Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

SIXT διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο [TRD]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις SIXT στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο TRD αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Μίνι

Volkswagen Up

sixt
M
4
3
2
Volkswagen Up

από

$35.41 ανά μέρα

Οικονομικό

Volkswagen Polo

sixt
M
5
3
2
Volkswagen Polo

από

$36.44 ανά μέρα

Οικονομικό

Mazda CX-3

sixt
A
5
5
2
Mazda CX-3

από

$77.79 ανά μέρα

Μικρό

Volkswagen Golf

sixt
M
5
5
3
Volkswagen Golf

από

$43.99 ανά μέρα

Κανονικό

Volkswagen Passat

sixt
M
5
4
4
Volkswagen Passat

από

$47.42 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Ford Focus Estate

sixt
M
5
5
4
Ford Focus Estate

από

$50.42 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Mercedes E Class Estate

sixt
A
5
5
6
Mercedes E Class Estate

από

$77.88 ανά μέρα

Μεγάλο

Mercedes C Class

sixt
A
5
4
4
Mercedes C Class

από

$70.04 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Mercedes E Class

sixt
A
5
4
4
Mercedes E Class

από

$77.10 ανά μέρα

SUV

Ford Kuga

sixt
M
5
5
4
Ford Kuga

από

$82.38 ανά μέρα

SUV

BMW X1

sixt
A
5
5
4
BMW X1

από

$94.06 ανά μέρα

Επιβατικό 9 θέσεων

Ford Tourneo

sixt
M
9
5
4
Ford Tourneo

από

$94.36 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη SIXT στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η SIXT στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο [TRD].

SIXT Rent A Car

Ονομα εταιρείας:

SIXT Rent A Car

Διεύθυνση:

Vaernes Lufthavn, Stjørdal, 7500

Τηλέφωνο:

+47-74822990

πολιτική καυσίμων

Σήκωσε και να επιστρέψει την πλήρη

Παραλαβή τύπου

Αεροδρόμιο τερματικό σταθμό παραλαβής

Μπόνους

  • - Οι νεότεροι οδηγού
  • - χρέωση Αεροδρόμιο
  • - Οδική βοήθεια
  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα

SIXT τοποθεσίες δίπλα στο TRD αεροδρόμιο

Για να σχεδιάσετε καλύτερα το ταξίδι σας, παρακαλούμε πλοηγηθείτε στον παρακάτω χάρτη με όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο. Όλα τα εικονίδια αντιστοιχούν σε τέσσερις τύπους θέσεων παραλαβής και επιστροφής: αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό, λιμάνι και κέντρο της πόλης.

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο [TRD]

Εναλλακτικά με τη SIXT, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο [TRD]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Hertz

Hertz 44 reviews

8.7 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 34 reviews

8.4 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 28 reviews

7.9 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 8 reviews

7.6 / 10

Αεροδρόμιο SIXT Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η SIXT στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο TRD παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Mini, Economy, Compact, Standard, Estate, Fullsize, Luxury, Suv, 9-seater,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη SIXT Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Volkswagen Polo, και Mazda CX-3 , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε και Volkswagen Golf . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο SIXT Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε το και Volkswagen Passat .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων SIXT Μεγάλο στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: και Mercedes C Class .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο SIXT Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Ford Kuga, και BMW X1 .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη SIXT Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: και Mercedes E Class .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας SIXT Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η SIXT παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη SIXT στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη SIXT είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη SIXT στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το SIXT στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο. Η SIXT διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη SIXT στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο.

FAQ - SIXT ενοικίαση αυτοκινήτου στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη SIXT στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου SIXT.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη SIXT στο αεροδρόμιο TRD;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη SIXT στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο είναι Volkswagen Up. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $35.41 ανά ημέρα.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης SIXT στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο [TRD];

Το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο από τη SIXT σήμερα είναι FORD TOURNEO. Η χαμηλότερη τιμή για αυτό το όχημα είναι $94.36 ανά ημέρα.

Ποια είναι η πιο συχνά ταξινομημένη κατηγορία αυτοκινήτων από το SIXT στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο [TRD];

Η πιο συχνά νοικιασμένη κατηγορία αυτοκινήτων από τη SIXT στο αεροδρόμιο TRD είναι Μεγάλο. Το φθηνότερο όχημα Μεγάλο από τη SIXT είναι MERCEDES C CLASS. Η τιμή του ξεκινάει από $70.04 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο TRD ποικίλουν από $6.53 έως $7.46.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου SIXT με χρεωστική κάρτα στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η SIXT δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο [TRD];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων SIXT.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Τρόντχαϊμ - Αεροδρόμιο ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη SIXT πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!