Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

ANGRAUTO διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Praia Da Vitoria [TER]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις ANGRAUTO στο Praia Da Vitoria. Δείτε αυτές τις προσφορές στο TER αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Μίνι

Ford Ka

angrauto
M
4
3
1
Ford Ka

από

$29.20 ανά μέρα

Οικονομικό

Suzuki Alto

angrauto
A
5
3
2
Suzuki Alto

από

$45.23 ανά μέρα

Οικονομικό

Opel Corsa

angrauto
A
5
5
2
Opel Corsa

από

$92.68 ανά μέρα

Μικρό

Opel Astra

angrauto
M
5
5
3
Opel Astra

από

$51.25 ανά μέρα

Κανονικό

Toyota Hilux

angrauto
M
5
4
0
Toyota Hilux

από

$64.94 ανά μέρα

Επιβατικό 9 θέσεων

Opel Vivaro

angrauto
M
9
5
5
Opel Vivaro

από

$100.46 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Opel Zafira

angrauto
M
7
5
1
Opel Zafira

από

$104.08 ανά μέρα

SUV

Chevrolet Captiva

angrauto
M
5
5
2
Chevrolet Captiva

από

$194.28 ανά μέρα

Καμπριολέ

BMW 3 Series Convertible

angrauto
M
4
2
3
BMW 3 Series Convertible

από

$226.62 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη ANGRAUTO στο Praia Da Vitoria

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η ANGRAUTO στο Praia Da Vitoria [TER].

ANGRAuto

Ονομα εταιρείας:

ANGRAuto

Διεύθυνση:

Praia da Vitória, Aerogare Civil das Lajes, Lajes, 9760-251

Τηλέφωνο:

+351295512350

πολιτική καυσίμων

Σήκωσε και να επιστρέψει την πλήρη

Παραλαβή τύπου

Αεροδρόμιο τερματικό σταθμό παραλαβής

Μπόνους

  • - χρέωση Αεροδρόμιο
  • - Οδική βοήθεια
  • - τέλη κυκλοφορίας
  • - Γνωρίστε τα τέλη χρέωση
  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα

ANGRAUTO τοποθεσίες δίπλα στο TER αεροδρόμιο

Για να σχεδιάσετε καλύτερα το ταξίδι σας, παρακαλούμε πλοηγηθείτε στον παρακάτω χάρτη με όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Praia Da Vitoria. Όλα τα εικονίδια αντιστοιχούν σε τέσσερις τύπους θέσεων παραλαβής και επιστροφής: αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό, λιμάνι και κέντρο της πόλης.

Κοντινές περιοχές ενοικίασης αυτοκινήτων σε αεροδρόμια

Αεροδρόμιο ANGRAUTO Praia Da Vitoria Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η ANGRAUTO στο Praia Da Vitoria TER παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Mini, Economy, Compact, Standard, 9-seater, 7-seater, Suv, Convertible,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη ANGRAUTO Praia Da Vitoria, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Suzuki Alto, και Opel Corsa , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε και Opel Astra . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο ANGRAUTO Praia Da Vitoria, μπορείτε να παραλάβετε το και Toyota Hilux .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο ANGRAUTO Praia Da Vitoria, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: και Chevrolet Captiva .

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με μια ομάδα ανθρώπων και χρειάζεστε ένα Επιβατικό 7 θέσεων από το αεροδρόμιο ANGRAUTO Praia Da Vitoria, μπορείτε να νοικιάσετε το και Opel Zafira .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη ANGRAUTO Praia Da Vitoria, τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι και BMW 3 Series Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας ANGRAUTO Praia Da Vitoria σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η ANGRAUTO παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη ANGRAUTO στο Praia Da Vitoria για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Praia Da Vitoria, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη ANGRAUTO είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη ANGRAUTO στο Praia Da Vitoria για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το ANGRAUTO στο Praia Da Vitoria. Η ANGRAUTO διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη ANGRAUTO στο Praia Da Vitoria.

FAQ - ANGRAUTO ενοικίαση αυτοκινήτου στο Praia Da Vitoria

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη ANGRAUTO στο Praia Da Vitoria ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου ANGRAUTO.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη ANGRAUTO στο αεροδρόμιο TER;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη ANGRAUTO στο Praia Da Vitoria είναι Ford Ka. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $29.20 ανά ημέρα.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης ANGRAUTO στο Praia Da Vitoria [TER];

Το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης στο Praia Da Vitoria από τη ANGRAUTO σήμερα είναι . Η χαμηλότερη τιμή για αυτό το όχημα είναι $29.20 ανά ημέρα.

Ποια είναι η πιο συχνά ταξινομημένη κατηγορία αυτοκινήτων από το ANGRAUTO στο Praia Da Vitoria [TER];

Η πιο συχνά νοικιασμένη κατηγορία αυτοκινήτων από τη ANGRAUTO στο αεροδρόμιο TER είναι Οικονομικό. Το φθηνότερο όχημα Οικονομικό από τη ANGRAUTO είναι SUZUKI ALTO. Η τιμή του ξεκινάει από $45.23 ανά ημέρα.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου ANGRAUTO με χρεωστική κάρτα στο Praia Da Vitoria;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η ANGRAUTO δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Praia Da Vitoria [TER];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων ANGRAUTO.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Praia Da Vitoria ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη ANGRAUTO πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!