Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

PAYLESS διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia [LIR]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις PAYLESS στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia. Δείτε αυτές τις προσφορές στο LIR αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Μικρό

Nissan Almera

payless
A
5
3
2
Nissan Almera

από

$61.84 ανά μέρα

SUV

Suzuki Jimny

payless
M
4
3
2
Suzuki Jimny

από

$76.12 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Mitsubishi Zinger

payless
A
7
5
1
Mitsubishi Zinger

από

$103.96 ανά μέρα

Οικονομικό

Suzuki Swift

alamo
M
5
3
2
Suzuki Swift

από

$45.21 ανά μέρα

Οικονομικό

Hyundai Grand i10

easy car
M
5
3
2
Hyundai Grand i10

από

$59.97 ανά μέρα

Μίνι

Suzuki Celerio

dollar
M
4
3
1
Suzuki Celerio

από

$53.99 ανά μέρα

Μικρό

Mitsubishi Lancer

dollar
M
5
5
3
Mitsubishi Lancer

από

$56.97 ανά μέρα

Μικρό

Suzuki Ciaz

sixt
A
5
5
3
Suzuki Ciaz

από

$82.01 ανά μέρα

SUV

Suzuki Grand Vitara

dollar
M
5
5
4
Suzuki Grand Vitara

από

$91.91 ανά μέρα

SUV

Toyota Hilux

alamo
M
4
4
0
Toyota Hilux

από

$231.43 ανά μέρα

Κανονικό

Hyundai Elantra

easy car
A
5
4
5
Hyundai Elantra

από

$108.12 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Mitsubishi Montero

dollar
M
7
5
1
Mitsubishi Montero

από

$114.27 ανά μέρα

Μίνι βαν

Toyota Minibus

green motion
M
12
4
2
Toyota Minibus

από

$240.69 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη PAYLESS στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η PAYLESS στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia [LIR].

Payless Car Rental

Ονομα εταιρείας:

Payless Car Rental

Διεύθυνση:

4 KM West from Daniel Oduber Int. Airport, Liberia

Τηλέφωνο:

50626670808

Μπόνους

  • - Περιβαλλοντική χρέωση

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia [LIR]

Εναλλακτικά με τη PAYLESS, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia [LIR]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Enterprise Franchise

Enterprise 7 reviews

8.5 / 10

SIXT Franchise

SIXT 13 reviews

8.4 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 13 reviews

7.3 / 10

Dollar

Dollar 16 reviews

6.6 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 10 reviews

5.8 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia [LIR], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη ALAMO και . Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia [LIR], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη DOLLAR. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia.

Αεροδρόμιο PAYLESS Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η PAYLESS στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia LIR παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Compact, Suv, 7-seater, Economy, Mini, Standard, Van,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη PAYLESS Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Suzuki Swift, και Hyundai Grand i10 , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Nissan Almera, Mitsubishi Lancer, και Suzuki Ciaz . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο PAYLESS Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia, μπορείτε να παραλάβετε το και Hyundai Elantra .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο PAYLESS Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Suzuki Jimny, Suzuki Grand Vitara, και Toyota Hilux .

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με μια ομάδα ανθρώπων και χρειάζεστε ένα Επιβατικό 7 θέσεων από το αεροδρόμιο PAYLESS Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia, μπορείτε να νοικιάσετε το Mitsubishi Zinger, και Mitsubishi Montero .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας PAYLESS Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η PAYLESS παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη PAYLESS στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη PAYLESS είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη PAYLESS στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το PAYLESS στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia. Η PAYLESS διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη PAYLESS στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia.

FAQ - PAYLESS ενοικίαση αυτοκινήτου στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη PAYLESS στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου PAYLESS.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη PAYLESS στο αεροδρόμιο LIR;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη PAYLESS στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia είναι Nissan Almera. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $61.84 ανά ημέρα.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης PAYLESS στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia [LIR];

Το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia από τη PAYLESS σήμερα είναι SUZUKI JIMNY. Η χαμηλότερη τιμή για αυτό το όχημα είναι $76.12 ανά ημέρα.

Ποια είναι η πιο συχνά ταξινομημένη κατηγορία αυτοκινήτων από το PAYLESS στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia [LIR];

Η πιο συχνά νοικιασμένη κατηγορία αυτοκινήτων από τη PAYLESS στο αεροδρόμιο LIR είναι . Το φθηνότερο όχημα από τη PAYLESS είναι . Η τιμή του ξεκινάει από $61.84 ανά ημέρα.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου PAYLESS με χρεωστική κάρτα στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η PAYLESS δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia [LIR];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων PAYLESS.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Κόστα Ρίκα - Αεροδρόμιο Liberia ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη PAYLESS πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!