Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

SIXT διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Μπέλεμ - Αεροδρόμιο [BEL]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις SIXT στο Μπέλεμ - Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο BEL αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Οικονομικό

Renault Sandero

sixt
M
5
5
2
Renault Sandero

από

$31.85 ανά μέρα

Μικρό

Volkswagen Voyage G6

sixt
M
5
5
3
Volkswagen Voyage G6

από

$36.64 ανά μέρα

Μίνι βαν

Fiat Fiorino

sixt
M
3
4
0
Fiat Fiorino

από

$58.71 ανά μέρα

SUV

Chevrolet Equinox

sixt
A
5
5
3
Chevrolet Equinox

από

$71.43 ανά μέρα

Μεγάλο

Audi A3

sixt
A
5
4
4
Audi A3

από

$73.63 ανά μέρα

Οικονομικό

Fiat Novo Uno

alamo
M
5
3
2
Fiat Novo Uno

από

$29.70 ανά μέρα

Οικονομικό

Toyota Yaris

alamo
M
5
5
2
Toyota Yaris

από

$538.77 ανά μέρα

Μίνι

Ford Ka

localiza
M
4
5
1
Ford Ka

από

$33.35 ανά μέρα

Μεγάλο

Renault Logan Voyage

movida
M
5
4
3
Renault Logan Voyage

από

$34.76 ανά μέρα

Μίνι βαν

Volkswagen Saveiro Pickup

localiza
M
2
2
0
Volkswagen Saveiro Pickup

από

$49.56 ανά μέρα

Μίνι βαν

Ford Ranger Supercab

localiza
M
4
4
0
Ford Ranger Supercab

από

$159.55 ανά μέρα

Κανονικό

Ford Ka Sedan

localiza
M
5
4
4
Ford Ka Sedan

από

$49.72 ανά μέρα

Κανονικό

Mercedes C Class

movida
A
5
4
5
Mercedes C Class

από

$105.68 ανά μέρα

SUV

Dacia Duster

movida
M
5
5
4
Dacia Duster

από

$51.88 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Chevrolet Spin

localiza
A
7
5
1
Chevrolet Spin

από

$106.98 ανά μέρα

Μικρό

Nissan Versa

alamo
M
5
5
3
Nissan Versa

από

$386.65 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη SIXT στο Μπέλεμ - Αεροδρόμιο

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η SIXT στο Μπέλεμ - Αεροδρόμιο [BEL].

SIXT Rent A Car

Ονομα εταιρείας:

SIXT Rent A Car

Διεύθυνση:

Belem Airport, Av Julio Cesar s/n, Belem, 66115-970

Τηλέφωνο:

55-1123778631

Μπόνους

  • - χρέωση Αεροδρόμιο
  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα

SIXT τοποθεσίες δίπλα στο BEL αεροδρόμιο

Για να σχεδιάσετε καλύτερα το ταξίδι σας, παρακαλούμε πλοηγηθείτε στον παρακάτω χάρτη με όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Μπέλεμ - Αεροδρόμιο. Όλα τα εικονίδια αντιστοιχούν σε τέσσερις τύπους θέσεων παραλαβής και επιστροφής: αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό, λιμάνι και κέντρο της πόλης.

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης

Αεροδρόμιο SIXT Μπέλεμ - Αεροδρόμιο Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η SIXT στο Μπέλεμ - Αεροδρόμιο BEL παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Economy, Compact, Van, Suv, Fullsize, Mini, Standard, 7-seater,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη SIXT Μπέλεμ - Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Renault Sandero, Fiat Novo Uno, και Toyota Yaris , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Volkswagen Voyage G6, και Nissan Versa . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο SIXT Μπέλεμ - Αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε το Ford Ka Sedan, και Mercedes C Class .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων SIXT Μεγάλο στο Μπέλεμ - Αεροδρόμιο περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Audi A3, και Renault Logan Voyage .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο SIXT Μπέλεμ - Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Chevrolet Equinox, και Dacia Duster .

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με μια ομάδα ανθρώπων και χρειάζεστε ένα Επιβατικό 7 θέσεων από το αεροδρόμιο SIXT Μπέλεμ - Αεροδρόμιο, μπορείτε να νοικιάσετε το και Chevrolet Spin .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας SIXT Μπέλεμ - Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η SIXT παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη SIXT στο Μπέλεμ - Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Μπέλεμ - Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη SIXT είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη SIXT στο Μπέλεμ - Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το SIXT στο Μπέλεμ - Αεροδρόμιο. Η SIXT διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη SIXT στο Μπέλεμ - Αεροδρόμιο.

FAQ - SIXT ενοικίαση αυτοκινήτου στο Μπέλεμ - Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη SIXT στο Μπέλεμ - Αεροδρόμιο ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου SIXT.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη SIXT στο αεροδρόμιο BEL;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη SIXT στο Μπέλεμ - Αεροδρόμιο είναι Renault Sandero. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $31.85 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Μπέλεμ - Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο BEL ποικίλουν από $6.09 έως $6.74.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου SIXT με χρεωστική κάρτα στο Μπέλεμ - Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η SIXT δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Μπέλεμ - Αεροδρόμιο [BEL];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων SIXT.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Μπέλεμ - Αεροδρόμιο ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη SIXT πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!