Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

DOLLAR διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Rennes - Αεροδρόμιο [RNS]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις DOLLAR στο Rennes - Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο RNS αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Οικονομικό

Peugeot 208

rentscape
M
5
5
2
Peugeot 208

από

$18.37 ανά μέρα

Οικονομικό

Audi A1

sixt
M
5
3
2
Audi A1

από

$44.20 ανά μέρα

Μίνι

Fiat 500

rentscape
M
4
3
2
Fiat 500

από

$18.37 ανά μέρα

Μικρό

Peugeot 308

rentscape
M
5
5
3
Peugeot 308

από

$19.33 ανά μέρα

Μικρό

Audi Q3

sixt
M
5
5
3
Audi Q3

από

$64.75 ανά μέρα

Μίνι βαν

Opel Mokka

rentscape
M
5
5
4
Opel Mokka

από

$20.09 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Peugeot 308 Estate

rentscape
M
5
5
4
Peugeot 308 Estate

από

$22.02 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Audi A4 Estate

sixt
A
5
5
5
Audi A4 Estate

από

$71.60 ανά μέρα

Κανονικό

Peugeot 3008

rentscape
M
5
5
4
Peugeot 3008

από

$26.45 ανά μέρα

Κανονικό

Renault Talisman

sixt
A
5
4
4
Renault Talisman

από

$61.53 ανά μέρα

SUV

Ford Kuga

rentscape
M
5
5
4
Ford Kuga

από

$31.82 ανά μέρα

SUV

BMW X1

sixt
A
5
5
4
BMW X1

από

$75.86 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Peugeot 5008

alamo
M
7
5
1
Peugeot 5008

από

$40.17 ανά μέρα

Επιβατικό 9 θέσεων

Opel Vivaro

alamo
M
9
5
4
Opel Vivaro

από

$60.26 ανά μέρα

Μεγάλο

Mercedes C Class

sixt
A
5
4
4
Mercedes C Class

από

$70.75 ανά μέρα

Καμπριολέ

Fiat 500 Convertible

rentscape
M
4
2
1
Fiat 500 Convertible

από

$77.03 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Audi A5

sixt
A
5
4
4
Audi A5

από

$82.01 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη DOLLAR στο Rennes - Αεροδρόμιο

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η DOLLAR στο Rennes - Αεροδρόμιο [RNS].

Dollar Car Rental

Ονομα εταιρείας:

Dollar Car Rental

Διεύθυνση:

Airport De St Jacques, Rennes, 35000

Τηλέφωνο:

+33 (0) 2 99 296025

DOLLAR τοποθεσίες δίπλα στο RNS αεροδρόμιο

Για να σχεδιάσετε καλύτερα το ταξίδι σας, παρακαλούμε πλοηγηθείτε στον παρακάτω χάρτη με όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Rennes - Αεροδρόμιο. Όλα τα εικονίδια αντιστοιχούν σε τέσσερις τύπους θέσεων παραλαβής και επιστροφής: αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό, λιμάνι και κέντρο της πόλης.

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Rennes - Αεροδρόμιο [RNS]

Εναλλακτικά με τη DOLLAR, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Rennes - Αεροδρόμιο [RNS]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

SIXT Corporate

SIXT 104 reviews

8 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 166 reviews

7.9 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 261 reviews

7.9 / 10

Alamo EHI

Alamo 261 reviews

7.9 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 582 reviews

7.8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 325 reviews

7.8 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 151 reviews

7.8 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Rennes - Αεροδρόμιο [RNS], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη RENTSCAPE και SIXT. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Rennes - Αεροδρόμιο.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη RENTSCAPE και SIXT στο Rennes - Αεροδρόμιο . Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Rennes - Αεροδρόμιο [RNS], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη RENTSCAPE. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Rennes - Αεροδρόμιο.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Rennes - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη RENTSCAPE. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Rennes - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη RENTSCAPE. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Rennes - Αεροδρόμιο που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο DOLLAR Rennes - Αεροδρόμιο Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η DOLLAR στο Rennes - Αεροδρόμιο RNS παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Economy, Mini, Compact, Van, Estate, Standard, Suv, 7-seater, 9-seater, Fullsize, Convertible, Luxury,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη DOLLAR Rennes - Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Peugeot 208, και Audi A1 , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Peugeot 308, και Audi Q3 . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο DOLLAR Rennes - Αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε το Peugeot 3008, και Renault Talisman .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων DOLLAR Μεγάλο στο Rennes - Αεροδρόμιο περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: και Mercedes C Class .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο DOLLAR Rennes - Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Ford Kuga, και BMW X1 .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη DOLLAR Rennes - Αεροδρόμιο αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: και Audi A5 .

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με μια ομάδα ανθρώπων και χρειάζεστε ένα Επιβατικό 7 θέσεων από το αεροδρόμιο DOLLAR Rennes - Αεροδρόμιο, μπορείτε να νοικιάσετε το και Peugeot 5008 .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη DOLLAR Rennes - Αεροδρόμιο, τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι και Fiat 500 Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας DOLLAR Rennes - Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η DOLLAR παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη DOLLAR στο Rennes - Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Rennes - Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη DOLLAR είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη DOLLAR στο Rennes - Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το DOLLAR στο Rennes - Αεροδρόμιο. Η DOLLAR διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη DOLLAR στο Rennes - Αεροδρόμιο.

FAQ - DOLLAR ενοικίαση αυτοκινήτου στο Rennes - Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη DOLLAR στο Rennes - Αεροδρόμιο ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου DOLLAR.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη DOLLAR στο αεροδρόμιο RNS;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη DOLLAR στο Rennes - Αεροδρόμιο είναι Peugeot 208. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $18.37 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Rennes - Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο RNS ποικίλουν από $4.45 έως $6.36.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου DOLLAR με χρεωστική κάρτα στο Rennes - Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η DOLLAR δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Rennes - Αεροδρόμιο [RNS];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων DOLLAR.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Rennes - Αεροδρόμιο ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη DOLLAR πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!