Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

EZI διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Wellington - Αεροδρόμιο [WLG]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις EZI στο Wellington - Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο WLG αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Οικονομικό

Mazda Demio

mode rentals
A
5
5
2
Mazda Demio

από

$23.74 ανά μέρα

Οικονομικό

Holden Barina

firefly
A
5
5
2
Holden Barina

από

$88.92 ανά μέρα

Μικρό

Toyota Corolla

thrifty
A
5
5
3
Toyota Corolla

από

$43.55 ανά μέρα

SUV

Suzuki Vitara

keddy by europcar
A
5
5
3
Suzuki Vitara

από

$50.02 ανά μέρα

SUV

Audi Q7

sixt
A
5
5
6
Audi Q7

από

$141.02 ανά μέρα

Μεγάλο

Toyota Camry

ace rental cars
A
5
4
5
Toyota Camry

από

$52.75 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Kia Carnival

ace rental cars
A
7
5
4
Kia Carnival

από

$88.04 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη EZI στο Wellington - Αεροδρόμιο

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η EZI στο Wellington - Αεροδρόμιο [WLG].

Ezi Car Rental

Ονομα εταιρείας:

Ezi Car Rental

Διεύθυνση:

Terminal Building, Wellington Airport, 6022

Τηλέφωνο:

+64 4 473 1165

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Wellington - Αεροδρόμιο [WLG]

Εναλλακτικά με τη EZI, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Wellington - Αεροδρόμιο [WLG]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Thrifty

Thrifty 16 reviews

7.6 / 10

Europcar Corporate

Europcar 10 reviews

7.4 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Wellington - Αεροδρόμιο [WLG], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη και FIREFLY. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Wellington - Αεροδρόμιο.

Αεροδρόμιο EZI Wellington - Αεροδρόμιο Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η EZI στο Wellington - Αεροδρόμιο WLG παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Economy, Compact, Suv, Fullsize, 7-seater,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη EZI Wellington - Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Mazda Demio, και Holden Barina , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε και Toyota Corolla . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων EZI Μεγάλο στο Wellington - Αεροδρόμιο περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: και Toyota Camry .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο EZI Wellington - Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Suzuki Vitara, και Audi Q7 .

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με μια ομάδα ανθρώπων και χρειάζεστε ένα Επιβατικό 7 θέσεων από το αεροδρόμιο EZI Wellington - Αεροδρόμιο, μπορείτε να νοικιάσετε το και Kia Carnival .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας EZI Wellington - Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η EZI παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη EZI στο Wellington - Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Wellington - Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη EZI είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη EZI στο Wellington - Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το EZI στο Wellington - Αεροδρόμιο. Η EZI διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη EZI στο Wellington - Αεροδρόμιο.

FAQ - EZI ενοικίαση αυτοκινήτου στο Wellington - Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη EZI στο Wellington - Αεροδρόμιο ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου EZI.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη EZI στο αεροδρόμιο WLG;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη EZI στο Wellington - Αεροδρόμιο είναι Mazda Demio. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $23.74 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Wellington - Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο WLG ποικίλουν από $5.15 έως $5.92.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου EZI με χρεωστική κάρτα στο Wellington - Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η EZI δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Wellington - Αεροδρόμιο [WLG];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων EZI.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Wellington - Αεροδρόμιο ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη EZI πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!