Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

PANEK-SA διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Radom - Airport [RDO]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις PANEK-SA στο Radom - Airport. Δείτε αυτές τις προσφορές στο RDO αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Μίνι

Toyota Aygo

carfree
M
4
5
2
Toyota Aygo

από

$20.10 ανά μέρα

Οικονομικό

Volkswagen Polo

carfree
M
5
5
2
Volkswagen Polo

από

$20.42 ανά μέρα

Μικρό

Volkswagen Golf

carfree
M
5
5
3
Volkswagen Golf

από

$21.50 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Volkswagen Golf Estate

carfree
M
5
5
4
Volkswagen Golf Estate

από

$31.96 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Mazda 6 Estate

carfree
A
5
5
5
Mazda 6 Estate

από

$53.30 ανά μέρα

SUV

Toyota C-HR

carfree
A
5
5
3
Toyota C-HR

από

$36.11 ανά μέρα

SUV

Mercedes GLC

carfree
A
5
5
6
Mercedes GLC

από

$82.52 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Volkswagen Touran

carfree
M
7
5
1
Volkswagen Touran

από

$39.98 ανά μέρα

Κανονικό

Volkswagen Jetta

carfree
M
5
5
4
Volkswagen Jetta

από

$40.12 ανά μέρα

Κανονικό

Volkswagen Passat

carfree
M
5
4
4
Volkswagen Passat

από

$57.60 ανά μέρα

Επιβατικό 9 θέσεων

Opel Vivaro

carfree
M
9
5
4
Opel Vivaro

από

$58.17 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

BMW 5 Series

carfree
A
5
4
3
BMW 5 Series

από

$82.52 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη PANEK-SA στο Radom - Airport

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η PANEK-SA στο Radom - Airport [RDO].

PANEK

Ονομα εταιρείας:

PANEK

Διεύθυνση:

Lubelska 158, Radom

Τηλέφωνο:

+48509811211

PANEK-SA τοποθεσίες δίπλα στο RDO αεροδρόμιο

Για να σχεδιάσετε καλύτερα το ταξίδι σας, παρακαλούμε πλοηγηθείτε στον παρακάτω χάρτη με όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Radom - Airport. Όλα τα εικονίδια αντιστοιχούν σε τέσσερις τύπους θέσεων παραλαβής και επιστροφής: αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό, λιμάνι και κέντρο της πόλης.

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Radom - Airport [RDO]

Εναλλακτικά με τη PANEK-SA, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Radom - Airport [RDO]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

CarFree

CarFree 138 reviews

6.6 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Radom - Airport [RDO], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη CARFREE. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Radom - Airport.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη CARFREE στο Radom - Airport . Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και .

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Radom - Airport [RDO], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη CARFREE. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Radom - Airport.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Radom - Airport, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη CARFREE. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, αυτοκίνητα στο Radom - Airport που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο PANEK-SA Radom - Airport Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η PANEK-SA στο Radom - Airport RDO παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Mini, Economy, Compact, Estate, Suv, 7-seater, Standard, 9-seater, Luxury,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη PANEK-SA Radom - Airport, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε και Volkswagen Polo , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε και Volkswagen Golf . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο PANEK-SA Radom - Airport, μπορείτε να παραλάβετε το Volkswagen Jetta, και Volkswagen Passat .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο PANEK-SA Radom - Airport, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Toyota C-HR, και Mercedes GLC .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη PANEK-SA Radom - Airport αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: και BMW 5 Series .

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με μια ομάδα ανθρώπων και χρειάζεστε ένα Επιβατικό 7 θέσεων από το αεροδρόμιο PANEK-SA Radom - Airport, μπορείτε να νοικιάσετε το και Volkswagen Touran .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας PANEK-SA Radom - Airport σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η PANEK-SA παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη PANEK-SA στο Radom - Airport για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Radom - Airport, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη PANEK-SA είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη PANEK-SA στο Radom - Airport για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το PANEK-SA στο Radom - Airport. Η PANEK-SA διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη PANEK-SA στο Radom - Airport.

FAQ - PANEK-SA ενοικίαση αυτοκινήτου στο Radom - Airport

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη PANEK-SA στο Radom - Airport ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου PANEK-SA.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη PANEK-SA στο αεροδρόμιο RDO;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη PANEK-SA στο Radom - Airport είναι Toyota Aygo. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $20.10 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Radom - Airport;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο RDO ποικίλουν από $4.10 έως $5.11.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου PANEK-SA με χρεωστική κάρτα στο Radom - Airport;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η PANEK-SA δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Radom - Airport [RDO];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων PANEK-SA.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Radom - Airport ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη PANEK-SA πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!