat 500

global rent a car
M
4
3
1
Fiat 500

από

$29.91 ανά μέρα

Οικονομικό

Volkswagen Polo

buchbinder
M
4
3
2
Volkswagen Polo

από

$33.72 ανά μέρα

Οικονομικό

Seat Ibiza

avis
M
5
3
2
Seat Ibiza

από

$43.62 ανά μέρα

Μικρό

Ford Focus

global rent a car
M
5
3
3
Ford Focus

από

$34.85 ανά μέρα

Μικρό

Seat Leon

avis
M
5
5
3
Seat Leon

από

$53.38 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Ford Focus Estate

global rent a car
M
5
5
4
Ford Focus Estate

από

$36.56 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Audi A6 Estate

sixt
A
5
5
5
Audi A6 Estate

από

$169.21 ανά μέρα

Κανονικό

Opel Crossland X

global rent a car
M
5
5
4
Opel Crossland X

από

$45.11 ανά μέρα

Κανονικό

BMW X1

sixt
M
5
5
4
BMW X1

από

$76.62 ανά μέρα

Μίνι βαν

Peugeot 3008

budget
M
5
5
4
Peugeot 3008

από

$69.81 ανά μέρα

Μίνι βαν

Peugeot Traveller

avis
M
8
4
3
Peugeot Traveller

από

$177.75 ανά μέρα

Μεγάλο

BMW 3 Series

sixt
M
5
4
4
BMW 3 Series

από

$88.41 ανά μέρα

SUV

Ford Kuga

buchbinder
M
5
5
4
Ford Kuga

από

$91.73 ανά μέρα

SUV

Mercedes GLC

sixt
A
5
5
6
Mercedes GLC

από

$134.36 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Peugeot Rifter Long GT Line

sixt
M
7
5
1
Peugeot Rifter Long GT Line

από

$101.94 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

BMW 5 Series

sixt
M
5
4
4
BMW 5 Series

από

$117.89 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Mercedes E Class

budget
A
5
4
4
Mercedes E Class

από

$137.24 ανά μέρα

Επιβατικό 9 θέσεων

Mercedes Vito

sixt
M
9
5
4
Mercedes Vito

από

$117.89 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη THRIFTY στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η THRIFTY στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo [GRZ].

Thrifty Car Rental

Ονομα εταιρείας:

Thrifty Car Rental

Διεύθυνση:

Flughafenstrasse 51, Thalerhof Airport Feldkirchen, GRAZ, 8073

Τηλέφωνο:

0316 243432

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo [GRZ]

Εναλλακτικά με τη THRIFTY, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo [GRZ]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

SIXT Corporate

SIXT 6 reviews

8.9 / 10

Alamo

Alamo 19 reviews

8.5 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 61 reviews

8.4 / 10

BUCHBINDER

BUCHBINDER 27 reviews

8 / 10

MEGADRIVE

MEGADRIVE 23 reviews

7.8 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 36 reviews

7.3 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Γκρατζ - Αεροδρόμιo [GRZ], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη και BUCHBINDER. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη και SIXT στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo . Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo [GRZ], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη BUCHBINDER. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη BUDGET και AVIS. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη SIXT. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο THRIFTY Γκρατζ - Αεροδρόμιo Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η THRIFTY στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo GRZ παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Mini, Economy, Compact, Estate, Standard, Van, Fullsize, Suv, 7-seater, Luxury, 9-seater,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη THRIFTY Γκρατζ - Αεροδρόμιo, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Volkswagen Polo, και Seat Ibiza , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Ford Focus, και Seat Leon . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο THRIFTY Γκρατζ - Αεροδρόμιo, μπορείτε να παραλάβετε το Opel Crossland X, και BMW X1 .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων THRIFTY Μεγάλο στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: και BMW 3 Series .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο THRIFTY Γκρατζ - Αεροδρόμιo, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Ford Kuga, και Mercedes GLC .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη THRIFTY Γκρατζ - Αεροδρόμιo αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: BMW 5 Series, και Mercedes E Class .

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με μια ομάδα ανθρώπων και χρειάζεστε ένα Επιβατικό 7 θέσεων από το αεροδρόμιο THRIFTY Γκρατζ - Αεροδρόμιo, μπορείτε να νοικιάσετε το και Peugeot Rifter Long GT Line .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας THRIFTY Γκρατζ - Αεροδρόμιo σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η THRIFTY παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη THRIFTY είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το THRIFTY στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo. Η THRIFTY διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη THRIFTY στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo.

FAQ - THRIFTY ενοικίαση αυτοκινήτου στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου THRIFTY.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη THRIFTY στο αεροδρόμιο GRZ;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo είναι Fiat 500. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $29.91 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο GRZ ποικίλουν από $4.85 έως $5.30.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου THRIFTY με χρεωστική κάρτα στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η THRIFTY δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo [GRZ];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων THRIFTY.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Γκρατζ - Αεροδρόμιo ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη THRIFTY πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!