Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

AVIS διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 [KUL]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις AVIS στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1. Δείτε αυτές τις προσφορές στο KUL αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Μίνι

Proton Iriz

avis
A
4
5
2
Proton Iriz

από

$27.52 ανά μέρα

Κανονικό

Honda Accord

avis
A
5
4
4
Honda Accord

από

$61.32 ανά μέρα

Μίνι

Proton Saga

galaxy asia car rental
A
4
3
2
Proton Saga

από

$14.42 ανά μέρα

Μίνι

Honda Jazz

sixt
A
4
3
2
Honda Jazz

από

$40.11 ανά μέρα

Οικονομικό

Perodua Bezza

galaxy asia car rental
A
5
3
2
Perodua Bezza

από

$15.89 ανά μέρα

Κανονικό

Nissan Almera

galaxy asia car rental
A
5
3
4
Nissan Almera

από

$21.76 ανά μέρα

Κανονικό

Toyota Camry

galaxy asia car rental
A
5
4
5
Toyota Camry

από

$45.25 ανά μέρα

Μικρό

Toyota Vios

galaxy asia car rental
A
5
3
3
Toyota Vios

από

$26.16 ανά μέρα

Μικρό

Honda BR-V

hawk
A
5
5
3
Honda BR-V

από

$33.67 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Proton Exora

galaxy asia car rental
A
7
5
1
Proton Exora

από

$29.10 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Toyota Vellfire

hawk
A
7
5
1
Toyota Vellfire

από

$88.45 ανά μέρα

SUV

Honda CR-V

galaxy asia car rental
A
5
5
4
Honda CR-V

από

$45.25 ανά μέρα

SUV

Honda HR-V

europcar
A
5
5
4
Honda HR-V

από

$61.84 ανά μέρα

Μίνι βαν

Mitsubishi Triton

sixt
M
4
4
0
Mitsubishi Triton

από

$65.20 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη AVIS στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η AVIS στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 [KUL].

Avis

Ονομα εταιρείας:

Avis

Διεύθυνση:

KLIA International Airport Counter C01, International Airside Main Terminal Building 00, 439, Malaysia

Τηλέφωνο:

60387874087 / 60387766541

AVIS τοποθεσίες δίπλα στο KUL αεροδρόμιο

Για να σχεδιάσετε καλύτερα το ταξίδι σας, παρακαλούμε πλοηγηθείτε στον παρακάτω χάρτη με όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1. Όλα τα εικονίδια αντιστοιχούν σε τέσσερις τύπους θέσεων παραλαβής και επιστροφής: αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό, λιμάνι και κέντρο της πόλης.

Κοντινές περιοχές ενοικίασης αυτοκινήτων σε αεροδρόμια

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 [KUL]

Εναλλακτικά με τη AVIS, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 [KUL]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Kasina Rent a Car

Kasina 12 reviews

8.9 / 10

Paradise Car Rental

Paradise 14 reviews

8.3 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 7 reviews

6.1 / 10

Hawk Rent A Car

Hawk 50 reviews

6 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 [KUL], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη και SIXT. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη SIXT. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Αεροδρόμιο AVIS Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η AVIS στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 KUL παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Mini, Standard, Economy, Compact, 7-seater, Suv, Van,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη AVIS Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε και Perodua Bezza , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Toyota Vios, και Honda BR-V . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο AVIS Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1, μπορείτε να παραλάβετε το Honda Accord, Nissan Almera, και Toyota Camry .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο AVIS Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Honda CR-V, και Honda HR-V .

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με μια ομάδα ανθρώπων και χρειάζεστε ένα Επιβατικό 7 θέσεων από το αεροδρόμιο AVIS Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1, μπορείτε να νοικιάσετε το Proton Exora, και Toyota Vellfire .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας AVIS Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η AVIS παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη AVIS στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη AVIS είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη AVIS στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το AVIS στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1. Η AVIS διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη AVIS στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1.

FAQ - AVIS ενοικίαση αυτοκινήτου στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη AVIS στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου AVIS.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη AVIS στο αεροδρόμιο KUL;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη AVIS στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 είναι Proton Iriz. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $27.52 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο KUL ποικίλουν από $1.63 έως $2.24.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου AVIS με χρεωστική κάρτα στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η AVIS δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 [KUL];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων AVIS.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη AVIS πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!