Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

HERTZ διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Charlotte - Αεροδρόμιο [CLT]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις HERTZ στο Charlotte - Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο CLT αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Οικονομικό

Chevrolet Spark

hertz
A
5
4
2
Chevrolet Spark

από

$92.88 ανά μέρα

Κανονικό

Toyota Corolla

hertz
A
5
4
4
Toyota Corolla

από

$93.70 ανά μέρα

Κανονικό

Chrysler 200

hertz
A
5
2
3
Chrysler 200

από

$114.61 ανά μέρα

SUV

Jeep Compass

hertz
A
5
5
3
Jeep Compass

από

$108.22 ανά μέρα

SUV

Audi Q3

hertz
A
5
3
2
Audi Q3

από

$415.90 ανά μέρα

Μεγάλο

Jaguar XF

hertz
A
5
4
4
Jaguar XF

από

$156.55 ανά μέρα

Μίνι βαν

Dodge Grand Caravan

hertz
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

από

$162.52 ανά μέρα

Μεγάλο

Toyota Camry

budget
A
5
4
4
Toyota Camry

από

$38.42 ανά μέρα

Μεγάλο

Ford Fusion

alamo
A
5
4
4
Ford Fusion

από

$111.99 ανά μέρα

Κανονικό

Dodge Avenger

budget
A
5
4
4
Dodge Avenger

από

$57.81 ανά μέρα

Κανονικό

Nissan Altima

alamo
A
5
4
4
Nissan Altima

από

$80.05 ανά μέρα

SUV

Ford Ecosport

alamo
A
5
5
3
Ford Ecosport

από

$62.41 ανά μέρα

SUV

Cadillac Escalade

enterprise
A
7
5
3
Cadillac Escalade

από

$325.95 ανά μέρα

Οικονομικό

Ford Fiesta

dollar
A
5
4
2
Ford Fiesta

από

$70.06 ανά μέρα

Μικρό

Nissan Versa

dollar
A
5
5
3
Nissan Versa

από

$73.71 ανά μέρα

Μικρό

Ford Focus

budget
A
5
5
3
Ford Focus

από

$105.07 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Nissan Maxima

alamo
A
5
4
3
Nissan Maxima

από

$109.00 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Mercedes S Class

enterprise
A
5
4
5
Mercedes S Class

από

$326.15 ανά μέρα

Μίνι βαν

Chevrolet Silverado

alamo
A
2
4
4
Chevrolet Silverado

από

$111.55 ανά μέρα

Μίνι βαν

Dodge Durango

enterprise
A
7
5
3
Dodge Durango

από

$198.55 ανά μέρα

Καμπριολέ

Ford Mustang Convertible

alamo
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

από

$120.00 ανά μέρα

Εξωτικό

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

από

$185.66 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη HERTZ στο Charlotte - Αεροδρόμιο NC

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η HERTZ στο Charlotte - Αεροδρόμιο [CLT].

Hertz Car Hire

Ονομα εταιρείας:

Hertz Car Hire

Διεύθυνση:

5489 Josh Birmingham Parkway, Charlotte, 28214, NC, North Carolina

Τηλέφωνο:

7043590114

πολιτική καυσίμων

Σήκωσε και να επιστρέψει την πλήρη

Παραλαβή τύπου

Αεροδρόμιο τερματικό σταθμό παραλαβής

Μπόνους

  • - χρέωση Αεροδρόμιο
  • - Χρέωση μίας διαδρομής
  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα

HERTZ τοποθεσίες δίπλα στο CLT αεροδρόμιο

Για να σχεδιάσετε καλύτερα το ταξίδι σας, παρακαλούμε πλοηγηθείτε στον παρακάτω χάρτη με όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Charlotte - Αεροδρόμιο. Όλα τα εικονίδια αντιστοιχούν σε τέσσερις τύπους θέσεων παραλαβής και επιστροφής: αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό, λιμάνι και κέντρο της πόλης.

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Charlotte - Αεροδρόμιο [CLT]

Εναλλακτικά με τη HERTZ, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Charlotte - Αεροδρόμιο [CLT]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

ALAMO ehi

ALAMO 511 reviews

8.6 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 28 reviews

8.3 / 10

Enterprise

Enterprise 108 reviews

8.1 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 54 reviews

7.3 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 220 reviews

7.1 / 10

AVIS ABG

AVIS 112 reviews

6.9 / 10

Payless Car Rental USA

Payless 131 reviews

6.8 / 10

Advantage Rent A Car

Advantage 192 reviews

6.5 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Charlotte - Αεροδρόμιο [CLT], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη DOLLAR και BUDGET. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Charlotte - Αεροδρόμιο.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη BUDGET και ALAMO στο Charlotte - Αεροδρόμιο NC. Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Charlotte - Αεροδρόμιο [CLT], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη ALAMO. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Charlotte - Αεροδρόμιο.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Charlotte - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη ALAMO και ENTERPRISE. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Charlotte - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη ALAMO. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Charlotte - Αεροδρόμιο που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο HERTZ Charlotte - Αεροδρόμιο NC Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η HERTZ στο Charlotte - Αεροδρόμιο CLT παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Economy, Standard, Suv, Fullsize, Van, Compact, Luxury, Convertible, Exotic,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη HERTZ Charlotte - Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Chevrolet Spark, και Ford Fiesta , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Nissan Versa, και Ford Focus . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο HERTZ Charlotte - Αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε το Toyota Corolla, Chrysler 200, Dodge Avenger, και Nissan Altima .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων HERTZ Μεγάλο στο Charlotte - Αεροδρόμιο περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Jaguar XF, Toyota Camry, και Ford Fusion .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο HERTZ Charlotte - Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Jeep Compass, Audi Q3, Ford Ecosport, και Cadillac Escalade .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη HERTZ Charlotte - Αεροδρόμιο αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Nissan Maxima, και Mercedes S Class .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη HERTZ Charlotte - Αεροδρόμιο, τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι και Ford Mustang Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας HERTZ Charlotte - Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η HERTZ παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη HERTZ στο Charlotte - Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Charlotte - Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη HERTZ είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη HERTZ στο Charlotte - Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το HERTZ στο Charlotte - Αεροδρόμιο. Η HERTZ διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη HERTZ στο Charlotte - Αεροδρόμιο.

FAQ - HERTZ ενοικίαση αυτοκινήτου στο Charlotte - Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη HERTZ στο Charlotte - Αεροδρόμιο NC;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου HERTZ.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη HERTZ στο αεροδρόμιο CLT;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη HERTZ στο Charlotte - Αεροδρόμιο είναι Chevrolet Spark. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $92.88 ανά ημέρα.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης HERTZ στο Charlotte - Αεροδρόμιο [CLT];

Το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης στο Charlotte - Αεροδρόμιο από τη HERTZ σήμερα είναι CHEVROLET SPARK. Η χαμηλότερη τιμή για αυτό το όχημα είναι $92.88 ανά ημέρα.

Ποια είναι η πιο συχνά ταξινομημένη κατηγορία αυτοκινήτων από το HERTZ στο Charlotte - Αεροδρόμιο [CLT];

Η πιο συχνά νοικιασμένη κατηγορία αυτοκινήτων από τη HERTZ στο αεροδρόμιο CLT είναι Μεγάλο. Το φθηνότερο όχημα Μεγάλο από τη HERTZ είναι JAGUAR XF. Η τιμή του ξεκινάει από $156.55 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Charlotte - Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο CLT ποικίλουν από $2.19 έως $2.70.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου HERTZ με χρεωστική κάρτα στο Charlotte - Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η HERTZ δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Charlotte - Αεροδρόμιο [CLT];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων HERTZ.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Charlotte - Αεροδρόμιο NC;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη HERTZ πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!